Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Surreal
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la Surreal » 18 jul 2024, 17:20

Recimo Kerim je baš ono top top ime
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 18 jul 2024, 17:21

Kažu ova fondacija koja stoji iza project 2025 je isto uradila za reagana 1981, kada je usvojeno 60 posto njihovih preporuka.

alemsa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la alemsa » 18 jul 2024, 17:21

Bundesliga je napisao/la:
18 jul 2024, 16:55

Poginulo je i dosta ljudi kad su bili oni nemiri, a on huškao ljude da ginu za njega. Kao da njega boli kita što je neko poginuo. Ne bi ti, ali takvi luđaci i egomanijaci bi.
Skoro nemoguce logicki da se to iscenira, ali dobro ima svako pravo da misli sta zeli

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 jul 2024, 17:27

Nit ga je htio Biden smaknut nit on da to iscenira. Jednostavno postoje poremeceni likovi.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 jul 2024, 17:31

kraljttbvb je napisao/la:
18 jul 2024, 17:11
Bio je lik koji je stajao jako blizu njega, policajac cini mi se, neko je ovdje link postavljao o tome, samo se bojao za svoj život, pa se nije htio miješati u svoj posao.

Logicno da je sve bilo puno policije i agenata, ipak je to kandidat za predsjednika Amerike.

Kod nas kad zamjenik ministra dolazi, budu 3-4 policijska auta i 10-ak drotova u nekom ko osiguranju, mada ti likovi nikoga ne zanimaju, ali po protokolu moraš ga štititi...
Nema to bojao, ne bojao. Nema niko šta tražiti sa oružjem na takvom skupu, gdje je služba sigurnosti sa snajperima. Šta će čovjek raditi nego da ide izazvati belaj. Nema nikakvog drugog logičkog objašnjenja takve situacije. Jer je svakome jasno da se ne smiješ ni igrati da donosiš oružje. Tako da, imali su svaku osnovu da ga skinu. Zašto nisu, e to je pitanje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 jul 2024, 18:31

sljivo je napisao/la:
18 jul 2024, 17:27
Nit ga je htio Biden smaknut nit on da to iscenira. Jednostavno postoje poremeceni likovi.
Pa jebga kad pokusas covjeka 2 puta impeach (jel ono dva puta bilo zaboravio sam), pa onda s onim dokumentima, pa ga hoces u zatvor u New Yorku pa ti nista ne uspije i na kraju random pokusaj atentata. Nesto se previse slucajno okomilo na njeg da se makne. :kafa: Ali hajde mozda i jeste sve slucajnost

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 18 jul 2024, 18:38

ovcica

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 18 jul 2024, 18:52

alemsa je napisao/la:
18 jul 2024, 18:31
sljivo je napisao/la:
18 jul 2024, 17:27
Pa jebga kad pokusas covjeka 2 puta impeach (jel ono dva puta bilo zaboravio sam), pa onda s onim dokumentima, pa ga hoces u zatvor u New Yorku pa ti nista ne uspije i na kraju random pokusaj atentata. Nesto se previse slucajno okomilo na njeg da se makne. :kafa: Ali hajde mozda i jeste sve slucajnost
Da je htio on bi bio mrtav.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 jul 2024, 19:06

Kajzer10 je napisao/la:
18 jul 2024, 18:38
ovcica
Posteno imas pravo da tumacis kako zelis. Meni su samo smijesne ironije, i to sto vaze za miroljubive i tolerantne a ono tipa Obama je bacio vise bombi na bliski istok od Busha (fakt), i dobio nobelovu nagradu za mir, jer se krije iza tog paravana :rol:

Prvi je de facto ratni zlocinac (sto i jeste bez sumnje ikakve) a drugi je mirotvorac

Isto i sad nastat ce nuklearni rat ako Trump dodje na vlast, ono nista se ne desi, sjede Biden boom ratovi na sve strane :rol: Ne mozes izmisliti kako prodaju pricu a ovamo skroz drugo :rol:

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 18 jul 2024, 19:54

😬
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 18 jul 2024, 20:00

Surreal je napisao/la:
18 jul 2024, 17:20
Recimo Kerim je baš ono top top ime
Jos bolje je Derim. I onda ga mati zove s balkona: Derime sineeee
Jedan grad, jedna ljubav!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 jul 2024, 20:29

Bidenova administacija ako je stvarno nešto naumila sa ovim wealth taxom, to bi bila jedna od gorih ekonomskih odkuka u historiji SAD-a.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 18 jul 2024, 20:37

Upoznao sam gro dijaspore,što s rodbinom što ovako po kafanama i nevjerovatno je koliko su amerikanci zapravo najbogatiji i pri tome se i ne qrče kao De/Ch/Aut dijaspora, abnormalna količina novca se potroši dok su po odmorima u BiH, znam jednog iz San Josea otišao kao ranjenik ARBiH, za mjesec dana 30 janjadi okrenuo ... Osim toga vecina amerikanaca zivi u kući, a ogromna većina EU dijaspore ne moze sebi priuštiti kucu nego jedva stanove ako i to
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jul 2024, 21:04

Sta ce ba Obama
Pod Obamom 2016 bacili 32080 bombi
Pod Trumpom 2017 bacili 43938 bombi

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 18 jul 2024, 21:05

namjesteni su svaki izbori u americi.. mislim da zidovima sad odgovara pobjeda trama pa ce on pobjedit

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 18 jul 2024, 21:12

alemsa je napisao/la:
18 jul 2024, 19:06
Kajzer10 je napisao/la:
ovcica
Posteno imas pravo da tumacis kako zelis. Meni su samo smijesne ironije, i to sto vaze za miroljubive i tolerantne a ono tipa Obama je bacio vise bombi na bliski istok od Busha (fakt), i dobio nobelovu nagradu za mir, jer se krije iza tog paravana :rol:

Prvi je de facto ratni zlocinac (sto i jeste bez sumnje ikakve) a drugi je mirotvorac

Isto i sad nastat ce nuklearni rat ako Trump dodje na vlast, ono nista se ne desi, sjede Biden boom ratovi na sve strane :rol: Ne mozes izmisliti kako prodaju pricu a ovamo skroz drugo :rol:
Ti ratovi su najgluplji moguci argument u korist Trumpa. Stvarno ne znam jel ljudi koji to konstantno isticu imaju zrno mozga dok njegovi saradnici Ukrajince nazivaju nacistima i iste optuzuju za pocetak rata,a rjesenje za mir im je naguziti se Rusima. Mozda fakat ne bi bilo rata da je Trump tu, ali nije ga bilo ni dok je Hitler pripajao Cehoslovacku i Austriji, a znamo da historija to pamti kao mudre poteze.

Covjek pokusao drzavni udar i oni umjesto da ga, ako vec ne krivicno, onda drustveno izoliraju i odstrane, napravili kult licnost. Jedino ne razumijem kako se ove takozvane patriote ne zapitaju zasto nacije koje Ameriku mrze iz dna duse prave crkvene molitve da ovaj dodje na vlast. Bukvalno americki Fikret Abdic.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jul 2024, 21:13

boatenkk je napisao/la:
18 jul 2024, 21:05
namjesteni su svaki izbori u americi.. mislim da zidovima sad odgovara pobjeda trama pa ce on pobjedit
Ko cega znati.
Korporacije su te vecinom koje odlucuju sta i kako.
Posta je dosta zidova koje drze korporacije i stock market moze biti.

Malo promjenu da drze narod pod kontrolom.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jul 2024, 21:16

Kajzer10 je napisao/la:
18 jul 2024, 21:12
alemsa je napisao/la:
18 jul 2024, 19:06
Kajzer10 je napisao/la:
ovcica

Ti ratovi su najgluplji moguci argument u korist Trumpa. Stvarno ne znam jel ljudi koji to konstantno isticu imaju zrno mozga dok njegovi saradnici Ukrajince nazivaju nacistima i iste optuzuju za pocetak rata,a rjesenje za mir im je naguziti se Rusima. Mozda fakat ne bi bilo rata da je Trump tu, ali nije ga bilo ni dok je Hitler pripajao Cehoslovacku i Austriji, a znamo da historija to pamti kao mudre poteze.

Covjek pokusao drzavni udar i oni umjesto da ga, ako vec ne krivicno, onda drustveno izoliraju i odstrane, napravili kult licnost. Jedino ne razumijem kako se ove takozvane patriote ne zapitaju zasto nacije koje Ameriku mrze iz dna duse prave crkvene molitve da ovaj dodje na vlast. Bukvalno americki Fikret Abdic.
Pa evo gledam koliko je bombi baceno svake godine i izgleda da je Trump oborio rekord sa 43k bombi 2017 godine

Jos jedna laz

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 jul 2024, 21:23

soko je napisao/la:
18 jul 2024, 21:16

Pa evo gledam koliko je bombi baceno svake godine i izgleda da je Trump oborio rekord sa 43k bombi 2017 godine

Jos jedna laz
Rekao sam za Busha i Obamu. A po tom parametru trebaju dati i Trumpu nobelovu nagradu za mir, jer je bacio vise od Obame, kao sto su Obami dali ispred Busha :rol: Nea logike jel tako, naravno da nema. A i od Republikanaca se to ocekuje, oni se ne kriju iza paravana takvi smo i vozdra kome se svidja-svidja kome ne ne. Dok su ovi za svijetski mir, u tome je bila poenta posta (ironija). Samo nemoj opet da se ljutis :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jul 2024, 21:29

alemsa je napisao/la:
18 jul 2024, 21:23
soko je napisao/la:
18 jul 2024, 21:16

Jos jedna laz
Rekao sam za Busha i Obamu. A po tom parametru trebaju dati i Trumpu nobelovu nagradu za mir, jer je bacio vise od Obame, kao sto su Obami dali ispred Busha :rol: Nea logike jel tako, naravno da nema. A i od Republikanaca se to ocekuje, oni se ne kriju iza paravana takvi smo i vozdra kome se svidja-svidja kome ne ne. Dok su ovi za svijetski mir, u tome je bila poenta posta (ironija). Samo nemoj opet da se ljutis :mrgreen:
Aleme trump je tvrdio sa ce sve zaustaviti i onda oborio rekord.
Znaci laze krme debelo kao i ostali a ti ga svim silama branis

Ja nigdje nisam rekao da treba dati Obamu nagradu za mir.

Samo gledam podatke. Da ili ne

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 51 gost.