Itekako, puno su tromiji od Aktobea i pas igra im uopće nije zavidna, prolazimo i ovo aBd, živi bili pa vidjeli.HZbec je napisao/la: ↑20 jul 2024, 14:42Gledao sam malo ekipu Spartaka i realno aktobe je duplo jaci od njih.
Nekoliko standardnih prvotimaca su im povrijedjeni poput Oforija i Erika. Dosta starih igraca.
U veznom redu ce im sigurno igrati Zeljkovic i Kratochvil, ostali veznjaci nisu nista posebno a i rijetko dobijaju sanse.
Bekovi slabi, glavni napadac 36 godina, drugi 33.
Stoperi su onako… bolje ima aktobe po mom misljenju.
Opasan im je crnac po krilu Azango, na njega treba obratit paznju. Hvala bogu pa im je povrijedjen onaj Ofori, s njim bi imali velike probleme
Opet ne treba ih ni u kojem slucaju podcijenjivati ali vjerujem ako ponovimo igru od cetvrtka da cemo abd opet proci slovake.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kako onda Zekić kaže da su tehnički bolji od Aktobea?
ZZ je namazan, daje takve izjave zbog psihe igrača, da se ne opuste. Npr namjerno nije htio da vježba penale prije Aktobea da im ne šalje poruku kako mogu izgubiti, rekao je na pressici.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:25Kako onda Zekić kaže da su tehnički bolji od Aktobea?
Puštaaj karteee
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Samo se sjetite Zete Golubovci. Prosli ultra jaki levski pa na nos vrlo bolno.
Mi smo autsajderi sve do dana tog kada se nekad plasiram u ove grupe.
Do tad smo i trebamo biti manji od makova zrna. Nemamo apsolutno nista da se mi postavljamo u fazonu, ko smo ko mi?!
U euro okvirima niko i nista.
Jesmo li se poceli furati bolno prizemljenje slijedi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Golman nam je dobar. Jedina nesigurnost mu je bila onaj jedan sut s distance koji mu je ispao ali ga je odmah uhvatio. Ostalo sve ko singerica. Kod drugog gola nije kriv - krivi su Celik i Renan koji su pustili svom igracu da izbije ispred njih i onako udari loptu glavom. A zatim su Durickovic i Soldo ostali ukopani kod druge lopte. Jedina mana golmanova je igra a nogom, ali i tu ga je Soldo u tri navrata ukopao jer mu je vracao loptu na krivu nogu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:21Golman nam mozda jeste malo nesiguran bio u par situacija, al govoriti da je bezveze a odbranio dva penala je bezobrazno.
Meni sto se svidja, za razliku od drugih, jeste to sto ubrzava igru.
Nema onog izlezavanja, pa 50 puta finta rukom kao da ce dodati na desno, pa na lijevo, pa rukama ono hajte u napad izbit cu, pa ne izbije. Pa se valja itd.
Ljudi dragi, Onanu da imamo mi bi ga otjerali nakon kikseva kakve je pravio a košta zna se koliko i gdje je opet. Svak će griješiti ali ovaj Rockov po meni je odlično riješenje za nas.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Upravo tako.Seipronto je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:27ZZ je namazan, daje takve izjave zbog psihe igrača, da se ne opuste. Npr namjerno nije htio da vježba penale prije Aktobea da im ne šalje poruku kako mogu izgubiti, rekao je na pressici.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:25Kako onda Zekić kaže da su tehnički bolji od Aktobea?
Sjetimo se njegove izjave nakon utakmice u Kazahstanu da će na AFH biti puno teže i da ništa nije gotovo. Biti čvrsto na zemlji, pobiti se fudbalski, pa šta Bog dragi da.
-
- Kontakt:
Prodaja pocinje u ponedjeljak.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko god ide u privatnoj varijanti rezervišite u Bratislavi.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Neko je zavrsen
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jes, a da smo ispali svi bi citirali taj dio njegove izjave za penaleSeipronto je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:27ZZ je namazan, daje takve izjave zbog psihe igrača, da se ne opuste. Npr namjerno nije htio da vježba penale prije Aktobea da im ne šalje poruku kako mogu izgubiti, rekao je na pressici.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:25Kako onda Zekić kaže da su tehnički bolji od Aktobea?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Jbt 5 igraca ovdje ima 30+ godina, ovaj Duris 36 haha.Vrhbosnian je napisao/la: ↑20 jul 2024, 16:13
Spartak sa početnih 11 koji se mogu očekivati i na Koševu da istrče.
Villa počela sa rezervistima i par U21 igrača, a svakako ni na klupi nemaju puno prvotimaca.
Biće zanimljivo vidjeti kako će se ovo odigrati.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: badboy, bordobijelisampion, Bosniacum Lilium, Ferrante071, Fudo, Haksss, jurisicduska, Kaunas, MaroonBjelave, mire971, Oerde, pitar, samoFKS, sekac, Serha, siroliver69 i 122 gosta.