FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Prve četiri utakmice od kojih tri u gostima protiv ponajboljih ekipa odredit će ambicije Tc- a u narednoj sezoni.
Stupčanica i Budućnost su po meni favoriti, hoćeli Tc uspjeti da im parira uskoro ćemo saznati.
Hadzic u Koreji? Bilbilja je Ronaldo za njega pa nije se nadavo golova tamo. Menadzeri cine cuda. Irfan nije za Federalna a kamoli sta drugo. Nekad se zapitas kakvi levati rade u tim klubovima. Zar Menadzeri imaju toliku moc da ti uvali takvog igraca

Predviđam da ćete osvojiti Federalku, AH je doktor te lige...
Prije nego će pasti odluka da namjerno ispadnete, meni je to palo na pamet, i nimalo se nisam iznenadio.
Znači bit ćete prvi, a mi 9/10. i onda igrate s nama baraž za PL, međutim tu gubite i ostajete nažalost bez PL hahahaha.
Prije nego će pasti odluka da namjerno ispadnete, meni je to palo na pamet, i nimalo se nisam iznenadio.
Znači bit ćete prvi, a mi 9/10. i onda igrate s nama baraž za PL, međutim tu gubite i ostajete nažalost bez PL hahahaha.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Hahaha prvi dio si pogodio, ali si ofulio vasu poziciju na tabeli. Sa trenutnim rosterom vjeruj da ste kandidati za 12 poziciju.Sky9 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 20:55Predviđam da ćete osvojiti Federalku, AH je doktor te lige...
Elvir Baljic
I ja mislim da smo trenutno 11. ili 12. zajedno sa Radnikom.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑17 jul 2024, 21:08Hahaha prvi dio si pogodio, ali si ofulio vasu poziciju na tabeli. Sa trenutnim rosterom vjeruj da ste kandidati za 12 poziciju.Sky9 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 20:55Predviđam da ćete osvojiti Federalku, AH je doktor te lige...
Ali nadam se da možemo do 9/10. pa da vas dobijemo u baražu i ostavimo u Federalci.

Ali još nije ni počelo, vidjet ćemo kako će se ovo odvijati.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne vjerujem da savez ima namjeru da mijenja način popunjavanja premijer lige. Prvaci svugdje u svijetu se nagrađuju promocijom u viši rang.
Neće samo Slobodi biti teško, više od polovine lige strepiti će za status zato bi bilo dobro da Sloboda počne žeti bodove odmah na startu i svaku tekmu doživljavati kao baraž.
U ligama gdje se igra sa 10 ekipa ispada jedan klub, kod nas će morati ispasti dva pa će i narednih sezona biti teže osvojiti osmo mjesto.
Pred nama je, sve će se samo kazati vjerovatno do polusezone. Nadam se da ćemo od 25/26 sezone opet gledati oba kluba u eliti a svakako je najgora varijanta da ne gledamo ni jedan. Gluho bilo.
Neće samo Slobodi biti teško, više od polovine lige strepiti će za status zato bi bilo dobro da Sloboda počne žeti bodove odmah na startu i svaku tekmu doživljavati kao baraž.
U ligama gdje se igra sa 10 ekipa ispada jedan klub, kod nas će morati ispasti dva pa će i narednih sezona biti teže osvojiti osmo mjesto.
Pred nama je, sve će se samo kazati vjerovatno do polusezone. Nadam se da ćemo od 25/26 sezone opet gledati oba kluba u eliti a svakako je najgora varijanta da ne gledamo ni jedan. Gluho bilo.
Savez ima tu namjeru, ali ne daju ovi iz fsrs... Šta će biti, čut će se ubrzo.Beledija je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:31Ne vjerujem da savez ima namjeru da mijenja način popunjavanja premijer lige. Prvaci svugdje u svijetu se nagrađuju promocijom u viši rang.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Savez će uraditi onako kako predsjeniku( do sada je uvijek bilo tako) odgovara. Vjerovatno Vici neodgovara spomenuti baraž pa se krije iza fsrs.Ima odluka na stranici saveza da 4 ekipe ispadaju a da dvije iz entiteskih liga ulaze i da se nataj način dobije br.10. Slobodi iskreno želim dobre igre i puno bodova, jer do godine u federalnoj možemo očekivati Igman, Gošk, Posušje ili Slobodu pa uz trenutne ligaše Tc, Budućnost, Stupčanica, Čelik, Tomislav, Bratstvo, Goražde i Zvijezdu(samo 2 neće biti) pa se može reći da je liga za respekt.
Ovu sezonu nek shvate i Tc i Sloboda ozbiljno, budućnost donosi teškoće
Ovu sezonu nek shvate i Tc i Sloboda ozbiljno, budućnost donosi teškoće
To je za našu ligu nemoguća misija. Šta ako 9 i 10 budu iz jednog entiteta.Sky9 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:46Savez ima tu namjeru, ali ne daju ovi iz fsrs... Šta će biti, čut će se ubrzo.Beledija je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:31Ne vjerujem da savez ima namjeru da mijenja način popunjavanja premijer lige. Prvaci svugdje u svijetu se nagrađuju promocijom u viši rang.
-
- Kontakt:
Zbog čega je odgođena. Baš me zanimalo koji je sastav, dali smo počeli ličiti na nešto konkretno. Kad je novi termin.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:20Odgodjena danas planirana utakmica sa Drinom Zvornik.
-
- Kontakt:
Zbog mjesta odigravanja (Rocevic) . U protekloj agresiji na tom terenu su dogadjalo svasta (mucenje,ubistva) Bosnjaka.Beledija je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:28Zbog čega je odgođena. Baš me zanimalo koji je sastav, dali smo počeli ličiti na nešto konkretno. Kad je novi termin.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:20Odgodjena danas planirana utakmica sa Drinom Zvornik.
Elvir Baljic
OpravdanoTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑21 jul 2024, 07:33Zbog mjesta odigravanja (Rocevic) . U protekloj agresiji na tom terenu su dogadjalo svasta (mucenje,ubistva) Bosnjaka.Beledija je napisao/la: ↑20 jul 2024, 21:28Zbog čega je odgođena. Baš me zanimalo koji je sastav, dali smo počeli ličiti na nešto konkretno. Kad je novi termin.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:20Odgodjena danas planirana utakmica sa Drinom Zvornik.
Ako je suditi po komentarima Jedinstvo Bihać i Bratstvo Gračanica najavljuju napad na promociju u viši rang. Uz Stupčanicu, Čelik,Goražde,Budućnost Zvijezdu pa i nas pola lige preferira na trofej a nebi trebalo zaboraviti ni Travnik i Tomislav. Sve u svemu čeka nas zanimljiva polu sezona. Polusezona....jer sa petnaestim kolom dvije trećine nabrojanih neće konkurisati za vrh.
Što se tiče TC- a volio bih da protutnja ligom, a još više bih volio da se klub potpuno stabilizira a da uđe kad bez problema bude u stanju ostvarivati značajne rezultate.
Od seljenja svake godine ili gole borbe za opstankom niko nema koristi a ujedno to je najskuplja opcija.
Nadam se nekoj pripremnoj utakmici, da se vidi kako to trenurno izgleda
Što se tiče TC- a volio bih da protutnja ligom, a još više bih volio da se klub potpuno stabilizira a da uđe kad bez problema bude u stanju ostvarivati značajne rezultate.
Od seljenja svake godine ili gole borbe za opstankom niko nema koristi a ujedno to je najskuplja opcija.

Evo prve prilike da vidimo na čemu smo.Da li smo pukovnici ili pokojnici.Kandidati za visok plasman ili ispadanje.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Gdje nađe Jedinstvo? Oni se zadnjih 7 godina bore i izbore za opstanak u ovom rangu. Dok Bratstvo igracki i s parama sigurno mogu na prvo mjesto, ali samo kad su izbori napucaju raju i onda na kraju prodaju par tekmi, i tako u krug. Nece oni gore sigurno.Beledija je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:14Ako je suditi po komentarima Jedinstvo Bihać i Bratstvo Gračanica najavljuju napad na promociju u viši rang. Uz Stupčanicu, Čelik,Goražde,Budućnost Zvijezdu pa i nas pola lige preferira na trofej a nebi trebalo zaboraviti ni Travnik i Tomislav. Sve u svemu čeka nas zanimljiva polu sezona. Polusezona....jer sa petnaestim kolom dvije trećine nabrojanih neće konkurisati za vrh.
-
- Kontakt:
Nece Jedinstvo, to mozete citati po fb da komentarisu neko tamo bezveze, uprava nije rekla da ce biti borba za prvo mjesto. Puno stvari treba rijesiti pa tek onda misliti o tome.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 jul 2024, 23:21Gdje nađe Jedinstvo? Oni se zadnjih 7 godina bore i izbore za opstanak u ovom rangu. Dok Bratstvo igracki i s parama sigurno mogu na prvo mjesto, ali samo kad su izbori napucaju raju i onda na kraju prodaju par tekmi, i tako u krug. Nece oni gore sigurno.Beledija je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:14Ako je suditi po komentarima Jedinstvo Bihać i Bratstvo Gračanica najavljuju napad na promociju u viši rang. Uz Stupčanicu, Čelik,Goražde,Budućnost Zvijezdu pa i nas pola lige preferira na trofej a nebi trebalo zaboraviti ni Travnik i Tomislav. Sve u svemu čeka nas zanimljiva polu sezona. Polusezona....jer sa petnaestim kolom dvije trećine nabrojanih neće konkurisati za vrh.
A to sto kazes zadnjih 7 godina da se borimo za prvo mjesto, nije istina. Nadji mi negdje gdje si procitao da je Uprava kluba rekla da idu na prvo mjesto. To sto mi navijaci pricamo su gluposti.
Nisam ja nigdje našao Jedinstvo, znaš da Bihać stoji iza tog kluba.A Bihać nije bezznačajna sredina. Ljudi na njihovoj temi pričaju o takvoj mogućnosti i ja držim da to nije nemoguća misija.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 jul 2024, 23:21Gdje nađe Jedinstvo? Oni se zadnjih 7 godina bore i izbore za opstanak u ovom rangu. Dok Bratstvo igracki i s parama sigurno mogu na prvo mjesto, ali samo kad su izbori napucaju raju i onda na kraju prodaju par tekmi, i tako u krug. Nece oni gore sigurno.Beledija je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:14Ako je suditi po komentarima Jedinstvo Bihać i Bratstvo Gračanica najavljuju napad na promociju u viši rang. Uz Stupčanicu, Čelik,Goražde,Budućnost Zvijezdu pa i nas pola lige preferira na trofej a nebi trebalo zaboraviti ni Travnik i Tomislav. Sve u svemu čeka nas zanimljiva polu sezona. Polusezona....jer sa petnaestim kolom dvije trećine nabrojanih neće konkurisati za vrh.
PS: @Helios, u Bosni je sve moguće, pa se ne treba čuditi da niko iz federalke ne uđe. Ovi što glasaju mogu sve, naročito ako se nađu...
-
- Kontakt:
Jedinstvo trenutno nema finansijsku podrsku za PL BiH. Nekad je bila procjena da za jednu sezonu u federalnoj ligi treba 400-500.000 km, na to slobodno mozes dodati 20-30% vise za Jedinstvo. Zvijezda Gradacac isto tako mislim da nije zagrijana jer imaju ljudi jos dugova koje pokusavaju smanjiti i dovesti klub na stabilne noge. Prate ih dugovi od ranije, tako da polahko to rjesavaju. Celiku bi isto pripisao kao i Zvijezdi, tako da mislim da ni oni nemaju neke ambicije. Bratstvo je posebna prica, brko je zadovoljan sa ovom ligom, tu se osjeca komotno . Banovici imaju ozbiljnu ekipu i od svih nabrojanih ekipa smatram da su ozbiljan kandidat za prvo mjesto. Gorazde je napustilo par standardnih igraca tako da ni oni nisu ozbiljan kandidat i ne vidim ih kao neko ko zeli da udje u PL BiH. Nas i Stupcanicu necu svrstati nigdje, sacekacu da pocne prvenstvo, da vidimo na sta licimo. Moje informacije su da Stupcanica nema ambicije za ulazak, da zele trenutno napraviti stabilan klub. Sto se tice nas, sacekacu jos malo, pa tek onda izneti neko misljenje.Beledija je napisao/la: ↑23 jul 2024, 10:25Nisam ja nigdje našao Jedinstvo, znaš da Bihać stoji iza tog kluba.A Bihać nije bezznačajna sredina. Ljudi na njihovoj temi pričaju o takvoj mogućnosti i ja držim da to nije nemoguća misija.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 jul 2024, 23:21Gdje nađe Jedinstvo? Oni se zadnjih 7 godina bore i izbore za opstanak u ovom rangu. Dok Bratstvo igracki i s parama sigurno mogu na prvo mjesto, ali samo kad su izbori napucaju raju i onda na kraju prodaju par tekmi, i tako u krug. Nece oni gore sigurno.Beledija je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:14Ako je suditi po komentarima Jedinstvo Bihać i Bratstvo Gračanica najavljuju napad na promociju u viši rang. Uz Stupčanicu, Čelik,Goražde,Budućnost Zvijezdu pa i nas pola lige preferira na trofej a nebi trebalo zaboraviti ni Travnik i Tomislav. Sve u svemu čeka nas zanimljiva polu sezona. Polusezona....jer sa petnaestim kolom dvije trećine nabrojanih neće konkurisati za vrh.
PS: @Helios, u Bosni je sve moguće, pa se ne treba čuditi da niko iz federalke ne uđe. Ovi što glasaju mogu sve, naročito ako se nađu...
Elvir Baljic
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 5 gostiju.