Decko je u pravu 100% i mi trebamo odgađati sve moguce i nemoguce.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Predsjednice, ovo je vec nesto.

Dijagnoza za rano otkrivanje cireva na zeludcu kod malih momaka sa plave strane grada.
Svaka cast.

Hajde da te i ja jednom pohvalim

Ali moze to i bolje !!
Nema opustanja

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako si mislio preko Bugojna, istina nema. Ali ovamo Banja Luka-Doboj, pa onda Zenica-Bradina sve ti je autoput jbg. I da, nemam vam namjeru spočitavati otkazivanje utakmica.Suvorov je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:58Onim najblizim nema ni centimetra.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:54Hahahahahaahah kojim li si to ti putem mislio ići, e čuj ni kilometra autoputa![]()
![]()
Nisam naglasio, ne polazi se iz Sarajeva.
Svrha autoputa je da stignes brze, a ne da ides preko drugog kraja zemlje da bi se samo vozio autoputem, a stignes sporije nego preko Bugojna.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jul 2024, 17:49Ako si mislio preko Bugojna, istina nema. Ali ovamo Banja Luka-Doboj, pa onda Zenica-Bradina sve ti je autoput jbg. I da, nemam vam namjeru spočitavati otkazivanje utakmica.
-
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Ko je vama kriv pa ne smijete u Federaciju kroz Sarajevo prociSuvorov je napisao/la: ↑20 jul 2024, 17:56Svrha autoputa je da stignes brze, a ne da ides preko drugog kraja zemlje da bi se samo vozio autoputem, a stignes sporije nego preko Bugojna.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jul 2024, 17:49Ako si mislio preko Bugojna, istina nema. Ali ovamo Banja Luka-Doboj, pa onda Zenica-Bradina sve ti je autoput jbg. I da, nemam vam namjeru spočitavati otkazivanje utakmica.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ti i stojko ste daleko najgluplji od sve raje što navija za sarajevo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:02Samo iz razloga jer je sistem drugaciji,onako za tvoj info play of Lige prvaka igrali. Vama svakako i bez odgadjana nije mjesto tu gdje jeste.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Iako je razlika u km veća kad se voziš autocestama, opet prije stigneš nego preko Bugojna. Eto provjeri, ja jesam.Suvorov je napisao/la: ↑20 jul 2024, 17:56Svrha autoputa je da stignes brze, a ne da ides preko drugog kraja zemlje da bi se samo vozio autoputem, a stignes sporije nego preko Bugojna.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jul 2024, 17:49Ako si mislio preko Bugojna, istina nema. Ali ovamo Banja Luka-Doboj, pa onda Zenica-Bradina sve ti je autoput jbg. I da, nemam vam namjeru spočitavati otkazivanje utakmica.
-
- Kontakt:
Ajde dudlaj i miran budi,nista te tata nije pitao.Istinski je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:07Ti i stojko ste daleko najgluplji od sve raje što navija za sarajevo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:02Samo iz razloga jer je sistem drugaciji,onako za tvoj info play of Lige prvaka igrali. Vama svakako i bez odgadjana nije mjesto tu gdje jeste.
Prošle godine u Trnavi je gostovala Valencia, a ovoga puta sedmerostruki prvak Engleske, Aston Villa. Englezi su igrali u veoma izmijenjenom sastavu, ali i takav je bio na kraju bolji od Spartaka, koji je meč počeo u veoma jakom sastavu, a koji se očekuje na Koševu narednog četvrtka u prvom meču 2. pretkola Konferencijske lige.
Frelih, Stetina, Twardzik, Miković, Zeljković, Kratochvíl, Corryn, Pich, Azango, Duris igrali su od prve minute za Spartak, a za Villu: Gauci, Nedeljković, Swinkels, Digne, Barrenche,a Dendoncker, Iling Jr., Bailey, Dobbin, Barry.
Tim Unaija Emeryja poveo je u 38. minuti. Trnava je izgubila loptu, a ona došla do Leona Baileyja. Kapiten Ville sve je sjajno uradio i pogodio. Prvo poluvrijeme bilo je dosta izjednačeno, a Trnava je s nekoliko promjena ušla u drugi dio, dok je Villa promijenila kompletnu ekipu.
U 53. minuti Young je pucao, udarac mu je izblokiran, no Rogers je natrčao i postavio konačnih 2:0. Trnava je imala dvije velike šanse u 62. i 66. minuti, ali je Olsen bio sjajan na golu. U samom finišu Aston Villa dolazi i do trećeg gola. Archer je postigao pogodak za konačan rezultat.
Spartak je tokom priprema upisao poraze od Maribora, Brava i Sparte Prag, te sada od Ville, a jedini remi je odigrao sa Hartbergom. Slovaci će 25. jula na megdan Sarajevu, a 28. jula otvaraju prvenstvo protiv Trenčina kod kuće. Revanš u Tranvi sa Bordo timom je 31. jula od 20:30 sati.
Sarajevo je izbacilo Aktobe i svakako ima realne šanse da se plasira dalje, mada će bez ikakve sumnje biti jako teško protiv Spartaka.
Frelih, Stetina, Twardzik, Miković, Zeljković, Kratochvíl, Corryn, Pich, Azango, Duris igrali su od prve minute za Spartak, a za Villu: Gauci, Nedeljković, Swinkels, Digne, Barrenche,a Dendoncker, Iling Jr., Bailey, Dobbin, Barry.
Tim Unaija Emeryja poveo je u 38. minuti. Trnava je izgubila loptu, a ona došla do Leona Baileyja. Kapiten Ville sve je sjajno uradio i pogodio. Prvo poluvrijeme bilo je dosta izjednačeno, a Trnava je s nekoliko promjena ušla u drugi dio, dok je Villa promijenila kompletnu ekipu.
U 53. minuti Young je pucao, udarac mu je izblokiran, no Rogers je natrčao i postavio konačnih 2:0. Trnava je imala dvije velike šanse u 62. i 66. minuti, ali je Olsen bio sjajan na golu. U samom finišu Aston Villa dolazi i do trećeg gola. Archer je postigao pogodak za konačan rezultat.
Spartak je tokom priprema upisao poraze od Maribora, Brava i Sparte Prag, te sada od Ville, a jedini remi je odigrao sa Hartbergom. Slovaci će 25. jula na megdan Sarajevu, a 28. jula otvaraju prvenstvo protiv Trenčina kod kuće. Revanš u Tranvi sa Bordo timom je 31. jula od 20:30 sati.
Sarajevo je izbacilo Aktobe i svakako ima realne šanse da se plasira dalje, mada će bez ikakve sumnje biti jako teško protiv Spartaka.
NEMA NAZAD
Kvalitetnije je Sarajevo za nijansu od njih. Svidja mi se sto Zekic prebacuje pritisak sa igraca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo zbog tog formata novog i novo formiranog takmičenja Konferencijske Lige ili reinkarnacija Kup Kupova, ni vi ni Zrinjski nećete ostavriti što smo mi ostvarili, samo u Ligi Prvaka, a Željo u Kup UEFA i Velež isto, ali u komplet historiji. Ne igra se fudbal ovdje od jučer.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zar mi samo nismo ljubomorni na kvalitetan rad njihovog kluba?upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑19 jul 2024, 14:55Kako li je tek u Telegram grupi![]()
Svi smo im pisali, i mi i vi, da ce im botovi i botovanje doci glave, da su znak da nesto nije u redu i evo sad.
Dzaba je pricati dok ne iskusis na svojoj kozi, mozda sad budu oprezniji![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vidi se da si ober seljakmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:15Ajde dudlaj i miran budi,nista te tata nije pitao.Istinski je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:07Ti i stojko ste daleko najgluplji od sve raje što navija za sarajevo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:02
Samo iz razloga jer je sistem drugaciji,onako za tvoj info play of Lige prvaka igrali. Vama svakako i bez odgadjana nije mjesto tu gdje jeste.
-
- Kontakt:
Jeko ti? Koji si ti "intelektualac" bio,koji nik prije nego su te banovali da znam kako da pricamo? Za tebe doktor nauka licno vjeruj mi.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 20 jul 2024, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Najace kad objasnjavaju Balorda i slicne botine kako mi treba da radimo,unistavamo igrace i kako iste da prodamo a nikad nikog prodali nisu niti su izbacili nekog mladog igraca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:39Zar mi samo nismo ljubomorni na kvalitetan rad njihovog kluba?upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑19 jul 2024, 14:55Kako li je tek u Telegram grupi![]()
Svi smo im pisali, i mi i vi, da ce im botovi i botovanje doci glave, da su znak da nesto nije u redu i evo sad.
Dzaba je pricati dok ne iskusis na svojoj kozi, mozda sad budu oprezniji![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.