Lijevi bek? Ako je lijevi bek onda skoro pa sigirno Kiwior ide, a mozda i Zincenkobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 15:38Na euru je stvarno vrh bio, jedina svijetla tačka Italije, ali mislim da su nam puno potrebniji centarfor i veznjak.
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Primarno štoper, ali je dosta igrao lijevog beka u karijeri, vjerovatno je on opcija za lijevog beka onda, ne znam samo šta sa Timberom.Brokula je napisao/la: ↑04 jul 2024, 20:03Lijevi bek? Ako je lijevi bek onda skoro pa sigirno Kiwior ide, a mozda i Zincenkobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 15:38Na euru je stvarno vrh bio, jedina svijetla tačka Italije, ali mislim da su nam puno potrebniji centarfor i veznjak.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dobro je sto smo izbjegli metak zvani Sesko... Ima momak strasne predispozicije ali dzaba sve kad je supalj u glavu i pokazuje da nikad nece biti WC napadac jer 2 puta onako reagovati kad si sam pred golom u jednoj utakmici je ipak dokaz da nema taj killer instikt...
Karfiol bi mogao biti vrhunski stoper ali ne svidja mi se jedino sto su pocele price za Salibu i Real.
Jbga bilo je pitanje vremena posto onaj madridski kriminalac odlucio da pravi galaktikose 3 a u tome mora da ima i najboljeg mladog stopera na svjetu... Valjda ovi nasi nisu dovoljno ludi da prodaju kljucnog igraca bar ne ispod 150m
Karfiol bi mogao biti vrhunski stoper ali ne svidja mi se jedino sto su pocele price za Salibu i Real.
Jbga bilo je pitanje vremena posto onaj madridski kriminalac odlucio da pravi galaktikose 3 a u tome mora da ima i najboljeg mladog stopera na svjetu... Valjda ovi nasi nisu dovoljno ludi da prodaju kljucnog igraca bar ne ispod 150m
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kakav ba Saliba i Real niko ozbiljan ni ne pise nista,a izvori su u rangu kao da samo ti i ja napisaliGunner4 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 13:43Dobro je sto smo izbjegli metak zvani Sesko... Ima momak strasne predispozicije ali dzaba sve kad je supalj u glavu i pokazuje da nikad nece biti WC napadac jer 2 puta onako reagovati kad si sam pred golom u jednoj utakmici je ipak dokaz da nema taj killer instikt...

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prodali smo Tavaresa u Lazio i Lokongu u Sevillu zajedno za 20-21m.
Nisu uspijeli ni izvuci ulozene pare u njih a kamoli ookusat zaraditibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 14:10Prodali smo Tavaresa u Lazio i Lokongu u Sevillu zajedno za 20-21m.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zaradili smo na Tavaresu 1m

Od ere Wengera Arsenal ne zna prodati igraca.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kod nas se u slučaju odlaska igrača može smatrati dobrim poslom svako ko ne ode besplatno. Tako da svaka čast, počeli su uzimati neke pare 
Rođen s tobom da budem
- AshburtonG
- Kontakt:
Ako uzmemo preko 30 miliona za rahiticnog ESRa, to ce nam bit vjerovatno najbolji transfer ikad.
Iwobi?AshburtonG je napisao/la: ↑17 jul 2024, 15:35Ako uzmemo preko 30 miliona za rahiticnog ESRa, to ce nam bit vjerovatno najbolji transfer ikad.
Meni uvijek bio krs od igraca pa tako i one pare su bile nerealne za njega
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kazu da bi igrac Arsenala trebao postati Musiala. Nije produzio ugovor, a familija mu zivi u Londonu.
- Marsal
- Kontakt:
Kako je doktorski odigrao onda u Lyonu, mislio sam da je samo on djelić koji nedostaje. I kakva sreća pa mu je buraz i agent pa je htio na šugav način izvući pare.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Totalno neočekivano i iznenađujuće ali mi se baš sviđa nešto

-
- Kontakt:
Dres neloš, moglo je bolje, a i gore.
3/5
3/5
- Marsal
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Nije mi jasno što su naši toliko zapeli da prodaju Kiwiora. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
Totalno nebitna utakmica al pogledajte molim vas hajlajtse promasaja Nketiaha i Jesusa 
https://www.facebook.com/share/v/mneab5 ... tid=xfxF2i

https://www.facebook.com/share/v/mneab5 ... tid=xfxF2i
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.