FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Rosas7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rosas7 » 31 mar 2011, 12:19

Frutek je napisao/la:Bice Zrinjski šampion, bice Zrinjski šampion, al sljedeće godine prve fedealne lige :lol:

zrinjski je bio dvaput prvak i bit ce opet,ne bojte se vi,,,,,,,,,,,,,ali vi ,nikada necete to je sigurno ;) ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2011, 12:51

Rosas7 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Bice Zrinjski šampion, bice Zrinjski šampion, al sljedeće godine prve fedealne lige :lol:

zrinjski je bio dvaput prvak i bit ce opet,ne bojte se vi,,,,,,,,,,,,,ali vi ,nikada necete to je sigurno ;) ;) ;)
Proslo je vrijeme rotacije prvaka po nacionalnom kljucu! Nema vise saveza onog koji je krojio titule!
Kada UEFA preuzme vidjecemo onda kada ce Zrinjski biti prvak! :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 mar 2011, 13:00

Probisvjet je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

Proslo je vrijeme rotacije prvaka po nacionalnom kljucu! Nema vise saveza onog koji je krojio titule!
Kada UEFA preuzme vidjecemo onda kada ce Zrinjski biti prvak! :lol:

cuj savez djelio ahahah a kad su a kad su tri sezone zaredom titule otisle u mostar i sb.....kako to objasnjavas
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 31 mar 2011, 13:31

;)[/quote]
Kada UEFA preuzme vidjecemo onda kada ce Zrinjski biti prvak! :lol:[/quote]
Kako onda nije zapala nijedna titula takvog giganta?
Da se dijele trofeji za druga mjesta vi bi bili rekorderi. Znači, samo je do vas bilo! Koliko ste finala kupova izgubili?

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 31 mar 2011, 16:03

@Rosas, Marin molite se bogu, budi šinavatri il u šta već vjerujete da ne dođu pošteni ljudi u savez ako dođu onda ste donji :twisted: isto ko što bi da je ova zemlja normalna velež igrao na svom stadionu ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 31 mar 2011, 19:36

Mladi golman tuzlanske Slobode, Tino Divković na treningu je zadobio povredu prednjih križnih ligamenata koljena (parcijalna ruptura prednjeg ligamenta). Prema prvim prognozama doktora Divković će izvan momčadi biti 15-ak dana, te će brigu o njemu voditi fiziotarapeuti premijerligaša sa Tušnja Samid Sabitović i Emil Šepić, dok će na utakmici sa mostarskim Zrinjskim na klupi biti kao alternativa kapitena Denisa Mujkića, kadet Kenan Pirić.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 apr 2011, 08:05

Jucer vlada TK odobrila sredstva za izgradnju Istocne tribine u iznosu od 6,3 miliona. Rok za izgradnju tribine 2013
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=41083
:o :shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 01 apr 2011, 08:16

Probisvjet je napisao/la:Jucer vlada TK odobrila sredstva za izgradnju Istocne tribine u iznosu od 6,3 miliona. Rok za izgradnju tribine 2013
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=41083
:o :shock:
Inace je obicaj napisati APRILILILILI :P :P :P (naravno nisam ni pomislio da je istina :D).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 01 apr 2011, 16:07

Sloboda na ˝Tušnju˝ dočekuje Zrinjski

Crnkić: ˝Znamo da će biti dosta teška utakmica˝.

U okviru 20. kola Premijer lige BiH u nogometu, tuzlanska Sloboda će na domaćem stadionu ˝Tušanj˝ dočekati ekipu Zrinjskog iz Mostara. Prema riječima šefa Stručnog štaba Slobode Ibrahima Crnkića, uprkos tome što su Mostarci statistički gledano najlošija gostujuća momčad, mjesta za opuštanja ne smije biti.

˝Ne smije nas zavaravati to što je Zrinjski najlošija ekipa na gostujućim terenima. U igru ulazimo veoma odgovorno, znamo da će biti dosta teška utakmica, ali na slatkim sam mukama jer su se povrijeđeni igrači oporavili, a nemamo problema ni sa žutim kartonima˝, kazao je Crnkić i dodao:˝Mislim da je ekipa Zrinjskog sredila svoje redove tako što su doveli nekoliko igrača, tako da nas očekuje teška utakmica˝.

Nogometaš Slobode Tarik Okanović u subotu očekuje pobjedu, ali ipak kaže da Zrinjski treba dočekati sa oprezom. ˝Kad god dolazi Zrinjski mi to shvatamo kao jednu vrstu derbija i svi se maksimalno angažujemo da budemo bolji˝, kazao je Okanović.

Trener Crnkić se osvrnuo i na suspenziju Nogometnog saveza BiH sa međunarodnih takmičenja, te kazao da je odluka FIFA-e i UEFA-e bila očekivana. ˝Dobra stvar je što se ovo sve desilo, konačno je došlo vrijeme da se neke stvari presijeku, jer situacija više ničemu nije vodila. Ljudi u Savezu su se ustoličili godinama i radili su sve u svom interesu, a ne u interesu fudbala˝, smatra Crnkić.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 apr 2011, 17:19

Sloboda-Zrinjski prvo poluvrijeme 2:1

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 01 apr 2011, 17:59

Hajmo malo prognozirati, ja mislim da će konačni rezultat glasiti 2:0 - Strijelci: Mešanović, Okanović. :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 01 apr 2011, 18:18

mislim ce bit nerijeseno...1-1.....i to zbog toga sto bi se zrinjski mogo pozvat na majorizaciju 100 i kusur godina starog evropskog kluba pa bi mogli ispusite za zelenim stolom i taj jedan bod :lol: :lol: ...ipak,kad bi oni frknuli iz lige ostala bi samo ona nakarada iz listice da brani interese svekolikog hrvatskog puka :lol: ..zato je najbolje nerijeseno da se odigra .....i covic-ljubic sit i ovce na broju :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 01 apr 2011, 18:56

slani grad je napisao/la:mislim ce bit nerijeseno...1-1.....i to zbog toga sto bi se zrinjski mogo pozvat na majorizaciju 100 i kusur godina starog evropskog kluba pa bi mogli ispusite za zelenim stolom i taj jedan bod :lol: :lol: ...ipak,kad bi oni frknuli iz lige ostala bi samo ona nakarada iz listice da brani interese svekolikog hrvatskog puka :lol: ..zato je najbolje nerijeseno da se odigra .....i covic-ljubic sit i ovce na broju :D
Šta će Aluminijum i HDZ-ovi ako im Zrikavci ispadnu iz lige. :lol:
Spammer

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 apr 2011, 20:02

Sloboda mora pobijediti jer EL je blizu! Trebaju nam samo tri vezane pobjede i eto nas gore.
A nema pustanja jer eto Šahbaza u savez!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 01 apr 2011, 20:04

Probisvjet je napisao/la:Sloboda mora pobijediti jer EL je blizu! Trebaju nam samo tri vezane pobjede i eto nas gore.
A nema pustanja jer eto Šahbaza u savez!
Nema Europe, suspenzija brate. ;)
Spammer

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 apr 2011, 20:08

Ne znam kako se vi osjecate nakon sto su nas jutros suspendovali ali ja osjecam tugu i zalost :( imam osjecaja kao da vise ne postoji ova liga i fudbal uopste u nasoj drzavi... Ja nezz kako ce se sutra odrazit ovo sve na nase Fudbalere i nadam se da cemo sutra pobijedit ali sad niko nista ne prica posebno o sutrasnjoj utakmici kao uopste o ligi jer od danas vlada mrtvilo bh nogometa tacnije klinicka smrt...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 01 apr 2011, 20:43

Danas su igrači odradili trening , imali ručak ali ono vjerovatno najbitnije dobili su malo stimulansa u vidu love . Neću o cifri jer je ipak mizerna uzmemo li u obzir da nisu dobili platu čini mi se tri mjeseca , ali barem su nešto dobili pa makar ...
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 apr 2011, 20:48

Sir Matt je napisao/la:Danas su igrači odradili trening , imali ručak ali ono vjerovatno najbitnije dobili su malo stimulansa u vidu love . Neću o cifri jer je ipak mizerna uzmemo li u obzir da nisu dobili platu čini mi se tri mjeseca , ali barem su nešto dobili pa makar ...
Bolje ista nego nista ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 apr 2011, 23:50

fukara87 je napisao/la:Ne znam kako se vi osjecate nakon sto su nas jutros suspendovali ali ja osjecam tugu i zalost :( imam osjecaja kao da vise ne postoji ova liga i fudbal uopste u nasoj drzavi... Ja nezz kako ce se sutra odrazit ovo sve na nase Fudbalere i nadam se da cemo sutra pobijedit ali sad niko nista ne prica posebno o sutrasnjoj utakmici kao uopste o ligi jer od danas vlada mrtvilo bh nogometa tacnije klinicka smrt...
Jarane da budem iskren boli me **** za suspenzijom, ´a SLoboda igrala prijateljske ´a EL ja cu je gledati i za nju navijati ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 apr 2011, 02:30

Frutek je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ne znam kako se vi osjecate nakon sto su nas jutros suspendovali ali ja osjecam tugu i zalost :( imam osjecaja kao da vise ne postoji ova liga i fudbal uopste u nasoj drzavi... Ja nezz kako ce se sutra odrazit ovo sve na nase Fudbalere i nadam se da cemo sutra pobijedit ali sad niko nista ne prica posebno o sutrasnjoj utakmici kao uopste o ligi jer od danas vlada mrtvilo bh nogometa tacnije klinicka smrt...
Jarane da budem iskren boli me **** za suspenzijom, ´a SLoboda igrala prijateljske ´a EL ja cu je gledati i za nju navijati ;)

sta ba pricate cuj ne osjecaju nista :)...pa sta to pogadja nas klub izuzev nase repke?...igrali smo mi ligu na smaom pocetku od 1994 i Celik bio prvak 3 puta i 2 puta uzeli kup i opet evrope nisu vidjeli pa se sve to podnosilo....ljudi opet smo svi prezivljavali dolaizli na utakmice,a na kraju krajeva fudbal je bio bolji za barem 70%...onaj ko je gledao taj fudbal u teska vremena i u ova sad moze potvrditi da se igralo lijepse, bolje i da nije bilo ovih namjestnaja....tad se nisu placale sudije i kupovale titule, jer nisi mogao izaci u evropu i nije bilo razloga...zato je i tadasnji fudbal bio na visem nivou nego od ovog danas koji se gleda u nasoj ligi...ovo koliko je lose, toliko je i dobro ebiga....samo da nam repku vrate to ce biti vazno, a mislim da hoce
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.