Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
pravi si kauboj, samo bi hodo i puco ko god ima oružje, ti bi ukido lopove, atentatore, razbojnike, crnce iz zadimljenog auta, sve što se miče a ima što ne smije imati...na žalost tvoju ljudi ne funkcionišu tako niti im pravila dozvoljavaju
to sa bankom se ne može uporediti sa ovim ni po čemu, ništa nije slično osim što onaj ko ne smije imati oružje ima oružje
to sa bankom se ne može uporediti sa ovim ni po čemu, ništa nije slično osim što onaj ko ne smije imati oružje ima oružje
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat
Puno vi pisete i brinete za nesto sto nama malo znaci kao ti americki izbori....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svaka cast za totalno izokretanje. Naravno da se treba spasiti bilo ciji nevin zivot ako je to moguce/da se budala zaustavi prije nego sto to ucini. Ako mu je dojadilo zivjet nek se objesi, nek ne dira ljude kojim se zivisljivo je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:04pravi si kauboj, samo bi hodo i puco ko god ima oružje, ti bi ukido lopove, atentatore, razbojnike, crnce iz zadimljenog auta, sve što se miče a ima što ne smije imati...na žalost tvoju ljudi ne funkcionišu tako niti im pravila dozvoljavaju
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zensko ime Anđela, premocno

Ali sto gore napisa gdje ces djetetu dati to ime, sutra je upisujes u mjetef, dijete se zove Anđela Hadzi hodzic efendic

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
I ja se slazem sa sljivom - lako je sad pricati, a da ga je snajperista ohladio, a on drzao djeciju pusku dok mu zena malca odvede u vc, mediji i ostali bi razapeli snajperistu i jedva cekali da ga sutnu na 20 godina robije, jer je ubio nevinog lika.alemsa je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:17Svaka cast za totalno izokretanje. Naravno da se treba spasiti bilo ciji nevin zivot ako je to moguce/da se budala zaustavi prije nego sto to ucini. Ako mu je dojadilo zivjet nek se objesi, nek ne dira ljude kojim se zivisljivo je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:04pravi si kauboj, samo bi hodo i puco ko god ima oružje, ti bi ukido lopove, atentatore, razbojnike, crnce iz zadimljenog auta, sve što se miče a ima što ne smije imati...na žalost tvoju ljudi ne funkcionišu tako niti im pravila dozvoljavaju
Cim su ga uocili, trebali su prekinuti skup dok ne provjere ko je lik sa puskom, a ne cekati ga pola sata sta ce uraditi i pustiti ga da puca

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Jest, bio lik sa djecijom puskom na krovu zgrade, dok mu je zena vodila malca da pisa u obliznji cosak 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Drzo djeciju pusku na krovukraljttbvb je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:22I ja se slazem sa sljivom - lako je sad pricati, a da ga je snajperista ohladio, a on drzao djeciju pusku dok mu zena malca odvede u vc, mediji i ostali bi razapeli snajperistu i jedva cekali da ga sutnu na 20 godina robije, jer je ubio nevinog lika.alemsa je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:17Svaka cast za totalno izokretanje. Naravno da se treba spasiti bilo ciji nevin zivot ako je to moguce/da se budala zaustavi prije nego sto to ucini. Ako mu je dojadilo zivjet nek se objesi, nek ne dira ljude kojim se zivisljivo je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:04pravi si kauboj, samo bi hodo i puco ko god ima oružje, ti bi ukido lopove, atentatore, razbojnike, crnce iz zadimljenog auta, sve što se miče a ima što ne smije imati...na žalost tvoju ljudi ne funkcionišu tako niti im pravila dozvoljavaju
Cim su ga uocili, trebali su prekinuti skup dok ne provjere ko je lik sa puskom, a ne cekati ga pola sata sta ce uraditi i pustiti ga da puca![]()

Nema tog pravosudja ni medija koje bi ga razapeli, to je justified
- kraljttbvb
- Kontakt:
A jeste bukvalci, ovo je bezveze primjer.
Kad su tako bili sigurni da nije djecija puška, da je drži dok mali pisa, što nisu pucali?
Ovako su ispali veći levati, sacekali da ubije Trumpa, pa da onda reaguju...
Ja samo kažem da je ovako nesto bilo, snajperista bi bio razapet od 99% i ljudi i medija...
Kad su tako bili sigurni da nije djecija puška, da je drži dok mali pisa, što nisu pucali?
Ovako su ispali veći levati, sacekali da ubije Trumpa, pa da onda reaguju...
Ja samo kažem da je ovako nesto bilo, snajperista bi bio razapet od 99% i ljudi i medija...
Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 18 jul 2024, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ne mozes stvarati scenarija kad je coj'k na krovu s puskom. Ne mozes izmisliti scenario da je moglo biti nesto drugo, nema ga u ovoj situaciji.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:35A jeste bukvalci, ovo je preneseno značenje.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sam si naveo primjer sa bankom. Sta ce čovjek sa puškom u banci? Odmah mu naredis da je baci na pod ili pucas.alemsa je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:37Pa ne mozes stvarati scenarija kad je coj'k na krovu s puskom. Ne mozes izmisliti scenario da je moglo biti nesto drugo, nema ga.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:35A jeste bukvalci, ovo je preneseno značenje.
Isto je i ovdje, sta ce naoružan lik na krovu, odmah mu je trebalo narediti da je baci, ako neće gadjas ga u nogu/ruku da ga onesposobis...
joj i ovog vjetra i grmljavine, da hoće sunce
-
- Kontakt:
A kako ce mu naredit? Pa nije lik stajao 5 metara od njih vec 150
. Ili su trebali megafon mozda u sred skupa donositi. Ovdje su nekakve stimaljke u pitanju, ko kaze da i Trump sam nije ovo iscenirao. Taj je za svasta sposoban, dokazano.

Meni su Mehmed i Ahmed najljepsa muska imena. Poslije Kenan, Emir i Hasan.PikachuSA je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:02Što se tiče imena, volim tradicionalna muška imena. Planirao sam aBd svom prvom muškom djetetu dati ime Mustafa zbog Poslanika s.a.v.s. Već su se u mojoj porodici davala imena Mehmed, Muhamed i Ahmed, pa bih volio da moj doprinos bude nešto drugačiji.
Što se tiče ženskih imena, volim imena kao što su Aida i Emina. Relativno lako se izgovaraju, šansa da ih neko pogrešno napiše je skoro jednaka nuli itd.
Nisam ljubitelj stavljanja duplih suglasnika u imenima orijentalnog porijekla jer to nije u duhu bosanskog jezika.
Malo i o imenima slavenskog porijekla. Nemam ništa protiv ako ta imena nisu biblijska ili imena svetaca, jer nigdje nije naređeno da se daju arapska ili orijentalna imena, već imena sa lijepim značenjem. Međutim, kako neko napisa, 90% ljudi koji me poznaju bi me raskovali da dam neko od tih imena djetetu, zbog čega se lično nikad ne bih odlučio na to.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Vjerovo bi prvi da je isceniro jer je narcis (i kao takav na sve je spreman da dodje do cilja), da nije niko pogino i da je ovaj sve promasio, dokazli su da ga je u uho metak pogodio a ne staklo. Stani ti za milijardu dollara nek to gadja najbolji snajperista svijeta sa 130 metara u uho, milimetar nek promasi ili vjetar nek puhne ti si mrtav coj'k, ja ne bi stao.Bundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:47A kako ce mu naredit? Pa nije lik stajao 5 metara od njih vec 150. Ili su trebali megafon mozda u sred skupa donositi. Ovdje su nekakve stimaljke u pitanju, ko kaze da i Trump sam nije ovo iscenirao. Taj je za svasta sposoban, dokazano.
-
- Kontakt:
Poginulo je i dosta ljudi kad su bili oni nemiri, a on huškao ljude da ginu za njega. Kao da njega boli kita što je neko poginuo. Ne bi ti, ali takvi luđaci i egomanijaci bi.alemsa je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:52Vjerovo bi prvi da je isceniro jer je narcis (i kao takav na sve je spreman da dodje do cilja), da nije niko pogino i da je ovaj sve promasio, dokazli su da ga je u uho metak pogodio a ne staklo. Stani ti za milijardu dollara nek to gadja najbolji snajperista svijeta sa 130 metara, milimetar nek promasi ili vjetar nek puhne ti si mrtav coj'k, ja ne bi stao.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam imao tetka Mustafu, kakvo je govedo bio
nasilnik i čitav život je psihički zlostavljo tetku. Nije mi drago to ime. Kemal mi je npr kul, nešto mi naumpade, npr Bekir isto, Edhem, Fikret, Hajrudin, Nesib itd
a ženska mi se fakat sviđaju ova moderna i kratka, poput Maja, Hana, Mia, Lara, Ena, Ema, Ajna, Sara, Ajla 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja kad sam studirao, svaka druga je bila ili Alma ili Amela. Sad su se ta imena dobro prorijedila.
Dino je najjače, dadnu ti nadimak umjesto imena
Dino je najjače, dadnu ti nadimak umjesto imena

- kraljttbvb
- Kontakt:
Bio je lik koji je stajao jako blizu njega, policajac cini mi se, neko je ovdje link postavljao o tome, samo se bojao za svoj život, pa se nije htio miješati u svoj posao.Bundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2024, 16:47A kako ce mu naredit? Pa nije lik stajao 5 metara od njih vec 150. Ili su trebali megafon mozda u sred skupa donositi. Ovdje su nekakve stimaljke u pitanju, ko kaze da i Trump sam nije ovo iscenirao. Taj je za svasta sposoban, dokazano.
Logicno da je sve bilo puno policije i agenata, ipak je to kandidat za predsjednika Amerike.
Kod nas kad zamjenik ministra dolazi, budu 3-4 policijska auta i 10-ak drotova u nekom ko osiguranju, mada ti likovi nikoga ne zanimaju, ali po protokolu moraš ga štititi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.