Joj što ti znaš gluposti pisati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mislim da ce biti malo manje gledalaca na tribinama. Realno je 15k-18k
i ocekujem itekako tesku utakmicu, potrosnja protiv Aktobea je bila ogromna.
Ali zato ako prodjemo Slovake protiv Slobode ce doci 12-15 hiljada, a 3.pretkolo ce se zakucati stadion.
Prolaz u 3.pretkolo bi u Augustu i Septembru digao posjetu u ligi preko 10k prosjek
Ovo sve je jako bitno zbog sponzora i prihoda.
Titula bi ti slijedece godine donjela grupnu fazu poprilicno sam siguran,do tada Kosevo se mora dotjerati da se mogu igrati grupe i sa 10tak utakmica u sezoni gsje bi imao 20k na stadionu to bi nas diglo u drugu dimenziju. Sto je namatesko uspjeti zato sto se svi guraju da budi tu kad progulimo, jer tu ce teci ogromne sume novca. Nadam se da je ova sezona pocetak naseg uspjeha
i ocekujem itekako tesku utakmicu, potrosnja protiv Aktobea je bila ogromna.
Ali zato ako prodjemo Slovake protiv Slobode ce doci 12-15 hiljada, a 3.pretkolo ce se zakucati stadion.
Prolaz u 3.pretkolo bi u Augustu i Septembru digao posjetu u ligi preko 10k prosjek
Ovo sve je jako bitno zbog sponzora i prihoda.
Titula bi ti slijedece godine donjela grupnu fazu poprilicno sam siguran,do tada Kosevo se mora dotjerati da se mogu igrati grupe i sa 10tak utakmica u sezoni gsje bi imao 20k na stadionu to bi nas diglo u drugu dimenziju. Sto je namatesko uspjeti zato sto se svi guraju da budi tu kad progulimo, jer tu ce teci ogromne sume novca. Nadam se da je ova sezona pocetak naseg uspjeha
Naravno brate. Kupljeno 12 vec. Sad sam miranjohntravolta123 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 20:36Najbolji je nesto sto se uradilo , bez guzve i srkleta do karte.
Karta kupljena za cetvrtak![]()

- FKS -
Realno je protiv Spartaka ocekivati manju posjetu. 15-ak hiljada. Euforija je splasnula.
- HemusHotel
- Kontakt:
Kada i ako to zvanično objave, vjeruj mi da će mi biti zadovoljstvo da ti se ovdje pred svima javno izvinem. Znam da je, bar velikoj većini ovdje, Sarajevo jako bitna stvar u životu. Meni prvom, a i tebi i da svi želimo najbolje za naš Klub. Ja sam relativno nov na ovom forumu što se pisanja tiče, ali ga pratim dosta dugo. A navijačkog staža imam skoro pa 4 i po decenije.keli je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:47Nije dezinformacija. PozzHemusHotel je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:43Ne znam čemu potreba kod ljudi da dezinformacijama dođu u centar pažnje. Da li to možda misle da su ono kao cool oni jer posjeduju insajderske informacije ili šta li već, ali to je djetinjasto ponašanje. Dokazano u zadnjih par godina bezbroj puta da su svi griješili sa svojim nagađanjima i izmišljanjima.
Najveća dilema mog života: Šta je bolje ujutro, nakon kafane, pače ili tarhana?
A ne znam sto bi bilo manje od 20k, i sto bi bilo ko od onih ljudi koji su bilo na Kosevu u cetvrtak, rekao - Ma necu doci

- FKS -
Nemoj se ti puno zamarati sa ovim. Kad vidis ovako nesto ti samo preskoci post jer ovo nije za tvoj nivo pameti
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jedino ako najave kisu ce biti 5-6 hiljada manje. Ako ne bude kise u najavi bice najmanje 22 hiljade
-
- Kontakt:
A kako ste došli do zaključka da će protiv Trnave biti manje ljudi ?
Onako me zanima
Onako me zanima

Svaki igrac koji se spominjao je i potpisao, nadam se da ce biti i sa Mudradzijom isto, spominjao se Jovic, Djordjevic, Bubanja, Kupresak, Rockov..
- TurkishAirlines
Onako ako budu igrali, zasluzili su 30 milja.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Samo neka se crnjakaajdohordas je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:06A kako ste došli do zaključka da će protiv Trnave biti manje ljudi ?
Onako me zanima![]()

evander najavio da mu prijatelji nece doci i eto odmah 3 milje manjeajdohordas je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:06A kako ste došli do zaključka da će protiv Trnave biti manje ljudi ?
Onako me zanima![]()
nadam se da ce mi se vratiti glas do cetvrtka

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
A.G. 
Nadam se da je tvoja želja, ne bih ga želio nema tih para.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.