Drugi dio jesenjeg dijela prvenstvaMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2024, 16:523 godine ugovor, extra!
Kad se može očekivati povratak Krdžalića na teren?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Kesmol ubioicama ista morali placat u vidu ostete..
Nemam nista da igraci sb da igraju za nas al samo kao free cak ako treba placat ono za treniranje to placat na sto veci broj tata ili onako nesto kosto je turski klub kupio sehica pa romima placali 300 k€ 9 godina
Nemam nista da igraci sb da igraju za nas al samo kao free cak ako treba placat ono za treniranje to placat na sto veci broj tata ili onako nesto kosto je turski klub kupio sehica pa romima placali 300 k€ 9 godina
-
- Kontakt:
Mialim da je na nivou BiHBigZlatan je napisao/la: ↑19 jul 2024, 16:58Ali je to samo za klubove iz Federacije?
sto prosle godine igrali su za Krupu Shelia Roma ( Gruzija) i Aleksandr Kononykin ( Rusija)
Imas li neki izvjestaj da su igrali ta dvojica za juniore.
Zna li neko mi reci, jel pauza nakon 2 ili 3 zuta
-
- Kontakt:
Zekic očito voli igrače koji idu okomito na gol i nisu alibi. Lija korektno odradi svoj dio ima hrabrost zadržati loptu udje u dribling itd.kupus army je napisao/la: ↑19 jul 2024, 16:53Ja ne mogu nikako da shvatim da Andjusić dobije priliku na zadnjem veznom prije Juraldzije, valjda je zato Zekić trener, a ja navijač.
Bez ekstra stopera bice tesko protiv Spartaka.
Soldo,Čelik,Mujakic nimalo optimisticno.
Soldo,Čelik,Mujakic nimalo optimisticno.
Bice novi stoper do Spartaka, šta ste zakukali 

- BegovicRamiz
- Kontakt:
ubica Skrtel im je u strucnom stabu gotivan igrac bio
samo hrabro odigrati i pokusati odbranu zategnuti
dati im ulogu favorita
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hvala buraz.Dave je napisao/la: ↑19 jul 2024, 16:59Drugi dio jesenjeg dijela prvenstvaMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2024, 16:523 godine ugovor, extra!
Kad se može očekivati povratak Krdžalića na teren?
Vidim da je najskuplji igrač Trnave ovo lijevo krilo povrijeđeno. Mi smo sad u nekom zaletu i imamo dvije tekme u nogama, njima je kao nama pred Aktobe. Samo da se ne zaneseno da smo face neke. Odigrati jako i pokušati rješavati na Koševu prolaz.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ma s Trnavom je 50-50 mozda blaga prednost njima igraju drugu kuci. Prije 10 tak godina smo ih izbacili u egal utakmicama kuci 1-0 tamo 1-1. Nema u ovom dvomecu favorita.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma mi smo ljudi autsajderi opet. Ne zanositi se ni sekunde
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Zna li neko sta je bilo ono sinoc na pressici? Jel ono svadja neka bila ili sam vika dreka. Vidio sam i po izrazu Zekica da mu je muka bilo od onog
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Raja izvinite što kasnim, ali evo nekog pregleda sa našim komentatorom, jer je ono kazakstansko ne razumljivo.
Nisam uspio naci reakciju na Renanov pogodak
Što se tice tekme, isplakao sam se ko ... kao da smo ispali jer smo uspjeli prevazici mentalnu barijeru zvana penali.
Ponosan sam na iskazivanje, karakter i igru
Nisam uspio naci reakciju na Renanov pogodak
Što se tice tekme, isplakao sam se ko ... kao da smo ispali jer smo uspjeli prevazici mentalnu barijeru zvana penali.
Ponosan sam na iskazivanje, karakter i igru

Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Postaviti se kao i protiv Aktobea, nismo favoriti ali kući ih napasti, bez straha odigrati i izvući pozitivan rezultat koji tamo možemo braniti i igrati na kontre pa po mogućnosti i povećati, bilo bi baš lijepo igrati treće pretkolo pogotovo što bi bili nosioci tako da zapeti maksimalno, stadion će opet biti ispunjen u to nema sumnje 

Gulashviliju keyremachu sutra produzit ugovor. Ozenit Renana (predit mu ime u Ramo olovka) i priduzit ugovor i ova 3 igraca ne prodavat ispod 3 m€
Nadam se da nismo blesavi ko levati iz rijeke da stave klauzulu 100 k€ na jakira. Mi sa zekom mozemo sjest sto se mene tice veceras za hastal i ponudit mu blank cek i reci jos 5 godina ugovor i budi sd trener od zime. Otjeraj dotjeraj koga hoces a jedino sto bi trazio da klauzula bud 1,9 m€ ..To bi dalo Zeki jos vise samo pouzdanja a ako ima koja pickica u ekipi koja misli sabotura trenera jer ne zeli da trenira profesionalno i da ispunjava stvari iz ugovora sami ce se dohavizat il trazit raskid, nemam nista ako ZZ namjusi takve daih sam istuce sakama i nabije nogom..
Bojim se cetnika vice i ustase bausa da nebudu poceli oni dovodit 12 igrace u vidu gigkxa muse itd
Nadam se da nismo blesavi ko levati iz rijeke da stave klauzulu 100 k€ na jakira. Mi sa zekom mozemo sjest sto se mene tice veceras za hastal i ponudit mu blank cek i reci jos 5 godina ugovor i budi sd trener od zime. Otjeraj dotjeraj koga hoces a jedino sto bi trazio da klauzula bud 1,9 m€ ..To bi dalo Zeki jos vise samo pouzdanja a ako ima koja pickica u ekipi koja misli sabotura trenera jer ne zeli da trenira profesionalno i da ispunjava stvari iz ugovora sami ce se dohavizat il trazit raskid, nemam nista ako ZZ namjusi takve daih sam istuce sakama i nabije nogom..
Bojim se cetnika vice i ustase bausa da nebudu poceli oni dovodit 12 igrace u vidu gigkxa muse itd
I Aktobeu je Samorodov najskuplji, sinoć na Koševu ništa aman nije uradio i još fulio penal.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ali ja ne mogu da vjerujem da se ovako moze osjetit promjen au igri nakon samo jedne utakmice. Realno kod Rozmana nismo mogli uvezat dva pasa. Sinoc je igra bila tečna nevjerovatno. Stvarno svaka cast Zeka
Nije promašio nego mu je Rockov odbranio.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Oprosti mi Emile

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.