FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo neki su rekli da je Mudrazija stoposto zavrsen, bas da vidimo.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
O čemu vi pričate, kakve pare se ne mogu ponuditi za Mudraziju? On je naš igrač.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:38Nece se obojica dovoditi to je sigurno.Samo je pitanje ko ce u veznom redu biti zamjena Buljubasicu koji izvjesno idejohntravolta123 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:37On nema veze sa Mudrazijom nisu ista pozicija ...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:36
Iako dodje ne dolazi nam bez kluba godinu dana kao Duljevic.Dolazi nam iz Ferencvarosa s kojim je uredno trenirao.Moze se to srediti kad bi ga Zekic uzeo pod svoje.
Isto tako ako dodje znaci Buljubasic adios i od dolaska Mudrazije nema nista
A realno lakse im dovesti Gojaka koji je otpisan nego placati odstetu za Mudraziju,u pitanju su pare kakve mi ne mozemo ponuditi.
-
- Kontakt:
Joj prese.ravanja
Dvije dobre tekme i odričemo se Gojaka. Da uvežemo 10 pozitivnih rezultata za Lucasa Ocamposa bi rekli yebo njega sta ce nam argentinski narkos

Dvije dobre tekme i odričemo se Gojaka. Da uvežemo 10 pozitivnih rezultata za Lucasa Ocamposa bi rekli yebo njega sta ce nam argentinski narkos

Druze, nije on plava fekalija, decko je bio neutralan, prosao je omladinsku skolu komsija, nije dobio kod njih minutazu, bio je nudjen i nama i kod nas mu nisu obecali, u Olimpiku je odma zaigrao i malo poslije toga se prodao u Dinamo, Duljevic i on se ne mogu porediti, prvo sto je Gojak mladji, drugo sto je spremniji, trece sto je imao dosta bolju karijeru..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:40Ako postoji promil sanse ganjao bi Mudradziju a ne ovu plavu fekalijuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:38Nece se obojica dovoditi to je sigurno.Samo je pitanje ko ce u veznom redu biti zamjena Buljubasicu koji izvjesno idejohntravolta123 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:37
On nema veze sa Mudrazijom nisu ista pozicija ...
-
- Kontakt:
Drzim te za rijec ali sam drugacije info dobiojunioR je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:50O čemu vi pričate, kakve pare se ne mogu ponuditi za Mudraziju? On je naš igrač.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:38Nece se obojica dovoditi to je sigurno.Samo je pitanje ko ce u veznom redu biti zamjena Buljubasicu koji izvjesno idejohntravolta123 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:37
A realno lakse im dovesti Gojaka koji je otpisan nego placati odstetu za Mudraziju,u pitanju su pare kakve mi ne mozemo ponuditi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sve je to mala maca za Misketa i Spahića

-
- Kontakt:
Daj Boze to bi vrh biojunioR je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:50O čemu vi pričate, kakve pare se ne mogu ponuditi za Mudraziju? On je naš igrač.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:38Nece se obojica dovoditi to je sigurno.Samo je pitanje ko ce u veznom redu biti zamjena Buljubasicu koji izvjesno idejohntravolta123 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:37
Porediti povratnike i Gojaka je bas ono... Nigdje veze
Ima 28 a ne 38
Igrao je (ne mnogo ali je igrao)
I vrhunski je igrac
Drugo, upravo takav nam fali, nemojte ko Boga vas molim porediti njega i Mustafica... Et...
Plus je jako ogavno ga zvati nekom fekalijom i sl. On je sa 17 htio doci kod nas, pa je otisao u olimpik. Momak gleda svoju karijeru i napravio je solidnu (mogao je bolje). Sutra da dodje, sta? Zvst ces ga fekalija pa kad zabije majstore?
Ima 28 a ne 38
I vrhunski je igrac
Drugo, upravo takav nam fali, nemojte ko Boga vas molim porediti njega i Mustafica... Et...
Plus je jako ogavno ga zvati nekom fekalijom i sl. On je sa 17 htio doci kod nas, pa je otisao u olimpik. Momak gleda svoju karijeru i napravio je solidnu (mogao je bolje). Sutra da dodje, sta? Zvst ces ga fekalija pa kad zabije majstore?
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 20 jul 2024, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mene je Anel Hadžić iznervirao, brat hladno objavio odbrojavanje, Musa ga pitao da li dolazi u Sarajevo lik postavio to na story kad ono brat otvori auto praonu.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Stari mu tražio zagarantovanu minutazu na svakoj utakmici...nismo pristali na to.Jos onaj video skaut rekao da ima problema sa potrošenom hrskavicom na koljenima i da će mu to ubrzo predstavljati problem...Pena je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:52Druze, nije on plava fekalija, decko je bio neutralan, prosao je omladinsku skolu komsija, nije dobio kod njih minutazu, bio je nudjen i nama i kod nas mu nisu obecali, u Olimpiku je odma zaigrao i malo poslije toga se prodao u Dinamo, Duljevic i on se ne mogu porediti, prvo sto je Gojak mladji, drugo sto je spremniji, trece sto je imao dosta bolju karijeru..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:40Ako postoji promil sanse ganjao bi Mudradziju a ne ovu plavu fekalijuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:38
Nece se obojica dovoditi to je sigurno.Samo je pitanje ko ce u veznom redu biti zamjena Buljubasicu koji izvjesno ide
-
- Kontakt:
Sto ne mogu ovih lozionicara u nocne sate pred spavanje, vazda isti fazon.
Kakve veze ima ko je za koga igracina kada nisu na isttoj poziciji i samo nemoj napisati "moze on i to igrati"
Moze ko i djurickovic zadnjeg veznog....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pogotovo što je Mustafić nabio statistiku u Luxembourgu.Pantelija je napisao/la: ↑20 jul 2024, 22:00Porediti povratnike i Gojaka je bas ono... Nigdje veze
Ima 28 a ne 38
I vrhunski je igrac
Mislim, da me ko ne shvati pogrešno, nije Mustafić loš igrač, plus je gotivan dečko, ali ne može se porediti sa Gojakom nikako.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sta igra Mudrazija?Pantelija je napisao/la: ↑20 jul 2024, 22:06Kakve veze ima ko je za koga igracina kada nisu na isttoj poziciji i samo nemoj napisati "moze on i to igrati"
Moze ko i djurickovic zadnjeg veznog....
Gojak igrao za nabolji tim HNL i ima losu statistku.nadam se da on nece nikad igrati za nas.
I mudrazija i gojak mogu sigurno naci vani neki klub, nesto mi se ne cini realnim. Mada gojak je dobro propao, mozda ima neke sanse da dodje kod nas da se dozove
pa prosli smo aktobe?ajdohordas je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:26Pa znal se šta o njemu ? Ima li ga gdje ?holyman je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:15evander najavio da mu prijatelji nece doci i eto odmah 3 milje manjeajdohordas je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:06A kako ste došli do zaključka da će protiv Trnave biti manje ljudi ?
Onako me zanima![]()
nadam se da ce mi se vratiti glas do cetvrtka![]()
![]()
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: fera, Haksss, Hazre, InatSilniBosanski, Kajkutenjoyer, mnon46, riki46, Sazg, tajsamja, VolimBiH96 i 60 gostiju.