English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Osta United bez najboljeg igraca

E svašta. Čuj 30 miliona. Pa momak tri puta bolji igrač od Hojlunda
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Taj lik je silovatelj i da je barem najmanje pravde nebi nikad mogao zaigrat nogomet jer ga niko je bi htio. Al ne zivimo u takvom svijetu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Shategabri
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 20:25Očekujte kilometarski post od Stateghabrije kako opisuje veličinu Reala i masterclass Ancelottija.

Koševo Zapad
Kakav je ovaj mali sto nece da ostane u Arsenalu?
- JayCatwright
- Kontakt:
Glupost. Ma kakva da je sponzoruša ova njegova sumnjam da bi ostala sa silovateljem i još mu rodila dijete. Greenwood jeste zaje.bao ali je imao koliko 19-20 godina u tom trenutku i višak energije je usmjerio na pogrešan način. Njegova nesreća je što je to uradio dok su mediji na vrhuncu, pa Giggs i Ferdinand su uradili 10x puta goru stvar pa ih United nije otjerao, ali ovako su podlegli pritisku i žrtvovali Greenwooda. Sramota je da mu se nije dala druga šansa, pogotovo kad se njegove godine uzmu u obzir sto je itekako olakšavajuća okolnost.
16 godina i pravi ovoliko pompu oko sebe. Nikad nijedan igrac nije nastao iz toga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Positive talks took place behind the scenes with player’s agent Alessandro Lucci on it.
#AFC now confident to get it done.
Personal terms remain agreed, deal until June 2029.
Konacno da se i ova saga zavrsi White Timber Saliba Gabriel Calafiori Zinc

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Definitivno znak da je Juve propo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Kiwi je mlađi od Zinchenka, igrački su tu negdje ali vjerovatno ga je lakše prodat nego Zinija pa stoga odlazi on. Šteta. Ima potencijal za najjače klubove ili barem one blizu najjačih.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Please, let me fulfil my dream & let me go to Arsenal.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Savio sanjao da igra za City 

O čemu ti pričaš? Đavola bi tako pisao da ti je u pitanju sestra ili neka rodbina. Djevojka je postavila slike sa povredama po čitavom tijelu uz onaj audio snimak gdje joj lik jasno daje do znanja da ga boli k što ona ne želi seks i da se okrene ili će imati problem. Čuj višak energije je usmjerio na pogrešan načinJayCatwright je napisao/la: ↑20 jul 2024, 10:00Glupost. Ma kakva da je sponzoruša ova njegova sumnjam da bi ostala sa silovateljem i još mu rodila dijete. Greenwood jeste zaje.bao ali je imao koliko 19-20 godina u tom trenutku i višak energije je usmjerio na pogrešan način. Njegova nesreća je što je to uradio dok su mediji na vrhuncu, pa Giggs i Ferdinand su uradili 10x puta goru stvar pa ih United nije otjerao, ali ovako su podlegli pritisku i žrtvovali Greenwooda. Sramota je da mu se nije dala druga šansa, pogotovo kad se njegove godine uzmu u obzir sto je itekako olakšavajuća okolnost.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Pogriješio je, ali nije li već kaznjen tim sto su svi protiv njega i sto je bio otjeran iz lige? Samo kazem da je bio jako mlad kad je to uradio, pa moras gledati drugim očima takav slučaj. Da su joj ne znam koliko drage pare sumnjam da bi ostala s nekim od koga joj prijeti silovanje, uz to mu rodila i dijete.StevieG8 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 13:29O čemu ti pričaš? Đavola bi tako pisao da ti je u pitanju sestra ili neka rodbina. Djevojka je postavila slike sa povredama po čitavom tijelu uz onaj audio snimak gdje joj lik jasno daje do znanja da ga boli k što ona ne želi seks i da se okrene ili će imati problem. Čuj višak energije je usmjerio na pogrešan načinJayCatwright je napisao/la: ↑20 jul 2024, 10:00Glupost. Ma kakva da je sponzoruša ova njegova sumnjam da bi ostala sa silovateljem i još mu rodila dijete. Greenwood jeste zaje.bao ali je imao koliko 19-20 godina u tom trenutku i višak energije je usmjerio na pogrešan način. Njegova nesreća je što je to uradio dok su mediji na vrhuncu, pa Giggs i Ferdinand su uradili 10x puta goru stvar pa ih United nije otjerao, ali ovako su podlegli pritisku i žrtvovali Greenwooda. Sramota je da mu se nije dala druga šansa, pogotovo kad se njegove godine uzmu u obzir sto je itekako olakšavajuća okolnost.udaranjem i silovanjem. Jedini razlog zašto je ostala s njim je to što i ona i njena rodbina vole pare i znaju da bogatijeg neće naći a pri tome ga sad drže u šaci, jedan krivi potez i može se slikati sa karijerom zauvijek.
Podsjeca me na Suareza kad je molio skauzere da ga puste u Arsenal
Luis Suárez: Liverpool should honour their promise to let me leave
Kome to nije san da zaigra za moćni Arsenal? 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
We are not the same
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.