Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Bh. supertalenat Kerim Alajbegović (16) priključen je prvom timu Bayer Leverkusena.
Odluka je to Xabi Alonsa koji će tako Alajbegoviću dati priliku da trenira sa prvim timom šampiona Njemačke. Alajbegoviću to i nije prvi put da trenira sa seniorima Bayera.
Odluka je to Xabi Alonsa koji će tako Alajbegoviću dati priliku da trenira sa prvim timom šampiona Njemačke. Alajbegoviću to i nije prvi put da trenira sa seniorima Bayera.
Huskovic usao u 29-oj minuti za Austriju protiv Porta. Gube 2-1.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Btw Baždaru vraćen naš pasoš prema TM-u
Neko da zna vise ili
Neko da zna vise ili

Bice na spisku protiv Holandije ceko samo da ode iz Srbije i PartizanaImperator98 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 20:52Btw Baždaru vraćen naš pasoš prema TM-u
Neko da zna vise ili![]()
Mada i to supacki al hajd i nama se to redovno desava sa Srbima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Moguce je ovo, samo se ne trebamo previse nadati. Ako dodje super, igrac vise za nas. Ako ne dodje nikom nista.NoDi80 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:11Bice na spisku protiv Holandije ceko samo da ode iz Srbije i PartizanaImperator98 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 20:52Btw Baždaru vraćen naš pasoš prema TM-u
Neko da zna vise ili![]()
Mada i to supacki al hajd i nama se to redovno desava sa Srbima
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ide Kahvic zivotom, dva gola za preokre Beograda
Ispade da ce u septembru biti 10 novih imena 

Bog Bosna i Bošnjaci
Ne razumijem kako ce sada biti nesto za Bazdara kad je momak rekao otvoreno da je Srbija njegova reprezentacija na storiju i zakljucio pricu, a vidim idalje ga se spominje..jos ga i Belmin vidim nastavlja objavljivati, nema logike sad.
BašČelik!
Morao je to napisati. Znas kakvi su tamo bolesnici, zamisli da je napisao idem igrati za BiH, ubili bi ga. Ubise Harisa Brkica pa nikad ne nadjose ubice. Preveliki je to pritisak da je smio ista drugo napisati. Sada kad je otisao iz Srbije, moozda nesto i bude sa njim.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bezveze napadate Baždara, šta je trebao reći?
"Znaš bre, prošao sam ja vašu školu fudbala i sve reprezentativne selekcije, ali džaba, kad vidim ljiljane srce zaigra".
Pa nemojte bezobrazni biti, ne znam kakvu drugu riječ iskoristiti.
"Znaš bre, prošao sam ja vašu školu fudbala i sve reprezentativne selekcije, ali džaba, kad vidim ljiljane srce zaigra".
Pa nemojte bezobrazni biti, ne znam kakvu drugu riječ iskoristiti.
tacno!DamirT je napisao/la: ↑20 jul 2024, 23:27Morao je to napisati. Znas kakvi su tamo bolesnici, zamisli da je napisao idem igrati za BiH, ubili bi ga. Ubise Harisa Brkica pa nikad ne nadjose ubice. Preveliki je to pritisak da je smio ista drugo napisati. Sada kad je otisao iz Srbije, moozda nesto i bude sa njim.
Troprstasi bi mu bombu bacili na kucu, ili bi mu Acini placenici prijetili zivotom. Nalazi se u divljem okruzenju hvala Bogu pa ih nema u federaciji.
Likvidirali bi ga pa bi kurir pisao kako je bio duzan kamatu ili narkoman ili u ljubavnom trokutu sa starletom i mafijasem.
Likvidirali bi ga pa bi kurir pisao kako je bio duzan kamatu ili narkoman ili u ljubavnom trokutu sa starletom i mafijasem.
Ma ko bi ga napadao manite se suplji prica.
To je iskljucivo njegov stav, nije svejedno naglo otici jer momak je prosao sve selekcije i napravili su igraca od njega, Partizan i reprezentacija su mu i priliku dali za visi nivo.
Lupam, ali najizglednije mi je to da je bio uvjeren da ce biti pozvan na euro pa pisao da je Srbija iskljucivo njegova repka.
Ali logicno lakse je opet sada iz Zaragoze otici igrati za drugu repku, tako ako sada "kao" ima iole kakve sanse ne treba se odustat.
To je iskljucivo njegov stav, nije svejedno naglo otici jer momak je prosao sve selekcije i napravili su igraca od njega, Partizan i reprezentacija su mu i priliku dali za visi nivo.
Lupam, ali najizglednije mi je to da je bio uvjeren da ce biti pozvan na euro pa pisao da je Srbija iskljucivo njegova repka.
Ali logicno lakse je opet sada iz Zaragoze otici igrati za drugu repku, tako ako sada "kao" ima iole kakve sanse ne treba se odustat.
BašČelik!
-
- Kontakt:
Čovječe, vidiš li ti kakva je Srbija zemlja?
-
- Kontakt:
Nije to bas tako brate. Mujakicu su yebavali sta su stigli po komentarima zbog objavi o Srebrenici, a zamisli sta bi tek s njim bilo da je javno odabrao Bosnu, a igra za PartizanmrAdislic je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:17Ma ko bi ga napadao manite se suplji prica.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
koda pricamo o njemackoj ili svedskoj kada im ukrademo igrača pa nije svejedno, a ne o zaostalim srbima kojima su idoli najveci zločinci novijeg vremena i koje slave na tribinama svaku utakmicu. ljudi koji su zbog muslimana bosnjaka u timu koji se izjasnjava kao slovenac svojevremeno bojkotovali utakmice vlastitog tima...mrAdislic je napisao/la: ↑21 jul 2024, 00:17Ma ko bi ga napadao manite se suplji prica.
Ne znam zasto bi uopce neki Bosnjak musliman isao igrati u to leglo nacionalizma i svega ostalog...kakav roditelj moras biti da svoje maloljetno dijete posaljes u to...strasno!
-
- Kontakt:
Raduje cinjenica da su i ovi mlađi momci, koji su jos neafirmisani doduše, u seniorskim ekipama, zainteresirani da zaigraju za nas nekad i rado će popričati sa Spahom i Sergejom.

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Evo Husic igra za Young Boys medju najboljima je
YB - Sion 1:0 27 minuta
YB - Sion 1:0 27 minuta
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Brazzzoo123, hurem, Kobayashi, Mostarska, Normus90 i 79 gostiju.