Svi bi voljeli Jamesa u svojoj ekipi,a nije nam ko dobar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
U mom omiljenom jeste, ali nikad nece moci biti na mjestu jednog Wade-a ,da ne spominjem starije igrace-potenciram na sampionsku generaciju..SaltCityAttack je napisao/la:ma dobro sad sto nije izasao ebiga covjek je mozda tek sad skontao da je napravio gresku....po meni trebao je ostati u Cavsima i bio bi veliki...da je barem otisao u Knickse ili Bullse opet bi ga malo drugacije gledao narod u USA, izuzev onih u Ohio koje bi i tad iznevjerio...uglavnom za mene je James najbolji u ligi kao igrac, ali sve pokvari njegova ljudska osobina, koju on ebiga nema...ebiga prije mu se nije desavalo da igdje ode pa da mu zvizde, danas haman gdje god igra zvizdi mu se zbog njegovih postupaka...ode kuci tu evo vidimo ne izlazi mu se na parket, ode u New York takodjer su mu zvizduci, New Jersy, Chicago, pa naranvo i LA,Boston i td.
Svi bi voljeli Jamesa u svojoj ekipi,a nije nam ko dobarostavimo se njegovih ljudskih osobina jer svakako nece biti u jednom od nasih timova, zato ga posmatrajmo kao igraca, a takav je zaista odlican
amerosm je napisao/la:Ko kaze jos jednom da je LeBron James zvani "kraljica" veliki kosarkas nek prestane pratiti kosarku. On ako bude u top 50 nek bude sretan.
[youtube][/youtube]
Veliki igraci i veliki kosarkasi izadju na parket kada je i najteze, ali to "kraljica" ne zna ili ne umije.
L_blancos je napisao/la:Ne razumijem vecinu forumasa,
prvo bi trebalo da se stavite u njegovu situaciju.. Imas veliku platu,nikakvu atmosferu i nikakav tim,dobijas priliku da igras u ekipi sa dugogodisnjim prijateljom za dosta manju svotu novca.. Njegova namjera je bila da se ne utusi u jednom sivilu od ekipe kakav je Cleveland,pa makar i ne dobijao toliko novca... Pokazao je da nije interesdjija,svaka cast na tome..
Mozda su neke sitne zamjerke i opravdane,ali treba to sve uzeti sa rezervom jer je i on covjek i zapitat se sta bi ti u toj situaciji uradio..
Al u qurcu, nikad u životDonnie Darko je napisao/la:James je bolji igrac od Wadea, to je valjda jasno. To sto on nikad nece biti vodja Heata dok je Wade u ekipi to je druga stvar. Ne bi ni Wade bio vodja ni u jednoj od ostalih 29 ekipa.
Donnie Darko je napisao/la:James je bolji igrac od Wadea, to je valjda jasno. To sto on nikad nece biti vodja Heata dok je Wade u ekipi to je druga stvar. Ne bi ni Wade bio vodja ni u jednoj od ostalih 29 ekipa.
LBJ je mnogo vise od cistog atlete.Melo15 je napisao/la:Fenomen trenutno...kako novi igraci dolaze u ligu sve je vise atleta a sve manje sutera i igraca koji igraju na inteligenciju.....vec sljedece sezone se moze pojaviti neka konjina koja ce da u prosjeku ima dbl-dbl zbog atletskih sposobnosti...a ta promjena sigurno nista dobro ne donosi kosarci i zbog toga dosta ljudi vise voli gledati europsku kosarku a ne nba....
Melo15 je napisao/la:Fenomen trenutno...kako novi igraci dolaze u ligu sve je vise atleta a sve manje sutera i igraca koji igraju na inteligenciju.....vec sljedece sezone se moze pojaviti neka konjina koja ce da u prosjeku ima dbl-dbl zbog atletskih sposobnosti...a ta promjena sigurno nista dobro ne donosi kosarci i zbog toga dosta ljudi vise voli gledati europsku kosarku a ne nba....
mislio sam da pored jamesa ne bi bio vodja ni u jednoj drugoj ekipi osim heata, u sto sam 100% siguran.Titova-Juga je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:James je bolji igrac od Wadea, to je valjda jasno. To sto on nikad nece biti vodja Heata dok je Wade u ekipi to je druga stvar. Ne bi ni Wade bio vodja ni u jednoj od ostalih 29 ekipa.
Koliko god mrzio LeBitch, slazem se da je bolja igracica od Wade-a,
ali karakterkom je pakshu sto dokazuje svako malo.
To da Wade ne bi bio vodja ni u jednoj od ostalih 29 ekipa si se nadam se malo predAprilski nasalio.
S tim se aspolutno ne mogu sloziti.Donnie Darko je napisao/la:mislio sam da pored jamesa ne bi bio vodja ni u jednoj drugoj ekipi osim heata, u sto sam 100% siguran.Titova-Juga je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:James je bolji igrac od Wadea, to je valjda jasno. To sto on nikad nece biti vodja Heata dok je Wade u ekipi to je druga stvar. Ne bi ni Wade bio vodja ni u jednoj od ostalih 29 ekipa.
To da Wade ne bi bio vodja ni u jednoj od ostalih 29 ekipa si se nadam se malo predAprilski nasalio.
Aha, ma svakakoDonnie Darko je napisao/la:mislio sam da pored jamesa ne bi bio vodja ni u jednoj drugoj ekipi osim heata, u sto sam 100% siguran.Titova-Juga je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:James je bolji igrac od Wadea, to je valjda jasno. To sto on nikad nece biti vodja Heata dok je Wade u ekipi to je druga stvar. Ne bi ni Wade bio vodja ni u jednoj od ostalih 29 ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.