Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Meni samo nije jasno, nisam od onih sto teorije pucaju, bukvalno me zaboli je li bilo ili nije...ali kad uporedis tadasnju tehnologiju civilnu, znaci, televizor, auto etc...odakle su oni izvukli ove masine da slete na mjesec, pa uzlete nazad...
Mislim znam i cijeli taj proces, pokusavanja, razvoja, na kraju uspjeha, ali jbg...
Eeee i sto zaboravi, direktan prijenos sa mjeseca, jbt zivot

Re: Chat
Legenda. Ogoli idiotizam do kosti i još uzima lovu za to.

Ovakvim likovima bih s merakom ukinuo pravo glasanja na izborima. Razlog? Pa dokazali su da su idioti kojima možeš manipulirati, a takvi definitivno nisu kompetentni da glasaju.
Zadnja izmjena: PikachuSA, dana/u 20 jul 2024, 23:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Vratite nam fufnu, numana i one koji su protiv njih
Eto vam Amerika.

Eto vam Amerika.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni nije jasno ovi sto dolaze na ove koncerte gdje zive oni, sta rade u toku dana?
Majke mi, predobro pitanje, gdje zivi ova stoka.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:33Meni nije jasno ovi sto dolaze na ove koncerte gdje zive oni, sta rade u toku dana?
- Pensioner26
- Kontakt:
denimb je napisao/la: ↑20 jul 2024, 22:54Meni samo nije jasno, nisam od onih sto teorije pucaju, bukvalno me zaboli je li bilo ili nije...ali kad uporedis tadasnju tehnologiju civilnu, znaci, televizor, auto etc...odakle su oni izvukli ove masine da slete na mjesec, pa uzlete nazad...
Mislim znam i cijeli taj proces, pokusavanja, razvoja, na kraju uspjeha, ali jbg...
Eeee i sto zaboravi, direktan prijenos sa mjeseca, jbt zivot![]()
Priče za malu djecu. U ovo ko vjeruje je smiješno…
Ma budalastina ziva, cijela planeta nije bila na tom levelu razvoja jbt...ako stvarno jeste, onda nam lazu debelo.Pensioner26 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:59denimb je napisao/la: ↑20 jul 2024, 22:54Meni samo nije jasno, nisam od onih sto teorije pucaju, bukvalno me zaboli je li bilo ili nije...ali kad uporedis tadasnju tehnologiju civilnu, znaci, televizor, auto etc...odakle su oni izvukli ove masine da slete na mjesec, pa uzlete nazad...
Hocetel vakcinisat djecu?denimb je napisao/la: ↑21 jul 2024, 01:06Ma budalastina ziva, cijela planeta nije bila na tom levelu razvoja jbt...ako stvarno jeste, onda nam lazu debelo.Pensioner26 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:59denimb je napisao/la: ↑20 jul 2024, 22:54
Meni samo nije jasno, nisam od onih sto teorije pucaju, bukvalno me zaboli je li bilo ili nije...ali kad uporedis tadasnju tehnologiju civilnu, znaci, televizor, auto etc...odakle su oni izvukli ove masine da slete na mjesec, pa uzlete nazad...
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mijesas babe i zabe buraz.
Ja ti samo kazem 1969. live stream sa mjeseca....de bolan prouci tada kakvu smo tehnologiju imali na zemlji, samo civilnu vidi, vojna je x5 ali ni tonije dovoljno...
- Pensioner26
- Kontakt:
Zamisli vjerovati da su Amerikanci bili na mjesecu 

- Pensioner26
- Kontakt:
Nema to nikakve veze sa džamijom ti islamofobični id.iotu.
al zato vjerujes u Allaha, sihire, zapise, i da je iz stana najbolje izaci sa desnom nogom prvo

- Pensioner26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.