Frutek je napisao/la:Bice Zrinjski šampion, bice Zrinjski šampion, al sljedeće godine prve fedealne lige
zrinjski je bio dvaput prvak i bit ce opet,ne bojte se vi,,,,,,,,,,,,,ali vi ,nikada necete to je sigurno

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Frutek je napisao/la:Bice Zrinjski šampion, bice Zrinjski šampion, al sljedeće godine prve fedealne lige
Proslo je vrijeme rotacije prvaka po nacionalnom kljucu! Nema vise saveza onog koji je krojio titule!Rosas7 je napisao/la:Frutek je napisao/la:Bice Zrinjski šampion, bice Zrinjski šampion, al sljedeće godine prve fedealne lige
zrinjski je bio dvaput prvak i bit ce opet,ne bojte se vi,,,,,,,,,,,,,ali vi ,nikada necete to je sigurno![]()
![]()
Probisvjet je napisao/la:Proslo je vrijeme rotacije prvaka po nacionalnom kljucu! Nema vise saveza onog koji je krojio titule!Rosas7 je napisao/la:Frutek je napisao/la:Bice Zrinjski šampion, bice Zrinjski šampion, al sljedeće godine prve fedealne lige
zrinjski je bio dvaput prvak i bit ce opet,ne bojte se vi,,,,,,,,,,,,,ali vi ,nikada necete to je sigurno![]()
![]()
Kada UEFA preuzme vidjecemo onda kada ce Zrinjski biti prvak!
Inace je obicaj napisati APRILILILILIProbisvjet je napisao/la:Jucer vlada TK odobrila sredstva za izgradnju Istocne tribine u iznosu od 6,3 miliona. Rok za izgradnju tribine 2013
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=41083
![]()
Šta će Aluminijum i HDZ-ovi ako im Zrikavci ispadnu iz lige.slani grad je napisao/la:mislim ce bit nerijeseno...1-1.....i to zbog toga sto bi se zrinjski mogo pozvat na majorizaciju 100 i kusur godina starog evropskog kluba pa bi mogli ispusite za zelenim stolom i taj jedan bod![]()
...ipak,kad bi oni frknuli iz lige ostala bi samo ona nakarada iz listice da brani interese svekolikog hrvatskog puka
..zato je najbolje nerijeseno da se odigra .....i covic-ljubic sit i ovce na broju
Nema Europe, suspenzija brate.Probisvjet je napisao/la:Sloboda mora pobijediti jer EL je blizu! Trebaju nam samo tri vezane pobjede i eto nas gore.
A nema pustanja jer eto Šahbaza u savez!
Bolje ista nego nistaSir Matt je napisao/la:Danas su igrači odradili trening , imali ručak ali ono vjerovatno najbitnije dobili su malo stimulansa u vidu love . Neću o cifri jer je ipak mizerna uzmemo li u obzir da nisu dobili platu čini mi se tri mjeseca , ali barem su nešto dobili pa makar ...
Jarane da budem iskren boli me **** za suspenzijom, ´a SLoboda igrala prijateljske ´a EL ja cu je gledati i za nju navijatifukara87 je napisao/la:Ne znam kako se vi osjecate nakon sto su nas jutros suspendovali ali ja osjecam tugu i zalostimam osjecaja kao da vise ne postoji ova liga i fudbal uopste u nasoj drzavi... Ja nezz kako ce se sutra odrazit ovo sve na nase Fudbalere i nadam se da cemo sutra pobijedit ali sad niko nista ne prica posebno o sutrasnjoj utakmici kao uopste o ligi jer od danas vlada mrtvilo bh nogometa tacnije klinicka smrt...
Frutek je napisao/la:Jarane da budem iskren boli me **** za suspenzijom, ´a SLoboda igrala prijateljske ´a EL ja cu je gledati i za nju navijatifukara87 je napisao/la:Ne znam kako se vi osjecate nakon sto su nas jutros suspendovali ali ja osjecam tugu i zalostimam osjecaja kao da vise ne postoji ova liga i fudbal uopste u nasoj drzavi... Ja nezz kako ce se sutra odrazit ovo sve na nase Fudbalere i nadam se da cemo sutra pobijedit ali sad niko nista ne prica posebno o sutrasnjoj utakmici kao uopste o ligi jer od danas vlada mrtvilo bh nogometa tacnije klinicka smrt...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.