FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 225

Anex
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Anex » 19 jul 2024, 19:56

skoJaa je napisao/la:
19 jul 2024, 18:42
Samo kod nas cirkus na ovim klupama za rezervne igrače, nisu ofarbane godinama, a još Nike stoji kao sponzor. Ne mogu da vjerujem da se ne vodi računa o tim sitnicama. A cirkus sa ulazima prije pocetka utakmice neću ni komentarisati.
Jako bitna stvar u ovom momentu u pm,hrđavom qrcu i dlake smetaju

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 jul 2024, 20:00

SC
Jedan prekid je bio i dva njihova igrača su tražili da im se ubaci lopta. Ja sam vidio da prekid još traje i da je moj prijatelj već krenuo da im da loptu. Jedan od njihovih igrača mi je počeo psovati i krenuo da se fizički obračuna sa mnom. U tome su ga podržali njegovi saigrači s klupe. Ja sam ostao na mjestu gdje sam stajao i nisam htio da im dam loptu. Također, uzvratio sam riječima na njihov napad. Srećom, igrači Sarajeva su mi odmah pritekli u pomoć, kao i prvi šef struke – Zoran Zekić. Sklonili su me sa tog mjesta i odveli na drugu stranu naše klupe. Sve se završilo samo na verbalnom duelu između nekoliko igrača Aktobea i mene. Nisam se prepao kad su krenuli prema meni. Ipak, imam grb što kuca umjesto srca… Hvala Bogu pa smo na kraju slavili veliku pobjedu. Igrači, stručni štab, mi iz akademije i Horde zla. Svi mi sa još nešto više od 20 hiljada navijača smo bili najsretniji ljudi na planeti poslije utakmice. Igraj Bordo bijeli” kazao je mladi Din za naš portal.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 19 jul 2024, 20:02

Sigurno ce ko i prosli put doci fina brojka i ovih trnavinih navijaca.
Lijepo bi bilo ko moze od raje sa istoka i zapada da ovu utakmicu dodju na sjever da malo popravimo brojnost i da grmi

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 jul 2024, 20:10

H8Z7 je napisao/la:
19 jul 2024, 20:00
SC
Jedan prekid je bio i dva njihova igrača su tražili da im se ubaci lopta. Ja sam vidio da prekid još traje i da je moj prijatelj već krenuo da im da loptu. Jedan od njihovih igrača mi je počeo psovati i krenuo da se fizički obračuna sa mnom. U tome su ga podržali njegovi saigrači s klupe. Ja sam ostao na mjestu gdje sam stajao i nisam htio da im dam loptu. Također, uzvratio sam riječima na njihov napad. Srećom, igrači Sarajeva su mi odmah pritekli u pomoć, kao i prvi šef struke – Zoran Zekić. Sklonili su me sa tog mjesta i odveli na drugu stranu naše klupe. Sve se završilo samo na verbalnom duelu između nekoliko igrača Aktobea i mene. Nisam se prepao kad su krenuli prema meni. Ipak, imam grb što kuca umjesto srca… Hvala Bogu pa smo na kraju slavili veliku pobjedu. Igrači, stručni štab, mi iz akademije i Horde zla. Svi mi sa još nešto više od 20 hiljada navijača smo bili najsretniji ljudi na planeti poslije utakmice. Igraj Bordo bijeli” kazao je mladi Din za naš portal.
To sam bas danas pisao...
Momcic se skunde nije uplasio, jos onom jednom sto mu nesto krenuo da se unosi, rece, Sta je, sta hoces... :kralj:

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 19 jul 2024, 20:17

Ne mogu da vjerujem da neko govori da je Rockov bio loš i da je nesiguran. Momak branio odlično čitavu utakmicu, čak je i na penalima bio jako dobar.

Također, previše se serre na Đuričkovića, momak skroz korektno odigrao. Dobio je crveni zbog idiota Anđušića koji je pokretan kao FAP.

Ekipi svaka čast, čestitke svima. Od Zekića, pa na dalje. Strašna borba i zalaganje, izgaranje, presing. Luda utakmica strašno, mislio sam da će me srce opaliti. Ovo je dobro došlo za podizanje samopouzdanja.
Idemo dalje, Spartak nije nikakva bauk ekipa. Dobro se odmoriti i spremiti, pa za sedam dana još veća ludnica da bude.

P.S. Zapad je sinoć bio užasan.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 19 jul 2024, 20:18

GalileoGalilei je napisao/la:
19 jul 2024, 20:17
Ne mogu da vjerujem da neko govori da je Rockov bio loš i da je nesiguran. Momak branio odlično čitavu utakmicu, čak je i na penalima bio jako dobar.

Također, previše se serre na Đuričkovića, momak skroz korektno odigrao. Dobio je crveni zbog idiota Anđušića koji je pokretan kao FAP.

Ekipi svaka čast, čestitke svima. Od Zekića, pa na dalje. Strašna borba i zalaganje, izgaranje, presing. Luda utakmica strašno, mislio sam da će me srce opaliti. Ovo je dobro došlo za podizanje samopouzdanja.
Idemo dalje, Spartak nije nikakva bauk ekipa. Dobro se odmoriti i spremiti, pa za sedam dana još veća ludnica da bude.

Ma raja mu vecinom zamjera onaj korner. Sta je covjek mogao? Na prvoj niko ne cuva igraca, ide sut, covjek refleksno odbrani, odbije se njima i kraj.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 19 jul 2024, 20:30

Gledam roster trenutnih igraca Spartak i ne mogu da vjerujem da u rosteru imaju 11 igraca od 30 i vise godina.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 19 jul 2024, 20:55

Anex je napisao/la:
19 jul 2024, 19:56
skoJaa je napisao/la:
Samo kod nas cirkus na ovim klupama za rezervne igrače, nisu ofarbane godinama, a još Nike stoji kao sponzor. Ne mogu da vjerujem da se ne vodi računa o tim sitnicama. A cirkus sa ulazima prije pocetka utakmice neću ni komentarisati.
Kako kreativan odgovor, fasciniran sam.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 19 jul 2024, 20:59

skoJaa je napisao/la:
19 jul 2024, 20:55
Anex je napisao/la:
skoJaa je napisao/la:
Nisam imao namjeru biti kreativan niti uvrijediti tebe ali nama u ovom momentu je jako bitno podići igru, napravili bilo kakav rezultatski iskorak i privući publiku na stadion pa tek onda raditi na tim finesama kojih ima koliko hoćeš

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2024, 21:05

Što smo uopste sjedili na gostujucoj klupi,jel to nesto novo ili zbog Evrope nešto kao moralo.Nemogu se sjetiti dali smo ikad ranije bilo tamo :hmmmmm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 19 jul 2024, 21:09

Anex je napisao/la:
19 jul 2024, 20:59
skoJaa je napisao/la:
19 jul 2024, 20:55
Anex je napisao/la:

Nisam imao namjeru biti kreativan niti uvrijediti tebe ali nama u ovom momentu je jako bitno podići igru, napravili bilo kakav rezultatski iskorak i privući publiku na stadion pa tek onda raditi na tim finesama kojih ima koliko hoćeš
Mene nervira amaterizam u bilo kojem trenutnu, teren i ove stvari nemaju veze, svako radi posao za koji je placen. Stručni stab je očigledno neke stvari podigao na veći nivo i svakako da je to najbitnije, ali zasto ostali ne bi pratili pozitivan vajb oko kluba. Mi kao najveći klub u državi moramo voditi računa o svemu.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 jul 2024, 21:11

GalileoGalilei je napisao/la:
19 jul 2024, 20:17

Krajnje nekorektno nazivati ga idiotom jer nije u formi, dok je davao golove klico si mu

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jul 2024, 21:12

PeppermintSA je napisao/la:
19 jul 2024, 16:33
bosnas_ je napisao/la:
19 jul 2024, 16:31
Cestitke na dovođenju Kuprešaka, tip igraca koji nam baš treba. Igrom baca na Subića, ali je nivo više..
Jos bar jedan do Spartaka, pa da napadamo prolaz u naredno kolo aBd.
Stoper! Bez stopera nemamo sta da trazimo!
Ako dođe stoper, ne znam jel ga možemo prijaviti za Trnavu ?

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 19 jul 2024, 21:14

fks74 je napisao/la:
19 jul 2024, 21:12
bosnas_ je napisao/la:
19 jul 2024, 16:31
Cestitke na dovođenju Kuprešaka, tip igraca koji nam baš treba. Igrom baca na Subića, ali je nivo više..
Jos bar jedan do Spartaka, pa da napadamo prolaz u naredno kolo aBd.
Može 48 sati prije utakmice

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2024, 21:43

Anex je napisao/la:
19 jul 2024, 21:14
fks74 je napisao/la:

Ako dodje tako kasno sumnjam da cemu Zekic pruziti sansu da igra.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 19 jul 2024, 21:47

amypitar je napisao/la:
19 jul 2024, 21:43
Anex je napisao/la:
19 jul 2024, 21:14
fks74 je napisao/la:

Ako dodje tako kasno sumnjam da cemu Zekic pruziti sansu da igra.
Nwankwo kakav god da je bolji je od preostalih stopera realno

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 jul 2024, 21:47

Ljudi, shvatite da je sinoc bilo puno ljidi koji idu samo na evropske, puno dijasporaca, turista...
Na sjeveru bruku raje koja je otisla ili sto je jeftina karta ili da snima i slika show... Tesko je to za organizovati kada je navijanje upitanju.
Imas ljudi koji su sinoc bili tu a ne znaju ni jednu navijacku pjesmu ?! I neka ih, hvala svima koji su dosli ! I enk budu i na sljedecoj evropskoj, ali smanjite malo ocekivanja kada je organizovano ili bilo kakvo navijanje upitanju.
Meni je sinoc sve bilo vrhunski 🔥
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 19 jul 2024, 21:53

NazorUso je napisao/la:
19 jul 2024, 21:47
Ljudi, shvatite da je sinoc bilo puno ljidi koji idu samo na evropske, puno dijasporaca, turista...
Na sjeveru bruku raje koja je otisla ili sto je jeftina karta ili da snima i slika show... Tesko je to za organizovati kada je navijanje upitanju.
Imas ljudi koji su sinoc bili tu a ne znaju ni jednu navijacku pjesmu ?! I neka ih, hvala svima koji su dosli ! I enk budu i na sljedecoj evropskoj, ali smanjite malo ocekivanja kada je organizovano ili bilo kakvo navijanje upitanju.
Najjace scene su kad raja podje izlaziti nakon kraja regularnog dijela utakmice jer su mislili da je kraj. Kad spominjes sjever na nagovor druga isao sam na sjever jer on ima teorije da treba ispostovat grupu kad su ove jace utakmice(evropa, derbi, rodjendani i sl) sto je hajmo reci i logicno, ali sinocni odabir pjesama je bio bas diskutabilan, tako da se to lose odrazilo na navijanje. Onda ljudi ne slusaju, ne znaju kodeks kopa, kad su momci podijelili papirice svi smo bacili kad je gol pao, a msm da je trebalo kad je iso trans na engleskom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 19 jul 2024, 21:54

A bruka raje nije došla zato sto je četvrtak i nekom godišnji odmori još nisu počeli, utakmica kasno, moja 3 druga sinoć kući došli u 3:15 ujutro.
Super je to sve :opaopa:
12. igrač kluba iz Titove 38b

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 jul 2024, 21:56

NazorUso je napisao/la:
19 jul 2024, 21:47
Istina, pored mene su bili švedi turisti

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, goGlobal, laznokrilo, Napapijri, PapakIzSa, Tarapi, Varijantas8 i 57 gostiju.