NK Široki Brijeg

avlami97
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la avlami97 » 29 mar 2011, 16:20

"Krajem osamdesetih i početkom devedesetih kod Vas su igrali i neki momci prezimenom Soldo. Interesira me da li je jedan od njih možda bio i kasnije poznati Zvonimir. Sjećam ih se dobro i znam da neki nisu igrali van Lištice, jer su pravo marisali i nisu išli na stranu. Pozdrav".

Vidljivo je da govorim o kraju osamdesetih i početku devedesetih i tada se klub zvanično zvao Mladost iz Lištice i takmičio u Regionalnoj ligi Jug, sa Pofalićkim, GP bosnom, Igmanom iz Konjica, potom Mladost iz Župče itd...itd... Nikoga nisam vrijeđao niti imao tu namjeru. Samo sam zamolio da mi neko odgovori na postavljeno pitanje - ukoliko zna odgovor. Još jednom pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 mar 2011, 19:11

ŠB.TRN je napisao/la:Da li je itko bio jucer na Blatu na treningu????Rada li ista ili se samo zajebaju,kao kod prethodnika???? :)
baka ce to uredit,bola osvojit cete kup
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 29 mar 2011, 19:18

Rosas7 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Da li je itko bio jucer na Blatu na treningu????Rada li ista ili se samo zajebaju,kao kod prethodnika???? :)
baka ce to uredit,bola osvojit cete kup
Šta će nam sad kup ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 mar 2011, 18:18

iako to sad u ovom trenutku mkozda i nije bitno..

jučer je delegacija UEFE bila na Pecari, za licencu i Široki je dobio već licencu za natup u Europi (kojeg vjerojatno neće ni biti ).. ljudi su se oduševili uvjetima, čak je ovaj slovenac rekao a je više mana našao na Allianz Areni nego na Pecari (svlačionice, wc itd) 8-) 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 mar 2011, 18:20

Imate li vi uslove da nadogradite tribine, mislim na povecanje kapaciteta? Kad bi recimo postojala potreba?! Sta je sa natkrivanjem svih tribina? Tad bi to bio stadioncic par ekselans. (Da repka BiH odigra prijateljsku protiv recimo Srbije, tad bi imali domaci teren) :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2011, 18:21

Kevin je napisao/la:iako to sad u ovom trenutku mkozda i nije bitno..

jučer je delegacija UEFE bila na Pecari, za licencu i Široki je dobio već licencu za natup u Europi (kojeg vjerojatno neće ni biti ).. ljudi su se oduševili uvjetima, čak je ovaj slovenac rekao a je više mana našao na Allianz Areni nego na Pecari (svlačionice, wc itd) 8-) 8-)
Pa ja,to Janez hoce da kaze.Bolje se posrati na Pecari,nego na Allianz Areni. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 mar 2011, 18:31

tanzla je napisao/la:Imate li vi uslove da nadogradite tribine, mislim na povecanje kapaciteta? Kad bi recimo postojala potreba?! Sta je sa natkrivanjem svih tribina? Tad bi to bio stadioncic par ekselans. (Da repka BiH odigra prijateljsku protiv recimo Srbije, tad bi imali domaci teren) :D
mogla bi se sjeverna tribina nadograditi s tim da se iznad ceste napravi most, znaci da ide iznad ceste tribina..
koliko znam sjeverna tribina je bila u planu da se natkrije, a za istok sumnjam..kad bi barem jos sjever natkrili to bi bilo drama...uz to još ak ose uzme da imamo drama kamp, sa isto jednim stadionom sa jednom tribinom i klupama i mjestima zza delegata, svlačionice i ostalo onda stvarno drama je to sve..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 30 mar 2011, 18:37

Kevin je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Imate li vi uslove da nadogradite tribine, mislim na povecanje kapaciteta? Kad bi recimo postojala potreba?! Sta je sa natkrivanjem svih tribina? Tad bi to bio stadioncic par ekselans. (Da repka BiH odigra prijateljsku protiv recimo Srbije, tad bi imali domaci teren) :D
mogla bi se sjeverna tribina nadograditi s tim da se iznad ceste napravi most, znaci da ide iznad ceste tribina..
koliko znam sjeverna tribina je bila u planu da se natkrije, a za istok sumnjam..kad bi barem jos sjever natkrili to bi bilo drama...uz to još ak ose uzme da imamo drama kamp, sa isto jednim stadionom sa jednom tribinom i klupama i mjestima zza delegata, svlačionice i ostalo onda stvarno drama je to sve..
natkrivanje svakako da, a prosirivanje tesko, 7 000( ili 8 000 ne znam tocno) sjedalica je sasvim dovoljno.. 1 500 ih je natkriveno

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 30 mar 2011, 19:07

Rosas7 je napisao/la:Lištica se samo rijeka zove,pravilno ime je ŠIROKI BRIG
de eto ti MAJORIZACIJA malo glumi advokata i objasni kako se sta zove.... :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 30 mar 2011, 20:32

Najviše me zalosti sto ovi iz Tuzle nece vidjeti Europu!!!Kome smeta europska Sloboda?????????????? :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 mar 2011, 20:37

ŠB.TRN je napisao/la:Najviše me zalosti sto ovi iz Tuzle nece vidjeti Europu!!!Kome smeta europska Sloboda?????????????? :D
ahahahhaahahha
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 30 mar 2011, 23:11

Mislim da Travnik nema sta ocekivati na Pecari!!!Dosta je prosipanja bodova!!!Kaze Baka stoper mora dodati loptu u vezu po zemlji a ne samo nabijati naprijed.Kako ce to nasa zadnja linija shvatiti i prihvatiti vidjet cemo,al nece im biti lako!!! :D

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2011, 01:13

ŠB.TRN je napisao/la:Najviše me zalosti sto ovi iz Tuzle nece vidjeti Europu!!!Kome smeta europska Sloboda?????????????? :D
smeta onom vasem cobanu bevandi...sto je naravno i sud dokazao....upisite mu kakve skole u zagrebu nek makar nauci pricat....dugo veca seljacina se nije pomijala po savezu i mutila zajedno sa cika jelicem.... al i tome je fala bogu dosao kraj....sad cete gdje vam je i mjesto....zato...prst u uho i opleti gangu..kad dosadi...kamena s ramena i klisa....pa udri....vidjet cemo ko ce se na kraju smijat... ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 31 mar 2011, 02:24

Kome smeta europska Sloboda??????????????????????????????????????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 mar 2011, 12:14

slani grad je napisao/la:
smeta onom vasem cobanu bevandi...sto je naravno i sud dokazao....upisite mu kakve skole u zagrebu nek makar nauci pricat....dugo veca seljacina se nije pomijala po savezu i mutila zajedno sa cika jelicem.... al i tome je fala bogu dosao kraj....sad cete gdje vam je i mjesto....zato...prst u uho i opleti gangu..kad dosadi...kamena s ramena i klisa....pa udri....vidjet cemo ko ce se na kraju smijat... ;)
siroki ce ostat u ligi i biti jedan od najacih klubova.........bevanda nije covjke za saveza to sigurno,al puno vecih idiota i glavonja ima u tuzli od bevande ne boj se........a sto se tice gange,to je nasa starina i mi se ponosimo time,i uvijek cemo gangat............a vi seljaci iz tuzle pjevajte ne klepeci nanulama ;) ;) ;)

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 31 mar 2011, 12:26

Rosas7 je napisao/la:
siroki ce ostat u ligi i biti jedan od najacih klubova.........bevanda nije covjke za saveza to sigurno,al puno vecih idiota i glavonja ima u tuzli od bevande ne boj se........a sto se tice gange,to je nasa starina i mi se ponosimo time,i uvijek cemo gangat............a vi seljaci iz tuzle pjevajte ne klepeci nanulama ;) ;) ;)
tuzla je grad, siroki je selendara...
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 mar 2011, 12:57

Rosas7 je napisao/la:
tuzla je grad, siroki je selendara...[/quote]

znaci ako je grad da su u njemu svi gradjani jel.....divno si to zakljucio
opcina siroki ima 30 000 stanovnika

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 31 mar 2011, 13:08

pa sta, ima i rogatica toliko...ne znaci da su svi gradjani, samo mi je smijesno bilo ono "vi seljaci iz tuzle" :lol:
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 mar 2011, 13:25

Pa kad se prepucavate bezveze po forumu...

Sta je grad, sta je selendra, sta je gradjanin, sta je seljak? Evo, primjera radi bezveze, na jednom od gostovanja na samom ulazu u Tuzlu, glavnom 'magistralom', prestizemo tri traktora. Široki je npr. ogromnom vecinom u usluznim djelatnostima, trgovinom i sl., skoro pa da uopce nema obradivih povrsina zbog svoje geografske pozicije, pa ces rijedje vidjeti takvo sto, iako valjda vecina koja nikad nije bila konta da je to neko zaostalo selo iz proslog stoljeca s ljudima sa vilama u rukama kako se cude kad vide auto kako prolazi, sve dok ne vidi tko sve i sta tu drzi. I sta sad treba covjek da zakljuci? Ma smijesno bolan, ograniceni ljudi sude o ljudima i sredinama van svojih.
Dzaba bilo kome milijun stanovnika ako ih nema dovoljno da cine nekakvu normalnu, kriticnu masu, a u BiH pricati o nekakvim gradjanima? Dajte molim vas, i to pogotovo u vecim gradovima danas, gdje se dosta ljudi sa strane uhvatilo poslije rata i danas cini nekakvu svoju zamisljenu urbanu raju. Znam po Mostaru jer sam u njemu proveo djetinjstvo i danas se GROHOTOM nasmijem kad mi netko sa lijeve il desne obale pocne glumiti ueber Mostarca i objasnjavati neke stvari.
Usporediti danasnje stanje s onim nekad je bespredmetno, nitko toga lisen nije. Tuzla je ekstra grad, po meni specifican u BiH svojim razmisljanjima i stavom, imam i poznanika gore dosta, i vecina tih stanovnika su ljudi od primjera kako nesto u BIH moze funkcionirati i kako je funkcioniralo i u puno tezim uvjetima, za razliku od brojnih drugih slicnih sredina. Široki je s druge strane manji gradic, ali i politicko, duhovno, sportsko i administracijsko srediste svoje zupanije i sire, a ima stvari i sadrzaja, sto kulturnih, sto obrazovnih, sto sportskih, sto drugih, koje ni sredine od 100 000 nemaju ni nacrtano, no da ne ulazim preduboko u materiju sada.

Rasprave o selima i gradovima ostavite za neke druge teme molim, hvala...
...Život za Široki...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 mar 2011, 18:19

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa kad se prepucavate bezveze po forumu...

Sta je grad, sta je selendra, sta je gradjanin, sta je seljak? Evo, primjera radi bezveze, na jednom od gostovanja na samom ulazu u Tuzlu, glavnom 'magistralom', prestizemo tri traktora. Široki je npr. ogromnom vecinom u usluznim djelatnostima, trgovinom i sl., skoro pa da uopce nema obradivih povrsina zbog svoje geografske pozicije, pa ces rijedje vidjeti takvo sto, iako valjda vecina koja nikad nije bila konta da je to neko zaostalo selo iz proslog stoljeca s ljudima sa vilama u rukama kako se cude kad vide auto kako prolazi, sve dok ne vidi tko sve i sta tu drzi. I sta sad treba covjek da zakljuci? Ma smijesno bolan, ograniceni ljudi sude o ljudima i sredinama van svojih.
Dzaba bilo kome milijun stanovnika ako ih nema dovoljno da cine nekakvu normalnu, kriticnu masu, a u BiH pricati o nekakvim gradjanima? Dajte molim vas, i to pogotovo u vecim gradovima danas, gdje se dosta ljudi sa strane uhvatilo poslije rata i danas cini nekakvu svoju zamisljenu urbanu raju. Znam po Mostaru jer sam u njemu proveo djetinjstvo i danas se GROHOTOM nasmijem kad mi netko sa lijeve il desne obale pocne glumiti ueber Mostarca i objasnjavati neke stvari.
Usporediti danasnje stanje s onim nekad je bespredmetno, nitko toga lisen nije. Tuzla je ekstra grad, po meni specifican u BiH svojim razmisljanjima i stavom, imam i poznanika gore dosta, i vecina tih stanovnika su ljudi od primjera kako nesto u BIH moze funkcionirati i kako je funkcioniralo i u puno tezim uvjetima, za razliku od brojnih drugih slicnih sredina. Široki je s druge strane manji gradic, ali i politicko, duhovno, sportsko i administracijsko srediste svoje zupanije i sire, a ima stvari i sadrzaja, sto kulturnih, sto obrazovnih, sto sportskih, sto drugih, koje ni sredine od 100 000 nemaju ni nacrtano, no da ne ulazim preduboko u materiju sada.

Rasprave o selima i gradovima ostavite za neke druge teme molim, hvala...
Ma tako je druze vise, pun mi ke qrac podjela, pa cak i tih na "gradjane" i "seljake"...
Npr, ja sam rodjen u Banjaluci, i samim tim sam "gradjanin"?
Ma nisam, ne zavaravajmo se, "seljaci" su u glavi, a ne po po mjestu prebivalista...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.