E sad me praviš blesavim.Ascinica je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:38Provjeri prijatelju informaciju ko se zalozio da se uplati dug i da djeca ne vracaju opremu opet na kraju prvenstvacostacurta08 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:48Kaži prijatelju da nas trolaš ili da se samobanujemAscinica je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:02
Je li Aid kriv sto djeca nemaju 10cm vise ?
Jesi li rekao bravo Aide kada se zalozio za savez i za to da djeca odu na takmicenje ovo ljeto?
Covjek je izlobirao sponzore i novac da se plate dugovanja
Samo pljuvati znate
Ja tog covjeka ne poznajem ali budite malo realni![]()
Pa ce ti biti jasnije
Nemam nista protiv nikoga, sudim i borim se
Ni sa kim u svadji nisam, a samim tim nikada nikoga nisam pljuvao
Sto sam kome mogao pomoci pomogao sam
Predlazem i tebi to vidjeces kako se Bolje osjecas
To isto ko kad bi rekli da je Bakir dobar i pošten čoek jer dijeli bajrambanku ispred Begove.

De carko moj saberi se.
Imam pravo da kritikujem i želim barem ovdje na forumu da napišem, znam da neko pročita i koga se tiče, obzirom da nemam pravo kao fizičko lice, bez akreditacije pojaviti se na pressu ili u dvorani i da ih prozivam jer ću biti izbačen, sankcionisan, prijavljen za remećenje javnog reda i mira itd.
A ovo što pišem je iz razloga što želim da gledam našu djecu sa ponosom na međunarodnim takmičenjima, da imamo kao zemlja ekipu u EL, da imamo uspijeha, gledaj Srbije večeras igra sa Amerima. Jel to golemo? Jašta je prika moj. A Kako su došli naši susjedi do toga?
Prijatelju, hiljade njih je položilo svoje živote da između ostalog i djeca nam se ponose zastavom. Danas imamo situaciju da djeca bježe od reprezentacije, ne Srbi ne Hrvati već bošnjaci. Zbog koga? Pa između ostalog i zb9g tebe koji nisi ljut ni nakoga, sve ti je cool, cvjeta cvijeće...........