FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li ljudi trollaju ili šta?
Meni je domaći dres koji sam pre-order došao u ponedjeljak...
Meni je domaći dres koji sam pre-order došao u ponedjeljak...
Kad’ jednom prodje sve...
Ja uso u kucu u 04,25 i pustio snimak tekme

Popravljali neku sijalicu na kobiljoj glavi dva sata nam trebalo do semizovca

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Samo ponoviti igru od sinoc, zalaganje i ginuti na terenu za svaku loptu skakati na glavu i nece pozitivan rezultat izostati. Ako u kom slucaju i izostane a nasi poginu na terenu onda se nema sta kome zamjeriti i neka prodje bolji ali uvjeren sam da sa svakom ekipom do PO mozemo igrati i parirati samo ako se bude ginulo na terenu kao sinoc. Odavno nisam gledao bolje Sarajevo, pa mozda i od one generacije rahmana ahme i tatara. Nema se ovdje kome sta prigovarati i kritikovati, svi svi svi su odlicni bili samo su guli i kera preorali teren nema gdje ih nije bili. Svaka cast ZZ za uspjesan debi pred Kosevom i za odlicnu pripremu ekipe.
Hajmo sad jos stoper i taj veznjak iz Lokomotive sto se spominjao
Hajmo sad jos stoper i taj veznjak iz Lokomotive sto se spominjao

Imali šta od onog Anrahama iz Domžala i Mudražije iz Lokomotive???
Maks Celic raskinuo danas sa Borcem, bio im najbolji stoper u zadnje vrijeme. Možda njega zaganjati, u punom je ritmu, igrao u Albaniji preksinoc.
-
- Kontakt:
Rifet Kapic je odlican igrac
- belosevic23
- Kontakt:
Potpisao za hapoel neki vec. Dobro je pa je borac oslabljen, realno su taraba u odnosu na proslu godinu bar igracki
-
- Kontakt:
Top je igrac ali kocka I ovdje u Sarajevu ne moze vise boravit jer je na kamati bio I nece mu de skint s vrata nikad.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kakav tenkrejurisicduska je napisao/la: ↑19 jul 2024, 22:21Top je igrac ali kocka I ovdje u Sarajevu ne moze vise boravit jer je na kamati bio I nece mu de skint s vrata nikad.
Otkupili su ga oni Poljaci od tog kluba iz Ukrajine. Bio je odličan prošle sezone, pomogao im da uđu u Ekstraklasu.
Prvi put bar kako ja pratim pl bh da je trener zapisivo neke pojedince u disciplinsku svesku..
Husref je vodio nas preko 160 itakmica nikad nista nije piso.. nebi me cudilo da je ono samo ko fole i inace nevolim kopije al ono sto je uradio u oktobeu sa svlacionicama i ono posanje nateku su evropski trendovi, covjek je 2 godine ugovora sinoc zaradio i da sam Mirvic pocastio bi ga finom premijom..
Renan je 15x bolji spic od hamze, nadam se da cemo produzit ugovor i njemu kenanu i gulasu
Jer mi nemozemo nac taj kvalitet bez 3 m€
Husref je vodio nas preko 160 itakmica nikad nista nije piso.. nebi me cudilo da je ono samo ko fole i inace nevolim kopije al ono sto je uradio u oktobeu sa svlacionicama i ono posanje nateku su evropski trendovi, covjek je 2 godine ugovora sinoc zaradio i da sam Mirvic pocastio bi ga finom premijom..
Renan je 15x bolji spic od hamze, nadam se da cemo produzit ugovor i njemu kenanu i gulasu
Jer mi nemozemo nac taj kvalitet bez 3 m€
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 19 jul 2024, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
U igri se osjetilo više žara i intenziteta i SMISLA nego za cijelu godinu pod beskrvnim Rožmanom.
Nerealno fakat.

Nerealno fakat.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Dodjes iz prve,istusiras se krenes na utakmicu,dodjes kupis ulaznicu,udjes na stadion,vratis se kuci u 3,budis se u pola 5 vozis malog starcima da ga cuvaju,ides opet na posao,dodjes sa posla slomljen,ali ide na miru da se vrati utakmica da se pregleda,penale sam izgledao 10 x dosad,zena kaze da je nisam primijetio 24 sata,a zeni moram sad objasnjavati,da se moze i vjera promijeniti,i zena naravno,ali bordo boja za koju se navija ne moze,liuta je,alj nema veze do sutra,vidimo se abd u cetvrtak ponovo.
Samo Sarajevo
Dobar je Kapic za posuditi, za igranku na ledjima i tako to.
Daleko mu kuca od Koseva !
Daleko mu kuca od Koseva !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Zadnji derbi je sjever bio dobar kad je dosta stare raje došlo sa zapada i istoka,na žalost ono sinoć nije bilo na nivou.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 20:02Sigurno ce ko i prosli put doci fina brojka i ovih trnavinih navijaca.
Lijepo bi bilo ko moze od raje sa istoka i zapada da ovu utakmicu dodju na sjever da malo popravimo brojnost i da grmi
Vidljivo je da među mlađom populacijom slabo ima pravih navijača da se dođe samo selfija radi.
I da dodam,momku koji je vodio navijanja se treba skrenuti pažnja da ne pjeva 90 minuta na mikrofon već samo da povede pjesmu i da kratke upute.
-
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sigurno moze, ali gubis onda puno u veznom redu. Lik brdo prljavog posla obavi kao zadnji vezni.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jul 2024, 23:05Ja vjerujem da Bubanja može odigrati na stoperu puno bolje od Đurićkovića koji pokazuje da je dosta limitiran igrač.
Prebacivanje njega u odbranu je isto kao i prebacivanje Cimirota na desnog beka. Više se gubi, nego što se dobija.