Sto ..pa i trebo je biti 2 ..al doduse nije on kriv sto debili vode McLarenUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:39Da sam Lando ja bih sad sve dao da odem u Mercedes, bukvalno bih Totta zvao odmah nakon utrke.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
- AshburtonG
- Kontakt:
Ali zbog cega je Lando ovoliko glup kao tocak? Pa maymune glupi, da si poslusao odmah, imao bi 10 krugova da ga stignes i "prove your point".
Oni ce ganjati Maxa od ove utrke, bilo kako bilo pet bodova mjenja perspektivu.. Meclaren je morao dati pobjedu Landu zbog borbe za titulu!
Max Allegri
kakvi debili, momak ne moze ni da proslavi prvu pobjedu u karijeri s nekim ushicenjem
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 jul 2024, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
i sta sad, kako Oscar sad da proslavi ovakvu prvu pobjedu, sta Norris da radi sa ovom drugom pozicijom 

Don't believe the hype.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa trebo je biti prvi da nije merhametli cuj rezona molim te trebo je biti drugi po cemu to? ti i ovaj reto stella vjerovatno ste na istim talasnim duzinamajelle je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:41Sto ..pa i trebo je biti 2 ..al doduse nije on kriv sto debili vode McLarenUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:39Da sam Lando ja bih sad sve dao da odem u Mercedes, bukvalno bih Totta zvao odmah nakon utrke.

e da mu hoce faliti ovih 7 bodova na kraju za titulu volio bi vise nego ista bokte vidio ovo je presedan u sportu inace ljudima draze da poklone nekom pobjedu nego da se bore za titulu prvaka svijeta kakvi amateri

Kako usraše svima ovaj 1-2 

Pa to je dokaz koliki je Toto tata!
Dao je njemcu koji je 1000 puta losiji vozac od Hamiltona titulu u Mercedesu!
Max Allegri
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zbog ovolikog moljenja, Norris je bolje vozio i potpuno je zaslužio da pobijedi. Ovo je teži amaterizam što je uradio McLaren, odradio si stajanja ovako kako i jesi i to je to, nije niko Piastriju kriv što je pravio greške prije 2. stajanja i tako ga Lando stigao. A ni Piastri nije zaslužio da ovako pobijedi jer ovo je ko da su mu poklonili pobjedu.jelle je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:41Sto ..pa i trebo je biti 2 ..al doduse nije on kriv sto debili vode McLarenUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:39Da sam Lando ja bih sad sve dao da odem u Mercedes, bukvalno bih Totta zvao odmah nakon utrke.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Maksmilijane teški si debil, kakva konjina.
Volio bih sad da i izgubiš titulu od Norisa nakon ovog danas i kretenskog ponašanja
Ovi iz Meklarana su teški debili, umjesto da smanje razliku još više za Maksmilijanom jer će mijenjati motor u Spa i još više ga stave pod pritisak oni daju Oskaru pobjedu i sramote se pred cijelim svijetom sa ovom radio komunikacijom, izbiše Norisu 7 poena bezveze.
Volio bih sad da i izgubiš titulu od Norisa nakon ovog danas i kretenskog ponašanja
Ovi iz Meklarana su teški debili, umjesto da smanje razliku još više za Maksmilijanom jer će mijenjati motor u Spa i još više ga stave pod pritisak oni daju Oskaru pobjedu i sramote se pred cijelim svijetom sa ovom radio komunikacijom, izbiše Norisu 7 poena bezveze.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Pa zato da su ispostovali Piastria s boxom osto bi prvi ...vako su dali Norisu prvo mjesto pa morali moliti da vrati radi njihove greske ...u sta si ti gledo ...cuj meharmetliQUARTERBACK je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:44pa trebo je biti prvi da nije merhametli cuj rezona molim te trebo je biti drugi po cemu to? ti i ovaj reto stella vjerovatno ste na istim talasnim duzinamajelle je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:41Sto ..pa i trebo je biti 2 ..al doduse nije on kriv sto debili vode McLarenUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:39Da sam Lando ja bih sad sve dao da odem u Mercedes, bukvalno bih Totta zvao odmah nakon utrke.![]()
e da mu hoce faliti ovih 7 bodova na kraju za titulu volio bi vise nego ista bokte vidio ovo je presedan u sportu inace ljudima draze da poklone nekom pobjedu nego da se bore za titulu prvaka svijeta kakvi amateri![]()
-
- Moderator
- Kontakt:
Preko qrc su se rukovali

Kako je bolje vozil ako je bio 2 sekunde iza Piastria ..sta sve neces ovde procitatiUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:46Zbog ovolikog moljenja, Norris je bolje vozio i potpuno je zaslužio da pobijedi. Ovo je teži amaterizam što je uradio McLaren, odradio si stajanja ovako kako i jesi i to je to, nije niko Piastriju kriv što je pravio greške prije 2. stajanja i tako ga Lando stigao. A ni Piastri nije zaslužio da ovako pobijedi jer ovo je ko da su mu poklonili pobjedu.jelle je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:41Sto ..pa i trebo je biti 2 ..al doduse nije on kriv sto debili vode McLarenUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:39Da sam Lando ja bih sad sve dao da odem u Mercedes, bukvalno bih Totta zvao odmah nakon utrke.

Jao ali ona poetična poruka - za titulu ćemo ti trebati mi, trebat će ti Piastri. Isto neka psihotična bivša djevojka, pa ovi gori od Ferrarija.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Unofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:46Zbog ovolikog moljenja, Norris je bolje vozio i potpuno je zaslužio da pobijedi. Ovo je teži amaterizam što je uradio McLaren, odradio si stajanja ovako kako i jesi i to je to, nije niko Piastriju kriv što je pravio greške prije 2. stajanja i tako ga Lando stigao. A ni Piastri nije zaslužio da ovako pobijedi jer ovo je ko da su mu poklonili pobjedu.

Noris nije bolje vozio, nije zasluzio pobjedu!Unofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:46Zbog ovolikog moljenja, Norris je bolje vozio i potpuno je zaslužio da pobijedi. Ovo je teži amaterizam što je uradio McLaren, odradio si stajanja ovako kako i jesi i to je to, nije niko Piastriju kriv što je pravio greške prije 2. stajanja i tako ga Lando stigao. A ni Piastri nije zaslužio da ovako pobijedi jer ovo je ko da su mu poklonili pobjedu.jelle je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:41Sto ..pa i trebo je biti 2 ..al doduse nije on kriv sto debili vode McLarenUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:39Da sam Lando ja bih sad sve dao da odem u Mercedes, bukvalno bih Totta zvao odmah nakon utrke.
Max Allegri
Upravo to, na prvi zahtjev tima ga je trebao pustiti i pretsigao bi ga do kraja 100%AshburtonG je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:42Ali zbog cega je Lando ovoliko glup kao tocak? Pa maymune glupi, da si poslusao odmah, imao bi 10 krugova da ga stignes i "prove your point".
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bukvalno kao patetika iz nekog filma ovog zanra
Trenutak kad sebi kazes "ovo je previse, ne bih nikad ovo ovakvo nesto cuo u pravoj utrci"
Don't believe the hype.
-
- Moderator
- Kontakt:
Kako je bolje vozio Bgt?? Piastri je vozio 50% bolje od Landa.Unofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:46Zbog ovolikog moljenja, Norris je bolje vozio i potpuno je zaslužio da pobijedi. Ovo je teži amaterizam što je uradio McLaren, odradio si stajanja ovako kako i jesi i to je to, nije niko Piastriju kriv što je pravio greške prije 2. stajanja i tako ga Lando stigao. A ni Piastri nije zaslužio da ovako pobijedi jer ovo je ko da su mu poklonili pobjedu.jelle je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:41Sto ..pa i trebo je biti 2 ..al doduse nije on kriv sto debili vode McLarenUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:39Da sam Lando ja bih sad sve dao da odem u Mercedes, bukvalno bih Totta zvao odmah nakon utrke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.