Ma ako postoji šansa daj nam taj Mornar.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:27Mornar Bar![]()
Ima i varijanta za Beč, sasvim realno za otići.
Novi Sad bi bilo blizu gostovanje, ali nešto ne vidim da bi to dobro završilo![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Zaboravi da bi dopustili ns, kao i njima SarajevoH8Z7 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:29Ma ako postoji šansa daj nam taj Mornar.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:27Mornar Bar![]()
Novi Sad bi bilo blizu gostovanje, ali nešto ne vidim da bi to dobro završilo![]()
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Bečku Austriju bi mogli hladno proći, ni oni ne znaju kako su izborili Evropu. Samo pogledajte njihove rezultate prošle sezone i bit će vam jasno o čemu pričam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:27Mornar Bar![]()
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Koliki je njima koeficjent?PikachuSA je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:33Bečku Austriju bi mogli hladno proći, ni oni ne znaju kako su izborili Evropu. Samo pogledajte njihove rezultate prošle sezone i bit će vam jasno o čemu pričam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:27Mornar Bar![]()
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Kar.ine i nacionalisti veci od onih u Beogradu. Svega bi bilo samo fudbala ne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:27Mornar Bar![]()

8, što je sasvim dovoljno da budu nenosioci u 3. pretkolu.H8Z7 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:36Koliki je njima koeficjent?PikachuSA je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:33Bečku Austriju bi mogli hladno proći, ni oni ne znaju kako su izborili Evropu. Samo pogledajte njihove rezultate prošle sezone i bit će vam jasno o čemu pričam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:27
Mornar Bar![]()
Zadnja izmjena: PikachuSA, dana/u 20 jul 2024, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Evo našao sam i ja.
Misliš PO? Jer ako sad prođemo idemo u 3. kao nosioci.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Pa da, mi bi bili nosioci, a oni nenosioci u 3. pretkolu, što znači da bi mogli ukrstiti koplja

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
sve godi iz crne gore ali sam precizirao buducnost jer volim provjerene musterije, ovi novi mi nikako ne gode. zeta kukesi zorya milsami torpedo, sve smo ih potcijenili.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:27Mornar Bar![]()
Moze i bec sto da ne, ali bi crnogorci bili najbolje rjesnje
samo ne chetalji
NEMA NAZAD
Spartak je manji bauk od Aktobea, ovo prolazimo aBd ubjeđen sam, samo da nas ne dočeka Botev ili Tobol u trećem pretkolu, baci Mornar da se igramo...
Otišao sam ja kontra.

Nemoj Boga ti, daj nam što lakše sa što većim koeficjentom dandoguramo što dalje.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Sta fali Botevu ? Bugarske ekipe su ispod prosjeka sve do jedne osim Ludogoretsa i donekle CSKA Sofije. Ostali su buranija živa koja se može proći uz ozbiljan i maksimalan pristup.

Naravno, da se odmah ogradim od glupih repliciranja... ovo sve pričamo u slučaju da odigramo vrhunski dvomeč i prođemo Trnavu.
Mudražija, Nwankwo i Gojak, kakva bi to ekipa bila za napad na grupnu fazu idućeg ljeta aBd
Naravno, titula je preduslov, jer je sa njom DALEKO lakše
Iako ništa nije zvanično još, nije nam zabranjeno maštati
Rockov
Celik Durickovic Nwankwo
Beganovic Mudrazija Bubanja Kupresak
Gojak
Renan Guli/Hamza Kyeremeh

Naravno, titula je preduslov, jer je sa njom DALEKO lakše
Iako ništa nije zvanično još, nije nam zabranjeno maštati
Rockov
Celik Durickovic Nwankwo
Beganovic Mudrazija Bubanja Kupresak
Gojak
Renan Guli/Hamza Kyeremeh
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Botev prošao Šimundžin Maribor, nisu baš za zayebavati se.ajdohordas je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:49Sta fali Botevu ? Bugarske ekipe su ispod prosjeka sve do jedne osim Ludogoretsa i donekle CSKA Sofije. Ostali su buranija živa koja se može proći uz ozbiljan i maksimalan pristup.![]()
Naravno, da se odmah ogradim od glupih repliciranja... ovo sve pričamo u slučaju da odigramo vrhunski dvomeč i prođemo Trnavu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ove sezone su strašni sa Kerkezom, skuplji su od nas na TM i razbili su Maribor u prethodnom pretkolu, radije bi ih izbjegao.ajdohordas je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:49Sta fali Botevu ? Bugarske ekipe su ispod prosjeka sve do jedne osim Ludogoretsa i donekle CSKA Sofije. Ostali su buranija živa koja se može proći uz ozbiljan i maksimalan pristup.![]()
Iskreno ne razumijem čemu toliki hype oko Nwankwa, lik jeste dobar ali je stranac, a mi imamo već 4 stranca u ekipi. Ako dođe znači da neko ide pretpostavljam Renan? Nadam se da neće doći jer nije fer ni prema kome od pokrenutog trojca da sjedi na klupi neku utakmicu. Nadam se da će doći neko drugi umjesto Nwankwa iz ovog razloga.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Lijevi bek tu, stoper i centralni vezni uskoro. Ima kombinacija i za špica. Euforija može početi, realno slažu se kockice da se odradi napokon dobra Europa, što može biti uvertira za ligaško takmičenje.
Što se tiče dvomeča, Zekić things. Ista situacija kao sa Osijekom u prvom mandatu. Igra, fali nam vezni, mislim da je Julardžija trebao ranije na teren u revnašu, Buljubašić i Bubanja će biti top u paru, treći ispred njih će se tražiti, naravno ukoliko ostane Buljubašić. Lijevo Kuprešak djeluje da će biti odličan fit ovako prema njegovim kvalitetama, a i Duraković je pokazao da je mnogo mnogo bolji izbor nego Jović koji osim fizike i tog neke sigurice u pasu nema ništa. Fali nam stoper to je sigurno, kvalitetan. Igra će nadolaziti. Fino je što se sve nastavilo graditi na Rožmanovu bazu.
Što se tiče dvomeča, Zekić things. Ista situacija kao sa Osijekom u prvom mandatu. Igra, fali nam vezni, mislim da je Julardžija trebao ranije na teren u revnašu, Buljubašić i Bubanja će biti top u paru, treći ispred njih će se tražiti, naravno ukoliko ostane Buljubašić. Lijevo Kuprešak djeluje da će biti odličan fit ovako prema njegovim kvalitetama, a i Duraković je pokazao da je mnogo mnogo bolji izbor nego Jović koji osim fizike i tog neke sigurice u pasu nema ništa. Fali nam stoper to je sigurno, kvalitetan. Igra će nadolaziti. Fino je što se sve nastavilo graditi na Rožmanovu bazu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Slušaj, očito ne kontaš neke stvari. Otkako redovnije pratim forum ti postavljaš ovakve gluposti, zagonetke, mozgalice, glumiš šatro nekakvog insajdera. Eto ti znaš, drugi će razmišljati i pogađati i šta je poenta? Ako svi pogriješe, ti ćeš se nasmijati i nastavit ćeš svoj cirkus. Poenta? Reci odmah i završi priču, a ne glumatati nešto sa ovakvim postovima. Ako nećeš, ne moraš, niko te ne tjera. A ovo "nije za tvoj nivo pameti" to je već neki veći nivo tvojih budalaština. Osim što glumiš insajdera, ti bi još drugima govorio za nivoe pameti. Smiješno i tužno.
Ne brinem ja da ce Zekic bilo koga podcjeniti, pa makar to bio Mornar iz Bara. Iskreno radije bih njih ako je moguce nego Austriju Bec.
Sad da se nesto glumi, dobar ovaj onaj nije. Koga god da dovedemo dobar je jer tako ZZ misli. I od mene amin na to naravno, ja mu vjerujem.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 15 gostiju.