Gdje ide.?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa kojim više deficitarnim pozicijama, mi smo već 10 igrača doveli, daj tog stopera i zatvaraj.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ocito da ti ne kontas poentu mog posta pa evo da ti objasnim.Morpheus je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:06Slušaj, očito ne kontaš neke stvari. Otkako redovnije pratim forum ti postavljaš ovakve gluposti, zagonetke, mozgalice, glumiš šatro nekakvog insajdera. Eto ti znaš, drugi će razmišljati i pogađati i šta je poenta? Ako svi pogriješe, ti ćeš se nasmijati i nastavit ćeš svoj cirkus. Poenta? Reci odmah i završi priču, a ne glumatati nešto sa ovakvim postovima. Ako nećeš, ne moraš, niko te ne tjera. A ovo "nije za tvoj nivo pameti" to je već neki veći nivo tvojih budalaština. Osim što glumiš insajdera, ti bi još drugima govorio za nivoe pameti. Smiješno i tužno.
Da li ce doci Mudrazija zna vjetovatno Belgijanac direktor, Mirvic i mozda jos 2 covjeka u vrh glave.
Ovdje pisu sve i svasta pa je poenta bila da je nama obicnim smrtnicima dolazak Mudrazije matematicka hipoteza koju treba rjesiti i da niko ziv na forumu ne zna da li dolazi ili ne.
Mislio sam da ces skontati poentu one slike jer je slika bas odraz znanja ljudi o pojacanjima.
Cuj 1.8 Mio €
U KM je ok ali nece niko dati to u €

- TurkishAirlines
E jbga sad

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- BordoBBoja
- Kontakt:
Peresado-hz je napisao/la: ↑21 jul 2024, 10:21Ocito da ti ne kontas poentu mog posta pa evo da ti objasnim.Morpheus je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:06Slušaj, očito ne kontaš neke stvari. Otkako redovnije pratim forum ti postavljaš ovakve gluposti, zagonetke, mozgalice, glumiš šatro nekakvog insajdera. Eto ti znaš, drugi će razmišljati i pogađati i šta je poenta? Ako svi pogriješe, ti ćeš se nasmijati i nastavit ćeš svoj cirkus. Poenta? Reci odmah i završi priču, a ne glumatati nešto sa ovakvim postovima. Ako nećeš, ne moraš, niko te ne tjera. A ovo "nije za tvoj nivo pameti" to je već neki veći nivo tvojih budalaština. Osim što glumiš insajdera, ti bi još drugima govorio za nivoe pameti. Smiješno i tužno.
Da li ce doci Mudrazija zna vjetovatno Belgijanac direktor, Mirvic i mozda jos 2 covjeka u vrh glave.
Ovdje pisu sve i svasta pa je poenta bila da je nama obicnim smrtnicima dolazak Mudrazije matematicka hipoteza koju treba rjesiti i da niko ziv na forumu ne zna da li dolazi ili ne.
Mislio sam da ces skontati poentu one slike jer je slika bas odraz znanja ljudi o pojacanjima.
Previse se pravis pametan
Forum je, ako ti se nesto ne svidja, ne moras citati niti komentarisati s visine
Solidan štoper, dosta trči a i ofanzivno je koristan.
Za njega ćemo potrebne informacije dobiti danas, Domžale igraju protiv Maribora, ako bude starter male su šanse da dolazi. Sa druge strane Rahmanović jučer nije bio u protokolu za utakmicu nikako, možda neko ima više informacija?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Broj osoba koji kupuju online se mnogo povećao.
Sada je to na nekih 25% otprilike, prije nije bilo ni 10%.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mudradžija iza sebe ima sezonu karijere, a Gojak sezonu u kojoj je skupio nekih 300 minuta bez ikakvog učinka.
Dodaj na to mahalski mentalitet Gojaka koji ga je i koštao bolje karijere, stavi sve na papir i lako se zaključi da je Mudradžija 3 puta bolja opcija.
Dodaj na to mahalski mentalitet Gojaka koji ga je i koštao bolje karijere, stavi sve na papir i lako se zaključi da je Mudradžija 3 puta bolja opcija.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Od Rahmanovića nema ništa sigurno bar 1-2 godine, pouzdan info.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vala svaki put dovedemo par igraca za koje znas da ni na koji nacin ne mogu podici nivo igre. Sasvim ok bi bilo da su do sada doveli samo Bubanju. Durakovic je mogao igrati umjesto Jovica, Julardzija umjesto Djordjevica, Rogic je mogao braniti. Nista manje kvalitetni ne bi bili.belosevic23 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:31Jovic, Mujkic, Jatta, Ristic po meni bespotrebno dovedeni jer nece nista doprinijeti kvalitetom..bolje da su se ta mjesta popunila akademcima.. Unusic nit smrdi nit mirise, njega jos treba da vidimo..Kupresak, Djordjevic i Bubanja su donijeli dodatnu kvalitetu
Mi vec imamo dovoljno igraca, ne treba nam širina, trebaju pojacanja. Tako da pored Bubanje, jos jedan kvalitetniji stoper od trenutnih, i jedan vezni ofanzivno bolji, tamam. A sto se tice ovih ostalih dovedenih, bolje da su omladinci zauzeli njihove mjesto. Ima kod nas u akademiji kvaliteta od golmana pa do centralnog veznog. U ofanzivi omladinci kaskaju.
PS Gojak je macak u vreci, mozemo sebi priustiti da nam se takve akvizicije ne ponavljaju.
-
- Kontakt:
Ne znam zasto uporedujete dva igraca koji ne igraju na istim pozicijama .
Doci ce ko dodje i ne mozemo utjecati .
Hajmo hajp za cetvrtak pozovi jarana/komsiju/rodjaka u cetvrtak na stadion .
Kako nisu ista pozicija? I Gojak i Mudradžija desetke.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 11:13Ne znam zasto uporedujete dva igraca koji ne igraju na istim pozicijama .
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Rahmanovic ce doci sljedece ljeto kad mu istekne ugovor.bordobijelisampion je napisao/la: ↑21 jul 2024, 11:03Od Rahmanovića nema ništa sigurno bar 1-2 godine, pouzdan info.
Zapamtite post
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I druga liga Srbije je miljama ispred nas.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ni slucajno ja ne bi dao Buljubasica ispod 1.5mil€+20%
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: keli, perodeformero i 26 gostiju.