Istinski je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:07Ti i stojko ste daleko najgluplji od sve raje što navija za sarajevo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:02Samo iz razloga jer je sistem drugaciji,onako za tvoj info play of Lige prvaka igrali. Vama svakako i bez odgadjana nije mjesto tu gdje jeste.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kod vas bubuljicara kako vjetar duva i kako vas ko hebe,jedan dan najgluplji stojko,drugi dan Pitarsam treci dan neko drugi i tako u krug.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:49Istinski je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:07Ti i stojko ste daleko najgluplji od sve raje što navija za sarajevo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:02
Samo iz razloga jer je sistem drugaciji,onako za tvoj info play of Lige prvaka igrali. Vama svakako i bez odgadjana nije mjesto tu gdje jeste.![]()
Ti si sigurno jedna od onih budaletina što budu na istoku?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:42Jeko ti? Koji si ti "intelektualac" bio,koji nik prije nego su te banovali da znam kako da pricamo? Za tebe doktor nauka licno vjeruj mi.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Za koga ti navijas intelektualac? Sam si rekao ja sam ober seljacina zivim na Majevici,uzgajam krave,kupim godisnju kad mi legnu pare od mlijeka.Istinski je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:52Ti si sigurno jedna od onih budaletina što budu na istoku?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:42Jeko ti? Koji si ti "intelektualac" bio,koji nik prije nego su te banovali da znam kako da pricamo? Za tebe doktor nauka licno vjeruj mi.
Za Sarajevo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:54Za koga ti navijas intelektualac? Sam si rekao ja sam ober seljacina zivim na Majevici,uzgajam krave,kupim godisnju kad mi legnu pare od mlijeka.Istinski je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:52Ti si sigurno jedna od onih budaletina što budu na istoku?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:42
Jeko ti? Koji si ti "intelektualac" bio,koji nik prije nego su te banovali da znam kako da pricamo? Za tebe doktor nauka licno vjeruj mi.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Zaboravio si staviti tacku na kraju recenicetuzlanskasloboda je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:16jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
Je li makar kvalitetan kokain?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najveća istina ikada napisana na ovom forumu. Treći ne postoji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li ovo Kevelj ucjenjuje Velez "odlaskom" cijelog UO, ako se i dalje bude trazilo da on ide ?
Alahu dragi, lik koji je pokusao kupiti doktorat, nevjerovatno...
Alahu dragi, lik koji je pokusao kupiti doktorat, nevjerovatno...
Treba skinuti teren sa Arene Rođeni,donirati nekoj djeci koja igraju lopte.Steta da propada..
- TurkishAirlines
Stojko je vise dobrog uradio za druge, nego sto ce ijedan od vas uraditi.
To sto vas kara kvalitetno, ne cini ga najlosijim.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- svrakino1921
- Kontakt:
To je ustaljena praksa jbg, da ako predsjednik ode idu i članovi UO. To je obično zato jer novi predsjednik želi postaviti svoje ljude u UO da bi bio siguran da njegove odluke imaju prohodnost i da će biti usvojene.
Neka dobro razmisle, Kevelj kakav je da je, izgledali su kao ozbiljan i veoma organizovan klub, a i rezultati su tu.
Klafurića nisu smjeli pustiti i malo im je falilo da budu još bolji. Imali su ekipu koju je samo trebalo nadograditi sa par igrača i nastaviti sa dobrim rezultatima.
Sad i oni ulaze u neizvjesnost. Lagao bih kada bih rekao da mi nije drago, čisto sa sportskog aspekta, jer pričamo o konkurentu za Evropu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemaš ti pojma ko je koliko uradio za druge.TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 jul 2024, 20:17Stojko je vise dobrog uradio za druge, nego sto ce ijedan od vas uraditi.
To sto vas kara kvalitetno, ne cini ga najlosijim.
Ako pod karanjem misliš na najniži oblik prostakluka i primitivizma, nedostatak elementanog odgoja i kulture, kao i manire primata - onda kara.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ne može niko sa vama dvojicom.
Pitarsam je samo dosadan i smara, ali za vas je master bontona i kulture.
Pitarsam je samo dosadan i smara, ali za vas je master bontona i kulture.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Balorda, Bejker, BeYaZ, bordobijeli, CHR, Hrammm1921, Jet2Holiday, jurisicduska, kolezeljovac, Ledara, mma_hz, Noke995, plisek, Riziko, Samba71, Simi, Suki46, Tatamata1946, tuitamo, Venom, Wagner96, zemuntrg i 90 gostiju.