Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

costacurta08
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la costacurta08 » 17 jul 2024, 19:02

Ascinica je napisao/la:
17 jul 2024, 18:38
costacurta08 je napisao/la:
17 jul 2024, 17:48
Ascinica je napisao/la:
17 jul 2024, 17:02

Je li Aid kriv sto djeca nemaju 10cm vise ?
Jesi li rekao bravo Aide kada se zalozio za savez i za to da djeca odu na takmicenje ovo ljeto?
Covjek je izlobirao sponzore i novac da se plate dugovanja
Samo pljuvati znate
Ja tog covjeka ne poznajem ali budite malo realni
Kaži prijatelju da nas trolaš ili da se samobanujem :geek:
Provjeri prijatelju informaciju ko se zalozio da se uplati dug i da djeca ne vracaju opremu opet na kraju prvenstva
Pa ce ti biti jasnije
Nemam nista protiv nikoga, sudim i borim se
Ni sa kim u svadji nisam, a samim tim nikada nikoga nisam pljuvao
Sto sam kome mogao pomoci pomogao sam
Predlazem i tebi to vidjeces kako se Bolje osjecas
E sad me praviš blesavim.
To isto ko kad bi rekli da je Bakir dobar i pošten čoek jer dijeli bajrambanku ispred Begove. :roll:
De carko moj saberi se.
Imam pravo da kritikujem i želim barem ovdje na forumu da napišem, znam da neko pročita i koga se tiče, obzirom da nemam pravo kao fizičko lice, bez akreditacije pojaviti se na pressu ili u dvorani i da ih prozivam jer ću biti izbačen, sankcionisan, prijavljen za remećenje javnog reda i mira itd.
A ovo što pišem je iz razloga što želim da gledam našu djecu sa ponosom na međunarodnim takmičenjima, da imamo kao zemlja ekipu u EL, da imamo uspijeha, gledaj Srbije večeras igra sa Amerima. Jel to golemo? Jašta je prika moj. A Kako su došli naši susjedi do toga?
Prijatelju, hiljade njih je položilo svoje živote da između ostalog i djeca nam se ponose zastavom. Danas imamo situaciju da djeca bježe od reprezentacije, ne Srbi ne Hrvati već bošnjaci. Zbog koga? Pa između ostalog i zb9g tebe koji nisi ljut ni nakoga, sve ti je cool, cvjeta cvijeće...........

Ascinica
Kontakt:

Post Postao/la Ascinica » 17 jul 2024, 19:14

17 jul 2024, 19:02
Ascinica je napisao/la:
17 jul 2024, 18:38
17 jul 2024, 17:48

Kaži prijatelju da nas trolaš ili da se samobanujem :geek:
Provjeri prijatelju informaciju ko se zalozio da se uplati dug i da djeca ne vracaju opremu opet na kraju prvenstva
Pa ce ti biti jasnije
Nemam nista protiv nikoga, sudim i borim se
Ni sa kim u svadji nisam, a samim tim nikada nikoga nisam pljuvao
Sto sam kome mogao pomoci pomogao sam
Predlazem i tebi to vidjeces kako se Bolje osjecas
E sad me praviš blesavim.
To isto ko kad bi rekli da je Bakir dobar i pošten čoek jer dijeli bajrambanku ispred Begove. :roll:
De carko moj saberi se.
Imam pravo da kritikujem i želim barem ovdje na forumu da napišem, znam da neko pročita i koga se tiče, obzirom da nemam pravo kao fizičko lice, bez akreditacije pojaviti se na pressu ili u dvorani i da ih prozivam jer ću biti izbačen, sankcionisan, prijavljen za remećenje javnog reda i mira itd.
A ovo što pišem je iz razloga što želim da gledam našu djecu sa ponosom na međunarodnim takmičenjima, da imamo kao zemlja ekipu u EL, da imamo uspijeha, gledaj Srbije večeras igra sa Amerima. Jel to golemo? Jašta je prika moj. A Kako su došli naši susjedi do toga?
Prijatelju, hiljade njih je položilo svoje živote da između ostalog i djeca nam se ponose zastavom. Danas imamo situaciju da djeca bježe od reprezentacije, ne Srbi ne Hrvati već bošnjaci. Zbog koga? Pa između ostalog i zb9g tebe koji nisi ljut ni nakoga, sve ti je cool, cvjeta cvijeće...........

Ascinica
Kontakt:

Post Postao/la Ascinica » 17 jul 2024, 21:25

Iskljucivo sam se dotakao trenutne situacije, ne gledam u proslost jer sam jako mlad i iza sebe imam samo 3 godine sudjenja kosarkaskih utakmica i od tada sam malo dublje u kosarci.
Spomenuo sam samo da je taj Aid Berbic najvise vukao da nase omladinske selekcije ucestvuju na EP te da je isti lobirao sponzore da uplate novac da se isplati dug i uplati ucesce.
Sa svim sto kazes se slazem, sranje u savezu sranje u TK, sranje u Sarajevu (tesko)…
Ali sam provjerene price cuo te sam to spomenuo jer zbog toga Aid ima moj veliki naklon…
Ostalo je prica za sebe
Abd bice bolje u buducnosti, jer gore ne moze

Febo123
Kontakt:

Post Postao/la Febo123 » 17 jul 2024, 22:31

Ascinica je napisao/la:
17 jul 2024, 21:25
Iskljucivo sam se dotakao trenutne situacije, ne gledam u proslost jer sam jako mlad i iza sebe imam samo 3 godine sudjenja kosarkaskih utakmica i od tada sam malo dublje u kosarci.
Spomenuo sam samo da je taj Aid Berbic najvise vukao da nase omladinske selekcije ucestvuju na EP te da je isti lobirao sponzore da uplate novac da se isplati dug i uplati ucesce.
Sa svim sto kazes se slazem, sranje u savezu sranje u TK, sranje u Sarajevu (tesko)…
Ali sam provjerene price cuo te sam to spomenuo jer zbog toga Aid ima moj veliki naklon…
Ostalo je prica za sebe
Abd bice bolje u buducnosti, jer gore ne moze
Tako mlad a već tonŽe...predviđam ti blistavu sudačku karijeru 👏👏👏

samorealno
Kontakt:

Post Postao/la samorealno » 19 jul 2024, 20:30

Zna li se ko je prošao u konačan izbor u U 18? Danas su trebali otici za Gevgeliju.

Ascinica
Kontakt:

Post Postao/la Ascinica » 19 jul 2024, 21:53

4 borac
3 igokea
I 5 nasih jer moraju da ne bude ofirno.

bihfanaticos66788
Kontakt:

Post Postao/la bihfanaticos66788 » 20 jul 2024, 09:01

Juniori otputovali u Skoplje promjena plana nisu otisli u Gevgeliju nego u Skoplje
Igraci koji su otputovali
Faruk Duvnjak,Andrej Acimovic,Luka Jovicic, Vasilije Kuridza, Tarik Hrelja,Andrej Jankovic, Viktor Djurovic, Jan Bulajic, Ajdin Delic, Alen Blakaj, Milos Suput, Edis Baberovic
Strucni stab
Selektor-Boris Jokanovic
Pomocnik- Mirza Berbic
Kondicioni- Mate Bakovic
Fizioterapeut- Miso Letic

samorealno
Kontakt:

Post Postao/la samorealno » 20 jul 2024, 10:33

bihfanaticos66788 je napisao/la:
20 jul 2024, 09:01
Juniori otputovali u Skoplje promjena plana nisu otisli u Gevgeliju nego u Skoplje
Igraci koji su otputovali
Faruk Duvnjak,Andrej Acimovic,Luka Jovicic, Vasilije Kuridza, Tarik Hrelja,Andrej Jankovic, Viktor Djurovic, Jan Bulajic, Ajdin Delic, Alen Blakaj, Milos Suput, Edis Baberovic
Strucni stab
Selektor-Boris Jokanovic
Pomocnik- Mirza Berbic
Kondicioni- Mate Bakovic
Fizioterapeut- Miso Letic
Mislim da je dobar odabir, zelim im srecu i uspjeh ! :bih: :thumbup: :wave:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 jul 2024, 11:46

Kakve su prognoze za juniore? Mozemo li se cemu nadati?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Ascinica
Kontakt:

Post Postao/la Ascinica » 20 jul 2024, 12:42

DamirT je napisao/la:
20 jul 2024, 11:46
Kakve su prognoze za juniore? Mozemo li se cemu nadati?
Fina ekipica, mislim da skoro nismo bili blize A diviziji.

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 20 jul 2024, 14:22

Sve ispod izbora A divizije je failcina, ma koji sastav bio. Isto vazi za U16.

Pim
Kontakt:

Post Postao/la Pim » 20 jul 2024, 14:23

Vidićemo, ta generacija 2006 je zauzela 6. mesto na U16 B divizije. Sedmorica iz sadašnjeg sastava su i tada igrali: Duvnjak, Ačimović, Jovičić, Kuridža, Delić, Hrelja i Baberović. Dodati su Bulajić, Blakaj i Šuput koji igraju u inostranstvu. Valjda su Janković i Baberović dobili koji centimetar više od kadetskom periodu.

Duvnjak - Bulajić - Đurović
Delić - Hrelja - Šuput
Jovičić - Blakaj
Kuridža - Janković
Ačimović - Baberović

Da bi se nadali promociji u A diviziji treba biti među prva 2 tima u Grupe C (BiH, Ukrajina, Češka, Makedonija, Kipar i Irska). Ako se to desi protivnik biće prvi ili drugi iz Grupe D (Austrija, Gruzija, Velika Britanija, Portugalija i Norveška).

Pre par dana, Austrija je savladala Slovačku (87:77), Suljanovic 23, Schott i Železnik po 19.

Ascinica
Kontakt:

Post Postao/la Ascinica » 20 jul 2024, 18:00

RoninX je napisao/la:
20 jul 2024, 14:22
Zasto tako mislis?

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 20 jul 2024, 19:43

Ascinica je napisao/la:
20 jul 2024, 18:00
RoninX je napisao/la:
20 jul 2024, 14:22
Zasto tako mislis?
Zato što smo 2014. U Litvaniji bili prvaci Evrope.
Ovo danas je bruka i sramota. Bruka jer nas deru trećerazredne ekipe koje u svojim zemljama ni nemaju nacionalne lige, a sramota što prosimo novac za pripreme nacionalnih selekcija.
Mislim jel moguće da ti kao budući profi sudac pitaš šta nam fali da ostanemo u B razredu evropske košarke?

Ascinica
Kontakt:

Post Postao/la Ascinica » 20 jul 2024, 21:39

Nisam rekao da je okej da smo u B div vec sam iskljucivo postavio pitanje da se obrazozi tako veliko ocekivanje. Pratim rad Makedonije, Madjarske, Crne Gore jer su nam te zemlje geografski najblize, neke utakmice sam i sudio toj istoj djeci. Njihovi sistemi su postavljeni vec od u12 kategorije, svake godine odigraju preko 20 prijateljskih utakmica, nastupaju kroz ime neke od ekipa i okupe se svi reprezentativci. Te drzave imaju svoje trening kampove u kojima se dosta fino radi. Sta mi imamo?
Pljuvscinu selektora i djece na svakom cosku, djecu koja su ostala mjesec dana od kraja sezone bez treninga zeljno iscekivajuci poziv za pocetak priprema, ne zna se ni da li igraju ni dan danas… 25 dana priprema, sve se zbrzi i pomjesa akcije, plan igre, taktika.. dosta ih se i povrijedi u svemu tome.
Zar stvarno mislite da smo zasluzili A div ovim sistemom?

Pim
Kontakt:

Post Postao/la Pim » 21 jul 2024, 03:47

Muška kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore savladala je danas u Sarajevu selekciju Bosne i Hercegovine (122:87) u trećem prijateljskom meču u okviru priprema za B prvenstvo Evrope, koje će se održati u Skoplju od 8. do 17. avgusta.

Izabranici selektora Demira Kalića dominirali su od samog starta, postigli čak 41 poen u prvoj dionici, pa je bilo jasno da će upisati još jedan ubjedljiv trijumf tokom pripremnog dijela. Serijom 16:0 Crna Gora je povela 25:4, da bi u 10.minutu već bilo 41:21. Naša reprezentacija igrala je u visokom ritmu, dobrim procentima šuta uvećavala razliku, a na poluvremenu je bilo 61:38. Na startu posljednjeg perioda Crna Gora je prebacila 100 poena, a u finišu je bilo i rekordnih +41 (112:71).

Najefikasniji bio je Dušan Stanković sa 25 poena, uz 5 skokova, dok je Miloš Veković pored 24 poena, imao 4 skoka i 3 ukradene lopte. Sjajnu partiju ostvario je Đorđe Đukanović, koji je postigao 17 poena, ali je ostvario i čak 22 skoka. Vuk Ivelja, Lazar Bajčeta i Jakša Mićković postigli su po 13, a u strijelce su se upisali još: Marko Popović 6, Maksim Brnović 5, Balša Mugoša 4, Miodrag Gašić 2.

Za našu kadetsku reprezentaciju ovo je treći trijumf u pripremnim mečevima, jer su prethodno dva puta savladali Sjevernu Makedoniju. Sljedeću provjeru imaće već sjutra, takođe u Sarajevu, a rival će biti U18 selekcija Saudijske Arabije.
Da li je bilo 122:87 ili 112:71 na kraju, pošto ni sam KSCG ne zna, jasno je kao dan da kadetska selekcija BiH skoro nema šanse da izbori A diviziju.

Ascinica
Kontakt:

Post Postao/la Ascinica » 21 jul 2024, 08:36

Pim je napisao/la:
21 jul 2024, 03:47
Muška kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore savladala je danas u Sarajevu selekciju Bosne i Hercegovine (122:87) u trećem prijateljskom meču u okviru priprema za B prvenstvo Evrope, koje će se održati u Skoplju od 8. do 17. avgusta.

Izabranici selektora Demira Kalića dominirali su od samog starta, postigli čak 41 poen u prvoj dionici, pa je bilo jasno da će upisati još jedan ubjedljiv trijumf tokom pripremnog dijela. Serijom 16:0 Crna Gora je povela 25:4, da bi u 10.minutu već bilo 41:21. Naša reprezentacija igrala je u visokom ritmu, dobrim procentima šuta uvećavala razliku, a na poluvremenu je bilo 61:38. Na startu posljednjeg perioda Crna Gora je prebacila 100 poena, a u finišu je bilo i rekordnih +41 (112:71).

Najefikasniji bio je Dušan Stanković sa 25 poena, uz 5 skokova, dok je Miloš Veković pored 24 poena, imao 4 skoka i 3 ukradene lopte. Sjajnu partiju ostvario je Đorđe Đukanović, koji je postigao 17 poena, ali je ostvario i čak 22 skoka. Vuk Ivelja, Lazar Bajčeta i Jakša Mićković postigli su po 13, a u strijelce su se upisali još: Marko Popović 6, Maksim Brnović 5, Balša Mugoša 4, Miodrag Gašić 2.

Za našu kadetsku reprezentaciju ovo je treći trijumf u pripremnim mečevima, jer su prethodno dva puta savladali Sjevernu Makedoniju. Sljedeću provjeru imaće već sjutra, takođe u Sarajevu, a rival će biti U18 selekcija Saudijske Arabije.
Da li je bilo 122:87 ili 112:71 na kraju, pošto ni sam KSCG ne zna, jasno je kao dan da kadetska selekcija BiH skoro nema šanse da izbori A diviziju.
Vodili su 112:71, pa da se pohvale.
Mislim da to nije realna slika pravog stanja, ali crnogorci su dosta bolji i uigranili od nas svakako. Kroz KK Buducnost podgorica nastupaju vec par godina na internacionalnim turnirima te se tako uigravaju.
Korektan sistem rada, zasluzuju A diviziju.

samorealno
Kontakt:

Post Postao/la samorealno » 21 jul 2024, 11:57

Pim je napisao/la:

[/quote

Kakva je statistika naših igrača, zna li neko?? Ima li iko da se izdvojio?

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 21 jul 2024, 18:14

samorealno je napisao/la:
21 jul 2024, 11:57
Pim je napisao/la:

[/quote

Kakva je statistika naših igrača, zna li neko?? Ima li iko da se izdvojio?
Primili su 122 koša??! :crazy:
Gdje su ovi sa BHbasketa da nam pišu o statistici zmajića?
Moraš otići na sajt KSCG da saznaš info iz Sarajeva. :crazy:
KSBiH odron
Gledam trenutno za ulazak u A diviziju bore se ekipe Finske i Holandije, Slovenci igraju finale U20 A divizija, U19 danas počinje....... i onda kontam pa mi ni nemamo tih selekcija jbte :urnebes: . Samo U16 i U18. Pa jbte koji školski primjer uništavanja i obezvređivanja države :(

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 21 jul 2024, 21:31

Pim je napisao/la:

Ono što sam ja čuo od prisutnih:
Bilo je na kraju 122-87, ali selektor Bubalo i pomoćni treneri nisu mijenjali način igre, niti pokušavali pronaći odgovor na druge načine.
Prijateljska je utakmica upravo da iskušaš sve svoje mogućnosti i igrače /ali to ja mislim/
Međutim, od početka do kraja je igrao sa 4+1 (i to 4 playa i 1 centar), umjesto da je pokušao sa 2 visoka dječaka da napravi odbranu.
Dosta individualne igre je bilo kod playeva naše U-16, nisu možda još ukapirali da su tim i napad im je bio prioritet u odnosu na odbranu.
Ako vidi selektor u 1/4 i 2/4 da ne ide, mijenjaj nešto selektoru, pokušavaj druge načine, međutim ostao je vjeran sebi. 4+1

Crna Gora razigrana, igrala kao tim, nekoliko visokih dječaka, dobra igra i mnogo motivisani dječaci

Ako im je to bila prva utakmica, nadati se -biće valjda bolje :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.