Ranocchia i Chivu ce bit spremni za derbi
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
e quasi fatta per Sanchez a Inter...cijena 30 miliona eura u kesu,tako se pise,nadam se da je istina
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ugledni brazilski O'Globo je objavio danas da je Inter dobitnik trke za 21-godišnjim Gansom. Aktuelni europski prvak će navodno platiti 35 miliona eura Santosu za njega. Ako su ti navodi točni, onda su Milan, Chelsea i Lyon izgubili šansu da ga dovedu u svoje redove...
wow 35 miliona... bolje da smo Robbenu/Sanchezu dali te pare, ali ok...
nadam se da ćemo i krilo dovesti za sljedeću sezonu...
wow 35 miliona... bolje da smo Robbenu/Sanchezu dali te pare, ali ok...
nadam se da ćemo i krilo dovesti za sljedeću sezonu...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ganzo je zavrsena stvar a sto se tice sanceza iz udina i on je rijesena stvar

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
nije riješene stvar za Gansa a pogotovo ne za SanchezaRule_hz je napisao/la:ganzo je zavrsena stvar a sto se tice sanceza iz udina i on je rijesena stvar![]()
Sve dok se ne vidi potpis i slika sa dresom odnosno potvrda svih sportskih stranica onda je gotovo
a ovo je samo priča jednog Brazilskog lista ... utrka još traje
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Inter Milan officials are planning to loan their Brazilian attacking midfielder Coutinho (18) in the summer. Chievo and Sampdoria are interested in the youngster....MA nema ovi nasi pravo hoce gansa
,al mi je pravo zao cou
,al vratit ce se on
i postat jos bolji
,postace igrac svijeta 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... video_news ETO BURNO REAGIRAO POSLIJE PORAZA 
IO SONO INTERISTA
- Los_Blanos2
- Kontakt:
warden je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... video_news ETO BURNO REAGIRAO POSLIJE PORAZA
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
evo mogao bi i Milito biti spreman za derby, a volio bih da ga on i riješi... treba nam Il Principe itekako u Ligi prvaka... Benitez mu je naljuljao samopouzdanje i vrijeme je da ga vrati za finish sezone...
on nam je strašan džoker s klupe u subotu, a glavni adut u Ligi prvaka...
kad uđe negdje oko 70-te minute i napravi pomutnju u redovima Milana

on nam je strašan džoker s klupe u subotu, a glavni adut u Ligi prvaka...
kad uđe negdje oko 70-te minute i napravi pomutnju u redovima Milana
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Deki Stanković je uvjeren u pobjedu u subotu.Dosada je Milanu zabio 4 gola.
Ostatak Dekijevih impresija pročitajte na http://www.beneamata.com/showthread.php?t=1692
Ostatak Dekijevih impresija pročitajte na http://www.beneamata.com/showthread.php?t=1692
- Interista di cuore
- Kontakt:
Deki je Mr.Derbi,stvarno je odlican u utakmicama sa Milanom...
Castaignos nastavlja zabijat...http://beneamata.com/showthread.php?p=101359#post101359
Castaignos nastavlja zabijat...http://beneamata.com/showthread.php?p=101359#post101359
Imam dojam da će mali biti zvijer , ne piše se puno o njemu, ne spominju se cifre kao za Gansa a mali zabija li zabija.Uvijek sam imao puno poštovanje prema holandskoj školi fudbala.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Interista di cuore
- Kontakt:
Mister No je napisao/la:Imam dojam da će mali biti zvijer , ne piše se puno o njemu, ne spominju se cifre kao za Gansa a mali zabija li zabija.Uvijek sam imao puno poštovanje prema holandskoj školi fudbala.
samo da ne bude previse pritiska na njega,mlad je momak i treba ga pustit da radi u miru...
danas se spominje Willian iz Shakhtara,e ovog igraca bih volio u Interu vise nego Gansa.Moze igrati u sredini,a bio bi i odlicna zamjena Sneijderu kad je povrijedjen.Mlad je,a cijena bi bila nekih 12 miliona eura sto se uklapa u transfer politiku koju imamo...
sumnjam za te pare da se može kupit iako bi bio odličan...ima još u Shakhtaru strašnih igrača Jadson, L.Adriano, Douglas Costa, Hübschman, ali neda Rinat Akhmetov nikoga za tu "siću"... neće on nikoga od glavnih igrača prodati ni pod koju cijenu... nije njema do para... još će se i pojačat dogodineInterista di cuore je napisao/la:danas se spominje Willian iz Shakhtara,e ovog igraca bih volio u Interu vise nego Gansa.Moze igrati u sredini,a bio bi i odlicna zamjena Sneijderu kad je povrijedjen.Mlad je,a cijena bi bila nekih 12 miliona eura sto se uklapa u transfer politiku koju imamo...
- Interista di cuore
- Kontakt:
zaboravio sam ubacit link gdje sam to procito...evo ovdje pise da bi mogo otic za 12 miliona eura i meni je malo cudno,al eto : http://www.calciomercato.com/mercato/wi ... ter-595252
taj Douglas Costa mi je odlican,on je jos i mladji ja mislim.ma ima Shakhtar odlicnu ekipu stvarno.
taj Douglas Costa mi je odlican,on je jos i mladji ja mislim.ma ima Shakhtar odlicnu ekipu stvarno.
zanimljivo da ga tražimo... ako ga htjeli kupit mislim da će se morati platiti debelo preko 20 miliona...
iako meni bi prvi na picku bio Douglas Costa ...
sad nas vežu za svakakva imena pa baš nevolim puno čitati ove transfere.. vidio sam jutros spominje se ponovo Neymar
uglavnom mislim da je s Gansom gotova stvar i da će on kod nas.... sad Sanchez sumnjam da ćemo ga kupit jer ga traže i Barcelona i Man.Utd. i neznam ko sve ne.... valjalo bi probat ovog Douglasa Costu iz Shakhtara... extra krilo, a i jeftiniji je od Sancheza, tek mu 20 godina (mana mu je samo što je malešan, pa me strah slučaja Coutinho)...
sad nas vežu za svakakva imena pa baš nevolim puno čitati ove transfere.. vidio sam jutros spominje se ponovo Neymar
uglavnom mislim da je s Gansom gotova stvar i da će on kod nas.... sad Sanchez sumnjam da ćemo ga kupit jer ga traže i Barcelona i Man.Utd. i neznam ko sve ne.... valjalo bi probat ovog Douglasa Costu iz Shakhtara... extra krilo, a i jeftiniji je od Sancheza, tek mu 20 godina (mana mu je samo što je malešan, pa me strah slučaja Coutinho)...
Juče bio sastanak Gallianija,Braide i Menadžera Gansa koji je došao u Milano.Sastanak je trajao Sat i pol, a prije toga se govorilo da ce obaviti razgovor sa Celnicima oba kluba(Milana i Intera), ali zbog nekih razloga nisu obavili sastanak sa Celnicima InterasilenT. je napisao/la:zanimljivo da ga tražimo... ako ga htjeli kupit mislim da će se morati platiti debelo preko 20 miliona...
sad nas vežu za svakakva imena pa baš nevolim puno čitati ove transfere.. vidio sam jutros spominje se ponovo Neymar![]()
Nakon sto su novinari vidjeli da je Galliani izašao sa osmijehom pitali su ga hoceli doci Ganso a on je kroz osmijeh odgovorio " Ko zna ... "
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Čini mi se da Ganso nabija sebi cijenu te je dan u Interu pa onda pregovara sa Milanom.
Upravo gledam snimak meča iz sezone 99/00 kada je Inter dobio sa 2:1, Grande Chino e Grande Zamorano...
Upravo gledam snimak meča iz sezone 99/00 kada je Inter dobio sa 2:1, Grande Chino e Grande Zamorano...
- Interista di cuore
- Kontakt:
Mah dok se Milan interesovao za njega navijo je za njih,kad se Inter javio onda govori kako se stalno cuje sa Leo i da je Inter veliki klub...bla bla bla. Ja sam misljenja da on nece u Inter...
Branca o potencijalnim pojacanjima : http://beneamata.com/showthread.php?p=101392#post101392
Branca o potencijalnim pojacanjima : http://beneamata.com/showthread.php?p=101392#post101392
Nuri Sahin bi bio extra pojačanje
naš novi Emre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.