Nađeš sliku na internetu i prebroj.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Nadam se za ovu tekmu 25k
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma najbolje da nam forumski sd prebroji
Ma jedan čiko.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vi rodjene Sarajlije bi trebali bolje da znate,da je Gojak od malena navijao za Sarajevo,i sva njegova familija su pitari,sto ga put odnio na drugi put u jednom trenutku,ja mislim da bi bilo lijepo ponovo ga vratiti u pravu raju,i ja bi zaista bio za da dodje
Samo Sarajevo
- BordoBBoja
- Kontakt:

Btw @BordoBBoja za tebe care sve, ako treba i svaku travčicu prebrojati na stadionu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Po tome, ako je na zadnjoj utakmici bilo 21600, od čega oko 6500 na istoku i sjever 3500, znači da je na zapadu bilo 11600 od 14500, odnosno da je i zapad bio preko 80% popunjen.
Realnije je da je zapad bio na 66% kapaciteta, što je 11600/17500.
Zadnja izmjena: Vrhbosnian, dana/u 21 jul 2024, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam mu s bratom isao u skolu, znam da mu je brat pitar, a za Amera ne znam. Doduse imam i ja brata rodjenog navija za tamo one, a ja sam bordo..kanarinac je napisao/la: ↑21 jul 2024, 13:10Vi rodjene Sarajlije bi trebali bolje da znate,da je Gojak od malena navijao za Sarajevo,i sva njegova familija su pitari,sto ga put odnio na drugi put u jednom trenutku,ja mislim da bi bilo lijepo ponovo ga vratiti u pravu raju,i ja bi zaista bio za da dodje
I obitelj Mudrazija je uvijek navijala za Sarajevo. U kuci im uvijek stajala Papetova slika ,umjesto ikonekanarinac je napisao/la: ↑21 jul 2024, 13:10Vi rodjene Sarajlije bi trebali bolje da znate,da je Gojak od malena navijao za Sarajevo,i sva njegova familija su pitari,sto ga put odnio na drugi put u jednom trenutku,ja mislim da bi bilo lijepo ponovo ga vratiti u pravu raju,i ja bi zaista bio za da dodje

Ma ja ti pricam o nekim zvanicnim podatcima.Inace boli me dikas samo da prodjemo.Vrhbosnian je napisao/la: ↑21 jul 2024, 13:18Po tome, ako je na zadnjoj utakmici bilo 21600, od čega oko 6500 na istoku i sjever 3500, znači da je na zapadu bilo 11600 od 14500, odnosno da je i zapad bio preko 80% popunjen.
Realnije je da je zapad bio na 68% kapaciteta, što je 11600/17000.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Evo Borac dovodi cetvrtog stranca, vjerovatno ce sad izglasati da mogu biti cetiri stranca u timu sto i nije lose za nas.
Zvanicni podaci su 34,500 ( po brojanju momaka iz Bordo Fana i jeste tako nesto ) a ovo sto ti pises su teske gluposti.mma_hz je napisao/la: ↑21 jul 2024, 13:19Ma ja ti pricam o nekim zvanicnim podatcima.Inace boli me dikas samo da prodjemo.Vrhbosnian je napisao/la: ↑21 jul 2024, 13:18Po tome, ako je na zadnjoj utakmici bilo 21600, od čega oko 6500 na istoku i sjever 3500, znači da je na zapadu bilo 11600 od 14500, odnosno da je i zapad bio preko 80% popunjen.
Realnije je da je zapad bio na 68% kapaciteta, što je 11600/17000.
-
- Kontakt:
De ti prebroji broj historicarevih laznih nickova,zbunio se covijek ne zna koliko karata treba kupiti za Trnavu
- BordoBBoja
- Kontakt:
Historicareve licnosti niko na ovom svijetu ne moze prebrojatstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑21 jul 2024, 13:25De ti prebroji broj historicarevih laznih nickova,zbunio se covijek ne zna koliko karata treba kupiti za Trnavu
Osim mozda @Lucas
Nema tebi pomoći kad si bukvalac, bukva ti je u krvi.bvsic je napisao/la: ↑21 jul 2024, 12:21Durakovicu stadion citav yebe majku ne zna, pripremne ne zna, odigra solidih pola sata zabije penal, najbolji igracOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 jul 2024, 11:06Vala svaki put dovedemo par igraca za koje znas da ni na koji nacin ne mogu podici nivo igre. Sasvim ok bi bilo da su do sada doveli samo Bubanju. Durakovic je mogao igrati umjesto Jovica, Julardzija umjesto Djordjevica, Rogic je mogao braniti. Nista manje kvalitetni ne bi bili.belosevic23 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:31Jovic, Mujkic, Jatta, Ristic po meni bespotrebno dovedeni jer nece nista doprinijeti kvalitetom..bolje da su se ta mjesta popunila akademcima.. Unusic nit smrdi nit mirise, njega jos treba da vidimo..Kupresak, Djordjevic i Bubanja su donijeli dodatnu kvalitetu
Mi vec imamo dovoljno igraca, ne treba nam širina, trebaju pojacanja. Tako da pored Bubanje, jos jedan kvalitetniji stoper od trenutnih, i jedan vezni ofanzivno bolji, tamam. A sto se tice ovih ostalih dovedenih, bolje da su omladinci zauzeli njihove mjesto. Ima kod nas u akademiji kvaliteta od golmana pa do centralnog veznog. U ofanzivi omladinci kaskaju.
PS Gojak je macak u vreci, mozemo sebi priustiti da nam se takve akvizicije ne ponavljaju.
Julardziji yebu majku, samo trci, treba ga otjerat, sad nam i on valja
Rogic dok je branio prosle sez yebu mu majku, treba ga otjerat nema kakvih komentara, sad i on dobar
Nema nama pomoci
Mozes do jutra, dovodjenje bar dva igraca ova iz srbije je apsolutno bespotrebno bilo. Ovaj vezni djordjevic je isti tip kap onaj malac iz akademije, apsolutno isti samo 5 godina mladji je anurković i kosta sigurno bar 5x manje
Jovic na beku, a vec imas kapetanovica i durakovica i sad dovodis kupresaka a imas tu i alajmovica iz akademije
Ako ces jovica na lijevog stopera opet imas tu soldu, alajmovica, doveo si ovoga iz tuzle ...
E ovo ti je dokaz kakvi nesposobni ljudi sjede i odlucuju... Em sjebu momke iz akademije am navalaju igraca koji ne igraju.
Sutra kad dodju jos dva tri igraca nova kako se najavljuje , sta onda? Ovi iz srbije ili ce igrati ili nece... I onda sta ces napisati?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Joj Guardiole
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, ErosViverosViv, muhamedhulk, NazorUso, Proximic i 42 gosta.