Jug je oko 4 700 ,a kapacitet Koseva je 32.500.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kakve to veze ima samnom?bvsic je napisao/la: ↑21 jul 2024, 12:21Durakovicu stadion citav yebe majku ne zna, pripremne ne zna, odigra solidih pola sata zabije penal, najbolji igracOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 jul 2024, 11:06Vala svaki put dovedemo par igraca za koje znas da ni na koji nacin ne mogu podici nivo igre. Sasvim ok bi bilo da su do sada doveli samo Bubanju. Durakovic je mogao igrati umjesto Jovica, Julardzija umjesto Djordjevica, Rogic je mogao braniti. Nista manje kvalitetni ne bi bili.belosevic23 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:31Jovic, Mujkic, Jatta, Ristic po meni bespotrebno dovedeni jer nece nista doprinijeti kvalitetom..bolje da su se ta mjesta popunila akademcima.. Unusic nit smrdi nit mirise, njega jos treba da vidimo..Kupresak, Djordjevic i Bubanja su donijeli dodatnu kvalitetu
Mi vec imamo dovoljno igraca, ne treba nam širina, trebaju pojacanja. Tako da pored Bubanje, jos jedan kvalitetniji stoper od trenutnih, i jedan vezni ofanzivno bolji, tamam. A sto se tice ovih ostalih dovedenih, bolje da su omladinci zauzeli njihove mjesto. Ima kod nas u akademiji kvaliteta od golmana pa do centralnog veznog. U ofanzivi omladinci kaskaju.
PS Gojak je macak u vreci, mozemo sebi priustiti da nam se takve akvizicije ne ponavljaju.
Julardziji yebu majku, samo trci, treba ga otjerat, sad nam i on valja
Rogic dok je branio prosle sez yebu mu majku, treba ga otjerat nema kakvih komentara, sad i on dobar
Nema nama pomoci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Taman je toliko.
Zapad - 17.500
Istok - 7.000
Sjever - 5.500
Jug - 4.500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kraljlavova je napisao/la: ↑21 jul 2024, 12:36Pa docice i gostujući navijači trebaju i njim karte
Kapacitet Koseva je 34 500 gledalaca
-
- Kontakt:
Moguce, ova info je od njega licno. Uslove koje ima vani se ne mogu porediti sa onima koje mi nudimo i misli da nije jos vrijeme da se vrati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jul 2024, 11:19Rahmanovic ce doci sljedece ljeto kad mu istekne ugovor.bordobijelisampion je napisao/la: ↑21 jul 2024, 11:03Od Rahmanovića nema ništa sigurno bar 1-2 godine, pouzdan info.
Zapamtite post
Ma ja docice njihovih dosta.Ozb su grupa oni.kraljlavova je napisao/la: ↑21 jul 2024, 12:36Pa docice i gostujući navijači trebaju i njim karte
FK SARAJEVO.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Valjda gostujuće planiraju staviti na centralni dio juga, da bi policija mogla napravit tampoj zonu.
A kapacitet juga je smanjen ja mislim zbog stolica koje fale u čošku prema zapadu, nek me neko ispravi ako griješim.
A kapacitet juga je smanjen ja mislim zbog stolica koje fale u čošku prema zapadu, nek me neko ispravi ako griješim.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Jedno je sigurno.
Istok ce biti rasprodan. Sjever oko 3 - 3.5 hiljade.
Sav kljuc broja posjete je u zapadu.
Istok ce biti rasprodan. Sjever oko 3 - 3.5 hiljade.
Sav kljuc broja posjete je u zapadu.
- FKS -

Kada su postavljene stolice sa naslonjacima smanjen je kapacitet zapada na 14.500
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Nije propao. Bliže je nego ikad.
Nisu ista pozicija on I Gojak. I obojica bi bila strasan upgrade na nasu ekipu. Gojak je igrac u rangu Rahmanovica tehnicki bolji sa nekim drugim nedostacima koji su na strani Amara. Ali overal su isti rang igraca. Ne znam kako mozete reci da nam ne bi bio pojacanje.
Mudrazija je box to box centralni vezni. Iako piše na TM-u AMF da igra, Lokomotiva nije igrala sa desetkom nego sa jednim defanzivnim I dva centralna kao sto I vecina europskih ekipa igra. Nema vise desetki.
Igrali bi ti Bubanja Mudrazija Gojak u idealnim okolnostima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zar je uopste bitno nekoliko stolica gore dole? Bude nas 30,sve krcato,pobijedimo...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zapad - 14.000
Istok - 7.700
Sjever - 5.500
Jug - 4.200-4.400
Izvor: Semir Z.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Vadjenjem stolica povecevas kapacitet. Fucking stolice su nam i smanjile kapacitet,bez njih je hladno 50 hiljada moglo stati.Objektivac1946 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 12:41Valjda gostujuće planiraju staviti na centralni dio juga, da bi policija mogla napravit tampoj zonu.
Napravljena loža I Vip salon.
To je onaj centralni dio na zapadu ogradjeni.
I sad tu mozes kupiti ulaznicu za loża 25 km Vip 100 km.
Na isto ti dodje.
Kazu da je vidjen nepoznati igrac u kampu i da je mudrazdija da ce biti objavljen dns ili sutra pa cemo da vidimo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
6 milja sjeverni dio zapada,6 milja juzni i 2 500 centralni dio tj to sto si ti napisao.
FK SARAJEVO.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Imace sajim se je bas pouzdan izvorJavierBosnia je napisao/la: ↑21 jul 2024, 12:49Zapad - 14.000
Istok - 7.700
Sjever - 5.500
Jug - 4.200-4.400
Izvor: Semir Z.
Najbolje bi bilo da se raja skupi i ode prebrojati stolice na stadionu...