English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
A jbt 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Arsenal je toliko jak da je sa 800 uloženih miliona u zadnjih 6 godina uspio čak i da bude drugi. Nije to lako nimalo 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
Yoro je odličo pojačanje, ako bude ko pola Quansaha bit ce pet puta bolji od Martinez.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ovi srednjoskolci danasnji fudbal izgleda samo prate preko statistike i tako ocjenjuju igrace
Rođen s tobom da budem
Utd je dao Zirkzeeu 55-60k sedmičnu platu, a prema ovim pisanjima Yoro je na 150k sedmično sa potencijalnim bonusima. Da je u pitanju prošlogodišnji Utd, Zirkzee bi dobio 150k, a Yoro 200+k bez po muke. Dva odlično odrađena transfera bez puno natezanja i pompe. Očigledno je da neko zna kako završiti posao u odnosu na ranije. Nije mi namjera predstaviti ovo kao neku veliku pobjedu i vrhunske poslove za sada, ali mora se priznati da se imamo čemu nadati za ubuduće. Cijena za Yoroa nije mala, no ako se uzme u obzir da je tu bio Real, onda je ovo ipak podvig.
U timu su još Casemiro i Sancho sa velikim plata koji mogu da odu do kraja ljeta. U tim situacijama Utd bi sigurno mogao ići po Ugartea i De Ligta + tu očekujem onda i odlazak Lindelofa, AWB-a i eventualno Eriksena. Sve su ovo ogromne plate na teretu koje mogu očistiti ekipu od škarta.
U timu su još Casemiro i Sancho sa velikim plata koji mogu da odu do kraja ljeta. U tim situacijama Utd bi sigurno mogao ići po Ugartea i De Ligta + tu očekujem onda i odlazak Lindelofa, AWB-a i eventualno Eriksena. Sve su ovo ogromne plate na teretu koje mogu očistiti ekipu od škarta.
Ljudi ne kontaju kakav se vama prostor otvara odlascima ovog škarta što je ogromne pare uzimao. Yoro će primati preko duplo manje od varanea, zirkzee 4x manje od martiala. Pa eriksen rahmetlija uzima ko yoro.Poligon10 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 19:25Utd je dao Zirkzeeu 55-60k sedmičnu platu, a prema ovim pisanjima Yoro je na 150k sedmično sa potencijalnim bonusima. Da je u pitanju prošlogodišnji Utd, Zirkzee bi dobio 150k, a Yoro 200+k bez po muke. Dva odlično odrađena transfera bez puno natezanja i pompe. Očigledno je da neko zna kako završiti posao u odnosu na ranije. Nije mi namjera predstaviti ovo kao neku veliku pobjedu i vrhunske poslove za sada, ali mora se priznati da se imamo čemu nadati za ubuduće. Cijena za Yoroa nije mala, no ako se uzme u obzir da je tu bio Real, onda je ovo ipak podvig.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Niko ništa:
@Wadethegreat kad vidi da je neko dijete od 17 godina plaćeno 100 miliona:
strašan igrač, strašan talenat, strašan potencijal, strašan posao, generacijski talenat.

@Wadethegreat kad vidi da je neko dijete od 17 godina plaćeno 100 miliona:
strašan igrač, strašan talenat, strašan potencijal, strašan posao, generacijski talenat.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Utd je čistačicama vjerovatno davao platu bankara. Ne čudi me što su ljudi pola otjerali kad su došli.Finn je napisao/la: ↑17 jul 2024, 22:17Ljudi ne kontaju kakav se vama prostor otvara odlascima ovog škarta što je ogromne pare uzimao. Yoro će primati preko duplo manje od varanea, zirkzee 4x manje od martiala. Pa eriksen rahmetlija uzima ko yoro.Poligon10 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 19:25Utd je dao Zirkzeeu 55-60k sedmičnu platu, a prema ovim pisanjima Yoro je na 150k sedmično sa potencijalnim bonusima. Da je u pitanju prošlogodišnji Utd, Zirkzee bi dobio 150k, a Yoro 200+k bez po muke. Dva odlično odrađenatransfera bez puno natezanja i pompe. Očigledno je da neko zna kako završiti posao u odnosu na ranije. Nije mi namjera predstaviti ovo kao neku veliku pobjedu i vrhunske poslove za sada, ali mora se priznati da se imamo čemu nadati za ubuduće. Cijena za Yoroa nije mala, no ako se uzme u obzir da je tu bio Real, onda je ovo ipak podvig.

Šalu na stranu, to i jest poenta kako treba sportska struktura da radi i funkcioniše. Vjerujem da bi potencijalni transferi Ugartea i De Ligta bili upola povoljniji sad negoli ranije. Za De Ligta se već pisalo da bi pristao na manju platu od one u Bayernu još eno pokazuju zube i ne žele pristati na 50+ bonusi, nego se zahtijeva da to bude do 50 full paket. Za Ugartea također nešto slično i čisto sumnjam da bi prelazili 150k sedmično oba. E sad zamislite trenutne plate Casemira i Sancha.

Pa ako se klub rijesi velikih plata a onda ponovno velike plate daje igracima kao Yoro to znaci da se nista nije promjenilo:
Yoro po nicemu ali nicemu ne moze imati 150k.
Saliba je do ove sezone imao 40knpr a Gabriel 100k.
Yoro po nicemu ali nicemu ne moze imati 150k.
Saliba je do ove sezone imao 40knpr a Gabriel 100k.
- JayCatwright
- Kontakt:
Navijači kluba koji sa 800 miliona potrosenih u par sezona ne osvoji ništa nemaju pravo kritikovati, ako si uz to i zadrti ustaša još manje.
Inače United nakon dugo vremena radi dobar posao. Polako se rjesavaju škarta (Varane, Casemiro, Martial, Wan Bissaka) i dovode WC talente poput Yoroa.
Inače United nakon dugo vremena radi dobar posao. Polako se rjesavaju škarta (Varane, Casemiro, Martial, Wan Bissaka) i dovode WC talente poput Yoroa.

Yoro je talenat kalibra Real Madrida, znači sama krema fudbala u tom segmentu. Vratimo se u 2012 kad je Real uzeo Varanea ispred nosa i vidi šta se desilo posle. Yoro za 150k sedmično je sića ako bude i upola Varaneove karijere, a po ovome što se piše sličnog je ranga, barem kad su te godine u pitanju. I sami znamo kakva je situacija kad Englezi dovode igrače sa strane i kako se njima duplo naplaćuje. Yoro je Francuz i kad su u pitanju njihovi defanzivci nema puno fule. Daj ih ovamo.
Bog me ubio ako ste pogledali ijednu utakmicu tog Yora, al eto on je sama krema fudbala

Navukao ih Real pa sad to valja opravdati

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nemoj, napasce te da samo hvalis igrace Arsenala

Evo glava da ih je 90% za njega culo kad je Fabrizio objavio da je presao u United
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa jesam li napisao gdje da je krema fudbala? Šta je to sad?
Krema fudbala po talentu obzirom da ga je Real zapikirao bio već. Perez je dovoljno škrt da ne daje 50+ mil za igrača u zadnjoj godini ugovora i dovoljno egoista da misli kako će ga taj isti igrač čekati da mu dođe džaba dogodine. Malo je falilo da mu to pođe za rukom jer je Yoro svakako izabrao bio Real, ali nešto je prevagnulo na kraju.
To kakav će on igrač biti ostaje da vidimo. Bilo je i većih talenata koji su propadali, što ne bi i on, ali ovdje se nije govorilo o tome. Čitajte malo bolje molim vas.

Krema fudbala po talentu obzirom da ga je Real zapikirao bio već. Perez je dovoljno škrt da ne daje 50+ mil za igrača u zadnjoj godini ugovora i dovoljno egoista da misli kako će ga taj isti igrač čekati da mu dođe džaba dogodine. Malo je falilo da mu to pođe za rukom jer je Yoro svakako izabrao bio Real, ali nešto je prevagnulo na kraju.
To kakav će on igrač biti ostaje da vidimo. Bilo je i većih talenata koji su propadali, što ne bi i on, ali ovdje se nije govorilo o tome. Čitajte malo bolje molim vas.
Momak je klasa. Redovno sam ga pratio. Ovi što prate samo Premiership neka se poklope. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- wadethegreat
- Kontakt:
Brokula.
@let svakog mladjeg igraca pratim koji se povezuje sa Celzijem a ovaj malac se jedno pola godine vukao sa nama u istoj recenici.
S tim da ovaj momak mimo toga ima profil jak vec godinu dana ne znam kako vi niste upuceni mislim za Brokulu me ne cudi.
Nije ga bezveze Real ganjao ako iko ima dobar skauting za klince to su oni.
STo se cijene tice sasvim normalna za ove danasnje "wonderkidove" to je postalo normala jos kazem ovaj mali bas ima hype iza sebe vec duzi period.
Zaokret politike UtdaPoligon10 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:42Pa jesam li napisao gdje da je krema fudbala? Šta je to sad?![]()

50M plus 150kperw za momka u zadnjoj godini

Ne slazem se s tobom ali eto,vidjet cemo

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa Utd mora preplatiti da bi uopšte neko došao, nit igramo LP nit smo nešto konkurentni u ligi, kako misliš da bi uopšte neko došao u United ako ga ne preplatimo, sad nam je ostalo da ganjamo ove mlađe talente i nadamo se da će biti nešto od njih ili domaća proizvodnja jer od većih imena rijetko će se ko odlučiti za Utd
Osim ovog bile su ponude za Brathwaita iz Evertona al oni naravno neće da čuju bez 70-80 mil, što je veće preplaćivanje od ovoga
De Ligt isto, plus šti će biti još skuplji, i sa još većom platom ako želimo da ga dovedemo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.