U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Ja ti kažem da Spahić sigurno nije odabrao Vinka, odnosno možda ga je prihvatio kao prijedlog Vicin ili FSRS, ali on sam da je baš na Vinka nabasao, nema šanse.
Što se Trkulje tiče, branio je tri utakmice u završnici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo do 21 godine, kada je Vladan već bio neupitno prvi golman Sarajeva. Samo je budala mogla u tom momentu misliti da je bolji golman od Vladana. Budala ili neko ko nije odlučivao na osnovu kvaliteta. Iskreno sumnjam da je Vinko tolika budala.
Što se Trkulje tiče, branio je tri utakmice u završnici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo do 21 godine, kada je Vladan već bio neupitno prvi golman Sarajeva. Samo je budala mogla u tom momentu misliti da je bolji golman od Vladana. Budala ili neko ko nije odlučivao na osnovu kvaliteta. Iskreno sumnjam da je Vinko tolika budala.
Standardni reprezentativac, na svakom spisku, Kulasin crko nakon 30ak minuta igre protiv yebene Egnatija. 21 godina. Tugo Bozija.

Vinko je samo rezultat kompromisa izmedju Spahica i Vice
Vinku U-21 a za Spahinog havera Ibricica U-17
Vinku U-21 a za Spahinog havera Ibricica U-17
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Nije problem ni kako se bira niti ko je uticao na izbor.
Poenta je da se napokon biraju i budu izabrani najbolji kadrovi kao sto je u ovom slucaju Marinovic. Realno oni boljeg i nemaju niti mogu ponuditi.
Kao npr sto sad za selektora u19 npr da bude izabran neko pro bosanski orjentiran ili neko ko nema više neke veze sa **** Zrinjskim ili Sirokim, vec neko tipa Glavas ili Topic ali da to opravda rezultatima naravno.
Isto vazi i za ostale selekcije.
Poenta je da se napokon biraju i budu izabrani najbolji kadrovi kao sto je u ovom slucaju Marinovic. Realno oni boljeg i nemaju niti mogu ponuditi.
Kao npr sto sad za selektora u19 npr da bude izabran neko pro bosanski orjentiran ili neko ko nema više neke veze sa **** Zrinjskim ili Sirokim, vec neko tipa Glavas ili Topic ali da to opravda rezultatima naravno.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Tako je. Marinović sigurno ima znanje da vodi U21, pitanje je kako će je kadrovski voditi. To je gdje Spaha i ekipa moraju da stvar stave pod kontrolu.Imajednabrigada je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:12Nije problem ni kako se bira niti ko je uticao na izbor.
ako Marinović i ostali selektori mladih, budu birali igrače po kvalitetu, dobitak je siguran. Šta fali da Ibričić vodi U17? Ja njemu vjerujem sa strane dobrih namjera, da nešto bude od reprezentacije, stručno sigurno ima neko znanje, nakon godina rada u Sloveniji i Bih.
Saće opet neko reči - eto bira se po patriotizmu, ne po struci. Pa bolje nestručan patriota, nego nestručan nepatriota.
Mi prvo moramo da pređemo tu stepenicu,da na poziciji selektora ne sjedi neko ko će biti prisiljen da zove nekog amatera, jer mi je tako naređeno.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
FSRS cirkus ima 5-6 trenerskih klovnova koje zonglira po potrebi ... Vinko je najmanji klaun od njih ... nek zove po zasluzi i reda ih na njihove pozicije i dosta od njega do otkaza ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- katalinski
- Kontakt:
Kroz tu u 21 reprezentaciju i druge zemlje obicno imaju ili neke bivse igrace koji postaju treneri ili trenere koji rade iskljucivo sa mladim.
S obzirom na nacin i uslove izbora , mozda i nema boljeg izbora.
Jankovic mislim da bi bio bolji izbor za neku mladju kategoriju/ i da iako je ekipa imala neke dobre momente , nije uspio izgraditi tim ( dosta odstupanja , ali i novih poziva je bilo) . Ali eto iznjedrilo se par igraca za A tim / basic, omerovic,muharemovic, sosic/ sto je i dostsa.
Ocekivalo se jos i od Bristrica,Kahvica, Cuica, pred kraj su se javili Sakota i jos igraci Borca ( koji ne znaju za koga ce igrati)
S obzirom na nacin i uslove izbora , mozda i nema boljeg izbora.
Jankovic mislim da bi bio bolji izbor za neku mladju kategoriju/ i da iako je ekipa imala neke dobre momente , nije uspio izgraditi tim ( dosta odstupanja , ali i novih poziva je bilo) . Ali eto iznjedrilo se par igraca za A tim / basic, omerovic,muharemovic, sosic/ sto je i dostsa.
Ocekivalo se jos i od Bristrica,Kahvica, Cuica, pred kraj su se javili Sakota i jos igraci Borca ( koji ne znaju za koga ce igrati)
Ajvatar
-
- Kontakt:
U19 ima par jako zanimljivi igraca, nadam se da ce doci neki trener koji ce znati radit svoj posao.
Ibrisimovic, Alajbegovic i Tubic imaju jako finog potencijala. Bit ce ih zanimljivo pratit.
Ibrisimovic, Alajbegovic i Tubic imaju jako finog potencijala. Bit ce ih zanimljivo pratit.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Šta je sa Hamzićem u Salzburgu, golman je, 17 godina i već 190 cm, bil igrao za nas? Zna li ko?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
- Kontakt:
Bi i hoće nekad!ArtVandelay je napisao/la: ↑18 jul 2024, 18:57Šta je sa Hamzićem u Salzburgu, golman je, 17 godina i već 190 cm, bil igrao za nas? Zna li ko?
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ozbiljno?Imajednabrigada je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:00Bi i hoće nekad!ArtVandelay je napisao/la: ↑18 jul 2024, 18:57Šta je sa Hamzićem u Salzburgu, golman je, 17 godina i već 190 cm, bil igrao za nas? Zna li ko?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Taj mali ce biti prvi golman salzburga za godinu dana najkasnije100%. Treba ga uzeti sto prije. Taman za pocetak za drugog golmana 

menstrual
-
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:04Ozbiljno?Imajednabrigada je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:00Bi i hoće nekad!ArtVandelay je napisao/la: ↑18 jul 2024, 18:57Šta je sa Hamzićem u Salzburgu, golman je, 17 godina i već 190 cm, bil igrao za nas? Zna li ko?
Da, to je obecao prosle godine i otac mu
-
- Kontakt:
Od Alajbegovica imam bas velika ocekivanja, makar u nasoj reprezentaciji. Ne znam je li on oduvijek u Leverkusenu ili je dosao iz nekog tima kod njih? Za nadati se da je pokupio etiku i rad od Nijemaca.Sindikat12 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 20:07U19 ima jako zanimljivi igraca, ocekujem da ce barem jedan od od ove trojice napravit dobru karijeru.
Ibrisimovic, Alajbegovic i Tubic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Alajbegoviću su, ako se ne varam i roditelji rođeni u Njemačkoj, nema sumnje da nema dodira sa našim luzerstvom i ljenošću, te da mu je već usađena radna etika.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Muharemovic jos od prosle sezone samo trenira sa prvim timom.
Nije prebacen u prvi tim zvanično ali na dobrom je putu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da zna sta radi Muharemovic, jos jedna sezona u Seriji C mislim da nema smisla, sa 21-22 godine.Imajednabrigada je napisao/la: ↑19 jul 2024, 20:23Muharemovic jos od prosle sezone samo trenira sa prvim timom.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, FranckRibery, sagitarius i 41 gost.