kod nas je ipak tradicija da ne mijesamo imena ili vrlo rijetko. a ustvari, meni koji sam musliman, je bitno samo znacenje imena. znam da je bilo neko ime "muslimansko" a znaci WC

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Rahman ima prezime, komsija mi se prezivo Rahmankraljttbvb je napisao/la: ↑18 jul 2024, 14:45Rahman i Rahima, cini se da nema nigdje drugo, osim u Hercegovini.
Isto kao Azur u Tuzli.
Ma meni fakat nije jasno kako se ne pise vise o tajnoj sluzbi. Pa ima onaj video gdje je u kadru Trump i iza njega oni na kravu. Doslovno iste sekunde kad mu je uho pogodjeno oni ga ubijaju. Bili fiksirani na njega svo vrijeme
Mirhadmuhamedhulk je napisao/la: ↑18 jul 2024, 15:09ne postoje muslimanska i ostala imena, nego ona koja imaju lijepo znacenje ili nemaju. tipa, u arabiji si krscanin a zoves se emir npr. slicno je i sa turcima.
kod nas je ipak tradicija da ne mijesamo imena ili vrlo rijetko. a ustvari, meni koji sam musliman, je bitno samo znacenje imena. znam da je bilo neko ime "muslimansko" a znaci WC![]()
A vidi se jasno na snimcima kako snajperista iza Trumpa gleda u tacno u pravcu gdje je ubica bio ali ocito nije imao dozvolu da puca sto je poprilicno debilno ako neko drzi pusku uperenu u osobu koju stitis
Pa stas kad je ovo woke budaletine na celu sa administracijom, stavili su zenu da bude glavna u tajnoj sluzbi (sto apsolutno nemam nista protiv ukoliko je kvalifikovana), ali je onda rekla da ce zaposliti 30% zena, ne jaranice nego zaposli ko je vise kvalifikovan za posao.
Daj ba uozbilji se, coj'k s puskom na krovu nije opasnost Lol. Sta bolji mu pogled odozgo da navijasljivo je napisao/la: ↑18 jul 2024, 15:39Američke službe se guše u procedurama i pravilima i otuda trom ili neadekvatan odgovor. 9/11-og isto tako. Neće niko da ide na robiju jer je glumio dzejsona stethema, jer ako zaseres, kakve god imo namjere, javnost i mediji će te razapet i zavrsio si karijeru za uvijek, a ako imaš sreće nećeš u zatvor. Jer i da je neko opuco i ubio a ovaj drugi nije opuco i nije bio provjerena opasnost ode lik na robiju.
Najlakše je srati kad se sve završi.
Citam jedni kazu nisu imali pravo pucat, drugi kazu tajna sluzba moze skinut bilo koga sa osnovanom sumnjom pa de ga znajakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 15:21A vidi se jasno na snimcima kako snajperista iza Trumpa gleda u tacno u pravcu gdje je ubica bio ali ocito nije imao dozvolu da puca sto je poprilicno debilno ako neko drzi pusku uperenu u osobu koju stitis
Lahko je tebi iz ove perspektive to govoriti, hajd idi tamo pa ti odluči i rokaj.alemsa je napisao/la: ↑18 jul 2024, 15:45Daj ba uozbilji se, coj'k s puskom na krovu nije opasnost Lol. Sta bolji mu pogled odozgo da navijasljivo je napisao/la: ↑18 jul 2024, 15:39Američke službe se guše u procedurama i pravilima i otuda trom ili neadekvatan odgovor. 9/11-og isto tako. Neće niko da ide na robiju jer je glumio dzejsona stethema, jer ako zaseres, kakve god imo namjere, javnost i mediji će te razapet i zavrsio si karijeru za uvijek, a ako imaš sreće nećeš u zatvor. Jer i da je neko opuco i ubio a ovaj drugi nije opuco i nije bio provjerena opasnost ode lik na robiju.
Najlakše je srati kad se sve završi.
Kralju coj'k je pogino stiteci zenu i djecu, u glavu ga pogodilo. Tvoje gluposti (sa izvinjenjem) su ravne da udje lik u banku s puskom, i nea policajac (ako se nadje tu) da ga eliminise jer nije poceo pljackati niti je uperio pusku u nekog, ali postoji osnovna sumnja da su mu to namjere, inace koji ce k.. s puskom u bancisljivo je napisao/la: ↑18 jul 2024, 15:52
Lahko je tebi iz ove perspektive to govoriti, hajd idi tamo pa ti odluči i rokaj.
Ko je utvrdio ko je bio na krovu, kakvu je pušku imao i šta je htio? U silnim procedurama i neradu mnogi bi mogli i pomislit da je i agent, da je ovo da je ono...
Sad je svakako ovo sve nagađanje dok ne dođe zvanični izvještaj šta je ko mogao i šta je ko radio. Ako je ta pasivnost za zatvora bilo kome onda treba da ide. Ja medijskim nagađanjima i pričama od milion svjedoka ne vjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 36 gostiju.