AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pogba
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Pogba » 17 jul 2024, 17:00

:(
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jul 2024, 17:23

Pogba je napisao/la:
17 jul 2024, 17:00
:(
Od sreće što nas je njegov dolazak oslabio? :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

frenky1991

Post Postao/la frenky1991 » 17 jul 2024, 17:51

Nakon 27godina pracenja,ne spvanja,navijanja,plakanja...Mogu reci da odustajem...DNO-DNA !!! **** li vam Morata najmilije....

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 17 jul 2024, 22:20

Stiglo nam pojačanje, auuu ovo je vrh. Neko mi je tražio neko izvinjenje i spominjao neke majčine p...., al dobro seljačina, neda mi se smarat sa ne civilizacijom.

Šimića ćemo pustit za 3 Milke, al neka, što vi kažete bolje da smo u plusu. Koji debili nas vode, to je presmijesno.
Iskreno receno i ne ocekujem nesto veliko za ovaj mercato, mislim da ćemo dovesti dosta propaliteta, prodat nesto sto valja kao poklon drugim ekipama, i to je to. 4to mjesto bi trebalo biti moguće, jer ne vidim ko je to u Serie A nesto puno jaci, sem merde i stare kurve.

Moram reci da mi se sviđa pak ovaj rad Fonsece, čovjek je konstantno sa ekipom, objašnjava im sta da rade, nesto sto zadnji 15 godina fali ovdje, otjerali su doktore koji su prouzrokovali preko 35 povreda u jednoj sezoni, mislim da čovjek ima šlifa. Ali... pustimo ga da radi i gledajmo prijateljske. Onaj ćelavi idiot je izgubio sve prijateljske u zadnje 2 godine i sramotno nas gdje god je mogao.

Forza Milan

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jul 2024, 22:36

enzo777 je napisao/la:
17 jul 2024, 22:20
Stiglo nam pojačanje, auuu ovo je vrh. Neko mi je tražio neko izvinjenje i spominjao neke majčine p...., al dobro seljačina, neda mi se smarat sa ne civilizacijom.

Na ovo aludiras, pa zato ja seljacina i necivilizacija?
Beduin je napisao/la:
09 jul 2024, 19:23
enzo777 je napisao/la:
09 jul 2024, 18:02
Ma Jel nam to stiže Morata kao veliki napadač sa brojem 9???
Znaci nemamo para (18 mil) za Guirassy iz Stuttgarta al imamo pare (18 mil) za penzionera Moratu???
Au kako nam dobro počinje mercato. Daj nemoj te nas molim te pojačavati, ostavi sve ovako kako je.
Jel to presao kod nas ili je i dalje novinarska spekulacija?
Jer pises kao da je gotova stvar, a neces se izvinuti ako bude patka, jelde?
I da, Guirasy mozda nije htio kod nas, mozda mu nismo mogli ponuditi platu koju je trazio njegov menadzer ili on sam, a uostalom ne mozes ti svakog igraca zapikirati i dovesti, niti se prate svi klubovi niti su isti odnosi sa svim menadzerima ili nesto deseto.

A nije da nismo trosioi prosle sezone, u globalu ucinkovito gdje su najvise skripali i falili starteri iz ranijih sezona. Jelde?
Hocu da kazem kako trebamo ipak malo sacekati da odmakne merkato, da se zavrsi EP, da trener upozna ekipu i sklopi sliku kakav profil igraca zeli dovesti, a i Ibra je zagonetan kad kaze kako znaju koga zele dovesti i blizu su toga, ali da nece nista jos otkrivati. A to medije pojede, jer evo godinama ne znaju skoro nista o aktivnostima Milana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 jul 2024, 00:23

Simic i njegov agent traze 2 miliona platu. Realno momak je odigrao par utakmica , postigao jedan gol i jos uvijek nije pokazao da zasluzuje toliku platu. Ima u ekipi Milana igraca koji ne zaradjuju 2 miliona a iskusniji i bolji igraci trenutno od Simica i da se njemu da ode sve u pm. U zadnjoj godini ugovora je , ako ode sretno mu bilo.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 jul 2024, 08:52

Naravno, ako traze 2 miliona nabiti nogom odmah, jer Geri daje 3M izgradjenim igracima :mrgreen: Uzeti sto se moze uzeti jer za godinu bi otisao dzaba. Talenat jeste ali ne i toliki koliko se nekad predstavlja ovdje. Prosle sezone gledao sam barem 6-7 puta Primaveru, nije bio nista wow
opravdali smo menadzment :roll:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 18 jul 2024, 09:01

meepo je napisao/la:
18 jul 2024, 00:23
Simic i njegov agent traze 2 miliona platu. Realno momak je odigrao par utakmica , postigao jedan gol i jos uvijek nije pokazao da zasluzuje toliku platu. Ima u ekipi Milana igraca koji ne zaradjuju 2 miliona a iskusniji i bolji igraci trenutno od Simica i da se njemu da ode sve u pm. U zadnjoj godini ugovora je , ako ode sretno mu bilo.
Moliiim??? 2 mil??? Pa jesu ovi klinci danas normalni? Znaci odigraš par tekmi, novine te prozivu talentom, i odma daj pare. Mislim, naravno spominjat ćemo danas sutra ako stvarno postane igracina, kako smo se odrekli olako od njega. Ali iskreno, gledajući trenutno stanje, ja nisam za produženje pod takvim uslovima.
Baš sto kažete, ako njemu daš, odma će ti doći i ostali: daj i meni ili idem.
Uzmi 3 mil. I ciao Simić.

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 18 jul 2024, 09:06

Beduin je napisao/la:
09 jul 2024, 23:02
Vidim jazavci poceli i klonove praviti pa sebe citirati. Grob te j3bo sta sve pizda nece izbaciti iz sebe. 😂
Na ovo aludiram. Na ovu divnu književnost.
Pozdrav

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 jul 2024, 09:07

Trebao je on produziti u januaru i to je trebalo da prodje bez problema, ali tad je nekad okusio fudbal u prvom timu i postigao gol i onda su on i njegov agent dosli i zatrazili platu u rangu prvotimca. Reijnders ima platu 1.7 miliona , igra za Holandiju, na EURU je bio i jedan od njihovi ponajbolji igraca i opet nije dosao i zatrazio 3-4 miliona platu , a igrao je cijelu proslu sezonu i plus za Holandiju sve meceve. Mozda ga ne mirises ali ako on ima 1.7 miliona a ovaj malac i njegov agent traze platu kao on pa i vise onda tu sva prica zavrsava.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2024, 09:10

enzo777 je napisao/la:
18 jul 2024, 09:06
Beduin je napisao/la:
09 jul 2024, 23:02
Vidim jazavci poceli i klonove praviti pa sebe citirati. Grob te j3bo sta sve pizda nece izbaciti iz sebe. 😂
Na ovo aludiram. Na ovu divnu književnost.
Pozdrav
A ti si se pronasao tu. Cool.
De ti malo poradi na svojoj pismenosti i osnovama (neda, ne civilizacijom...) prije nego pocnes pomonjati majcine pizde i prozivati nekog direktno seljacinom. Samo dokazujes da jesi klon onih smaraca.

Ionako covjek nista smisleno i konstruktivno procitati od tebe. Otkako tipkas, samo negativa i prozivanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 jul 2024, 10:15

Čitam evo da Mou hoće Jovica da dovede u Fener.... po svemu sudeci Jovic će biti prva špica kod Fonsece :D

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 18 jul 2024, 11:20

Svidja mi se prica oko Samardzica. Vec vrlo dobar igrac uz dosta prostora za napredak.
Nesto imam dobar osjecaj oko Kalulua i da ide redemption arc kod portugalca kao RB.
Unico amore sei!
❤️🖤

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 18 jul 2024, 17:34

Samardzic bi pravo sjeo. Imao sam priliku da ga gledam protiv nas u Udinema, sjajan igrac, vidi prostor i pametno se kretao. Bilo bi dobro pojačanje.
Al onda vidim da spominju Hermosa, 29 godina, istekao mu ugovor sa Atleticom, i shvatim da mi fali Paolo, jer je on nalazio mlade koji imaju potencijal. A ovi današnji algoritmi samo izbacuju potencijal: 0€ košta.
Al ima jos mjesec i po do zatvaranja mercata, možda nas iznenade sa nekim dobrim igracima.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 18 jul 2024, 20:09

Pa dobro ljudi, da ne ispadnem opet posve u lijevo, ima li ijedan igrac sto se povezuje sa nama a da nije srbin???
Sa kojim smo se do sad usrecili? lazetici, jovici, strahinje, simici (namjerno malim slovom)...dokle vise?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 18 jul 2024, 22:49

Stroj1946 je napisao/la:
17 jul 2024, 10:41
ik0ik0 je napisao/la:
17 jul 2024, 09:33
Stroj1946 je napisao/la:
17 jul 2024, 09:01
Ovakvi talenti kao Simic se ne prodaju, ako se ne racuna na njih onda se salju godinu dana na posudbu zbog adaptacije na seniorski i profesijonalni fudbal, pa onda jos godinu zbog afirmacije, vratis ga nazad i imas stopera ili za ekipu ili tek onda za prodaju, koji ce vrijediti najmanje 5 puta vise, ovako ga prodas za sicu, dokaze se i izgubio si igraca i velik novac. Kerkez je upravo najbolji primjer, a bilo ih je jos. Glupost je sta rade u Milanu sa mladim igracima, ovako samo pokazuju da mladi igraci nemaju sta traziti iz njihove skole i mogu komotno da idu negdje drugo, ma koliko god bili talentovani.
Nije ni to s posudbama baš tako lako. Ne žele ni ovi manji klubovi razvijati tuđe mlade igrače ako oni nemaju tu neku financijsku korist. Često se to sad rješavaju tako da klub proda igrača za neku manju cifru, ali ostavi buy-back klauzulu za 4-5M više tako da manji klub ima razloga davati prostora igraču.

Naravno uvijek ima iznimki gdje igrač koji je na čistoj posudbi i igra, ali onda se uglavnom radi o igračima koji su već dovoljno kvalitetni da čine razliku i u klubu u kojem su na posudbi.
Ma kako ne ide, pogotovo u Italiji to ide ko dobar dan. Samo uzmi ove vodece klubove u ligi vrati se 10 sezona unazad i vidjet ces da su ti klubovi po sezoni znali imati i po 40 igraca na posudbama u Italiji i vani. To je do dogovora izmedju igraca i klubova gdje ce i koju minutazu ce da dobije, neke salju zbog afirmacije, neke zbog broja stranaca, neke zbog plate, neke zbog prekobrosjnosti, neke e smatraju dovoljnim potencijalom ( Kerkez), neki se nisu snasli, neke trener ne zeli, itd.
Bude igrača na posudbi. Ali da je posuđeni igrač prvotimac mislim da za prošlu sezonu možeš takve slučajeve nabrojati na prste jedne ruke. Jednostavno nitko ne želi razvijati tuđeg igrača. Ako već nema kvalitetne opcije za tu poziciju, svak radije gura svog igrača kojeg će potencijalno unovičiti za 2-3 sezone, nego uzeti tuđeg igrača, razvijati ga za godinu dana i onda ga vratiti matičnom klubu bez ikakve naknade.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 18 jul 2024, 23:00

Ja sam izgleda jedini pozitivan po pitanju Morate, golemo :mrgreen: Sa njim u napadu bi itekako mogao dobiti napadača koji učestvuje u igri (birvaktile su tako planirali i sa Andre Silvom). S druge strane, Morati treba malo čudo da prebaci nekih 12-15 golova po sezoni, ali opet imaš tu ostale ofanzivce koji bi trebali profitirati od Moratinog dolaska po pitanju golova. Leao i Pulišić svakako redovno pune mreže :mrgreen:

Nema se šta plakat za Simićem, ponuđen mu je novi ugovor, neće i adio. Bilo bi golemo da dovedu jednog tenka poput Fullkrüga, te da šutnu Jovića u TR.
Nadam se da je Camarda treća opcija, evo večeras i druga pobjeda Azzurrinija U19, Zeroli i Camarda x 2 strijelci.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 jul 2024, 23:02

Zenga je napisao/la:
18 jul 2024, 23:00
Ja sam izgleda jedini pozitivan po pitanju Morate, golemo :mrgreen: Sa njim u napadu bi itekako mogao dobiti napadača koji učestvuje u igri (birvaktile su tako planirali i sa Andre Silvom). S druge strane, Morati treba malo čudo da prebaci nekih 12-15 golova po sezoni, ali opet imaš tu ostale ofanzivce koji bi trebali profitirati od Moratinog dolaska po pitanju golova. Leao i Pulišić svakako redovno pune mreže :mrgreen:

Nema se šta plakat za Simićem, ponuđen mu je novi ugovor, neće i adio. Bilo bi golemo da dovedu jednog tenka poput Fullkrüga, te da šutnu Jovića u TR.
Nadam se da je Camarda treća opcija, evo večeras i druga pobjeda Azzurrinija U19, Zeroli i Camarda x 2 strijelci.
Ma i meni je Morata sasvim okej. Fullkrug isto bi bio super pojacanje. Zalim sto Zirkzee nije dosao ali ybg.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 jul 2024, 23:06

Zenga je napisao/la:
18 jul 2024, 23:00

Ima nas jos, za 13 mil boljeg nisi mogao naci, on je jos u najboljim godinama za napadaca, iskusan, a poznaje ligu. Da isporuci 15 komada u ligi ja prezadovoljan

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 18 jul 2024, 23:20

Netko tko je upisao 7 nastupa za osvajača Eura ne može biti loš igrač. Pisao sam već, nije WC napadač, nije nikad ni bio, al već 10 godina se mota oko tog ruba. Nije ni realno bilo očekivati da dođu Kane, Mbappe, Haaland i slični profili. Morata ima kvalitete, hoće li ga Fonseca znati iskoristit, vidjet ćemo.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.