Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

sljivo
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la sljivo » 18 jul 2024, 16:04

pravi si kauboj, samo bi hodo i puco ko god ima oružje, ti bi ukido lopove, atentatore, razbojnike, crnce iz zadimljenog auta, sve što se miče a ima što ne smije imati...na žalost tvoju ljudi ne funkcionišu tako niti im pravila dozvoljavaju

to sa bankom se ne može uporediti sa ovim ni po čemu, ništa nije slično osim što onaj ko ne smije imati oružje ima oružje

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 18 jul 2024, 16:09

Tekashi je napisao/la:
18 jul 2024, 15:55

:rol:
Lijepo priznanje :salut:

feniksptica
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la feniksptica » 18 jul 2024, 16:14

Puno vi pisete i brinete za nesto sto nama malo znaci kao ti americki izbori....
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 jul 2024, 16:17

sljivo je napisao/la:
18 jul 2024, 16:04
pravi si kauboj, samo bi hodo i puco ko god ima oružje, ti bi ukido lopove, atentatore, razbojnike, crnce iz zadimljenog auta, sve što se miče a ima što ne smije imati...na žalost tvoju ljudi ne funkcionišu tako niti im pravila dozvoljavaju

to sa bankom se ne može uporediti sa ovim ni po čemu, ništa nije slično osim što onaj ko ne smije imati oružje ima oružje
Svaka cast za totalno izokretanje. Naravno da se treba spasiti bilo ciji nevin zivot ako je to moguce/da se budala zaustavi prije nego sto to ucini. Ako mu je dojadilo zivjet nek se objesi, nek ne dira ljude kojim se zivi

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 jul 2024, 16:19

PikachuSA je napisao/la:
18 jul 2024, 16:02
Međutim, kako neko napisa, 90% ljudi koji me poznaju bi me raskovali da dam neko od tih imena djetetu, zbog čega se lično nikad ne bih odlučio na to.
Zensko ime Anđela, premocno :ljepota:

Ali sto gore napisa gdje ces djetetu dati to ime, sutra je upisujes u mjetef, dijete se zove Anđela Hadzi hodzic efendic :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 jul 2024, 16:22

alemsa je napisao/la:
18 jul 2024, 16:17
sljivo je napisao/la:

Svaka cast za totalno izokretanje. Naravno da se treba spasiti bilo ciji nevin zivot ako je to moguce/da se budala zaustavi prije nego sto to ucini. Ako mu je dojadilo zivjet nek se objesi, nek ne dira ljude kojim se zivi
I ja se slazem sa sljivom - lako je sad pricati, a da ga je snajperista ohladio, a on drzao djeciju pusku dok mu zena malca odvede u vc, mediji i ostali bi razapeli snajperistu i jedva cekali da ga sutnu na 20 godina robije, jer je ubio nevinog lika.

Cim su ga uocili, trebali su prekinuti skup dok ne provjere ko je lik sa puskom, a ne cekati ga pola sata sta ce uraditi i pustiti ga da puca :facepalm:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 jul 2024, 16:26

Jest, bio lik sa djecijom puskom na krovu zgrade, dok mu je zena vodila malca da pisa u obliznji cosak :kafa:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 jul 2024, 16:27

kraljttbvb je napisao/la:
18 jul 2024, 16:22
alemsa je napisao/la:
18 jul 2024, 16:17
sljivo je napisao/la:

I ja se slazem sa sljivom - lako je sad pricati, a da ga je snajperista ohladio, a on drzao djeciju pusku dok mu zena malca odvede u vc, mediji i ostali bi razapeli snajperistu i jedva cekali da ga sutnu na 20 godina robije, jer je ubio nevinog lika.

Cim su ga uocili, trebali su prekinuti skup dok ne provjere ko je lik sa puskom, a ne cekati ga pola sata sta ce uraditi i pustiti ga da puca :facepalm:
Drzo djeciju pusku na krovu :rol: Malac sisao s krova da pisa pa je ovaj drzo jel

Nema tog pravosudja ni medija koje bi ga razapeli, to je justified

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 jul 2024, 16:35

A jeste bukvalci, ovo je bezveze primjer.

Kad su tako bili sigurni da nije djecija puška, da je drži dok mali pisa, što nisu pucali?
Ovako su ispali veći levati, sacekali da ubije Trumpa, pa da onda reaguju...

Ja samo kažem da je ovako nesto bilo, snajperista bi bio razapet od 99% i ljudi i medija...
Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 18 jul 2024, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 jul 2024, 16:37

18 jul 2024, 16:35
A jeste bukvalci, ovo je preneseno značenje.

Ja samo kažem da je ovako nesto bilo, snajperista bi bio razapet od 99% i ljudi i medija...
Pa ne mozes stvarati scenarija kad je coj'k na krovu s puskom. Ne mozes izmisliti scenario da je moglo biti nesto drugo, nema ga u ovoj situaciji.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 jul 2024, 16:43

alemsa je napisao/la:
18 jul 2024, 16:37
18 jul 2024, 16:35
A jeste bukvalci, ovo je preneseno značenje.

Pa ne mozes stvarati scenarija kad je coj'k na krovu s puskom. Ne mozes izmisliti scenario da je moglo biti nesto drugo, nema ga.
Sam si naveo primjer sa bankom. Sta ce čovjek sa puškom u banci? Odmah mu naredis da je baci na pod ili pucas.

Isto je i ovdje, sta ce naoružan lik na krovu, odmah mu je trebalo narediti da je baci, ako neće gadjas ga u nogu/ruku da ga onesposobis...

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 18 jul 2024, 16:46

joj i ovog vjetra i grmljavine, da hoće sunce

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 jul 2024, 16:47

A kako ce mu naredit? Pa nije lik stajao 5 metara od njih vec 150 :urnebes:. Ili su trebali megafon mozda u sred skupa donositi. Ovdje su nekakve stimaljke u pitanju, ko kaze da i Trump sam nije ovo iscenirao. Taj je za svasta sposoban, dokazano.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 18 jul 2024, 16:48

PikachuSA je napisao/la:
18 jul 2024, 16:02
Što se tiče imena, volim tradicionalna muška imena. Planirao sam aBd svom prvom muškom djetetu dati ime Mustafa zbog Poslanika s.a.v.s. Već su se u mojoj porodici davala imena Mehmed, Muhamed i Ahmed, pa bih volio da moj doprinos bude nešto drugačiji.

Što se tiče ženskih imena, volim imena kao što su Aida i Emina. Relativno lako se izgovaraju, šansa da ih neko pogrešno napiše je skoro jednaka nuli itd.

Nisam ljubitelj stavljanja duplih suglasnika u imenima orijentalnog porijekla jer to nije u duhu bosanskog jezika.

Malo i o imenima slavenskog porijekla. Nemam ništa protiv ako ta imena nisu biblijska ili imena svetaca, jer nigdje nije naređeno da se daju arapska ili orijentalna imena, već imena sa lijepim značenjem. Međutim, kako neko napisa, 90% ljudi koji me poznaju bi me raskovali da dam neko od tih imena djetetu, zbog čega se lično nikad ne bih odlučio na to.
StevieG8 je napisao/la:
17 jul 2024, 22:19
Kad smo kod Hamze sta vi kazete na onu nasu narodnu da je to tesko ime za dijete :mrgreen:
Moji roditelji su razmišljali između Hamza i mog trenutnog imena, ali je ipak ovo trenutno zvučalo bolje uz moje prezime.

I ja sam čuo za to, a da li je istina, ne smatram se dovoljno kompetentnim da odgovorim.
Meni su Mehmed i Ahmed najljepsa muska imena. Poslije Kenan, Emir i Hasan.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 jul 2024, 16:52

Bundesliga je napisao/la:
18 jul 2024, 16:47
A kako ce mu naredit? Pa nije lik stajao 5 metara od njih vec 150 :urnebes:. Ili su trebali megafon mozda u sred skupa donositi. Ovdje su nekakve stimaljke u pitanju, ko kaze da i Trump sam nije ovo iscenirao. Taj je za svasta sposoban, dokazano.
Vjerovo bi prvi da je isceniro jer je narcis (i kao takav na sve je spreman da dodje do cilja), da nije niko pogino i da je ovaj sve promasio, dokazli su da ga je u uho metak pogodio a ne staklo. Stani ti za milijardu dollara nek to gadja najbolji snajperista svijeta sa 130 metara u uho, milimetar nek promasi ili vjetar nek puhne ti si mrtav coj'k, ja ne bi stao.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 jul 2024, 16:55

alemsa je napisao/la:
18 jul 2024, 16:52
Vjerovo bi prvi da je isceniro jer je narcis (i kao takav na sve je spreman da dodje do cilja), da nije niko pogino i da je ovaj sve promasio, dokazli su da ga je u uho metak pogodio a ne staklo. Stani ti za milijardu dollara nek to gadja najbolji snajperista svijeta sa 130 metara, milimetar nek promasi ili vjetar nek puhne ti si mrtav coj'k, ja ne bi stao.
Poginulo je i dosta ljudi kad su bili oni nemiri, a on huškao ljude da ginu za njega. Kao da njega boli kita što je neko poginuo. Ne bi ti, ali takvi luđaci i egomanijaci bi.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 jul 2024, 16:55

Ja sam imao tetka Mustafu, kakvo je govedo bio :mrgreen: nasilnik i čitav život je psihički zlostavljo tetku. Nije mi drago to ime. Kemal mi je npr kul, nešto mi naumpade, npr Bekir isto, Edhem, Fikret, Hajrudin, Nesib itd :mrgreen: a ženska mi se fakat sviđaju ova moderna i kratka, poput Maja, Hana, Mia, Lara, Ena, Ema, Ajna, Sara, Ajla :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 jul 2024, 17:05

Ja kad sam studirao, svaka druga je bila ili Alma ili Amela. Sad su se ta imena dobro prorijedila.

Dino je najjače, dadnu ti nadimak umjesto imena :mrgreen:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 jul 2024, 17:11

Bundesliga je napisao/la:
18 jul 2024, 16:47
Bio je lik koji je stajao jako blizu njega, policajac cini mi se, neko je ovdje link postavljao o tome, samo se bojao za svoj život, pa se nije htio miješati u svoj posao.

Logicno da je sve bilo puno policije i agenata, ipak je to kandidat za predsjednika Amerike.

Kod nas kad zamjenik ministra dolazi, budu 3-4 policijska auta i 10-ak drotova u nekom ko osiguranju, mada ti likovi nikoga ne zanimaju, ali po protokolu moraš ga štititi...

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 18 jul 2024, 17:14

Jabroni je napisao/la:
18 jul 2024, 16:46
joj i ovog vjetra i grmljavine, da hoće sunce
Valjda se proljepsa do tekme.

Nekad u julu temperatura nije padala ispod 25 stepeni. Klimatske promjene...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 4 gosta.