Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Od sance nema nista
Manchester United aren’t willing to sell Jadon Sancho.
Now Juventus will look to Portugal for Francisco Conceicao, Pepe and Galeno.
Manchester United aren’t willing to sell Jadon Sancho.
Now Juventus will look to Portugal for Francisco Conceicao, Pepe and Galeno.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Romeo Agresti : Juventus are very close to reach an agreement with Hellas Verona for the transfer of Cabal.
1946
Lijevi bek je tu, dobro nam došao Juan Cabal 
Pristigli smo Inter u trci za potpis Cabala, na kraju sa bonusima oko 12m, predpostavljam posudba sa otkupom!
Zanimljiv igrač! Visok plafon!

Juan Cabal (Hellas Verona, 23)
The only Serie A fullback to rank in the 90+ percentile for both defensive actions and aerial%
Defensive actions - 1st
Aerial duels - 1st
Aerial duels won % - 2nd
Interceptions - 2nd
Progressives passes : 84th percentile in Europe

Pristigli smo Inter u trci za potpis Cabala, na kraju sa bonusima oko 12m, predpostavljam posudba sa otkupom!
Zanimljiv igrač! Visok plafon!

Max Allegri
A igrac koji zaslužuje poseban post
Sa ovim potpisom smo stavili tacku na sve price oko njegovog odlaska!

Sa ovim potpisom smo stavili tacku na sve price oko njegovog odlaska!

Max Allegri
Interesantno, ne poznajem ga dovoljno osim da je onako povisok za beka, a po viđenom je bolji nazad nego naprijed.
Ono što je moguće ovim završeno je ta lijeva strana jer tu imamo Cabala, Cambiasa te Djaloa. Ovaj zadnji bi trebao biti stoper, ali moze igrati i beka. Prije svega se nadam da ostaje jer ce imam osjecaj biti pravo pojacanje za nas.
Ono što je jasno je da se ide u podmlađivanje ekipe, tu je sada pregršt igrača 2000 i mlađe.
Fali nam sada desni bek, a tu bi morali dovesti još ozbiljnijeg igrača, bar u perspektivi.
Ono što je moguće ovim završeno je ta lijeva strana jer tu imamo Cabala, Cambiasa te Djaloa. Ovaj zadnji bi trebao biti stoper, ali moze igrati i beka. Prije svega se nadam da ostaje jer ce imam osjecaj biti pravo pojacanje za nas.
Ono što je jasno je da se ide u podmlađivanje ekipe, tu je sada pregršt igrača 2000 i mlađe.

Fali nam sada desni bek, a tu bi morali dovesti još ozbiljnijeg igrača, bar u perspektivi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 jul 2024, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Imamo dobre opcije na desnom beku, tu su Danilo, Gati i Vea, ta pozicija je pokrivena poprilično dobro
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Adrien #Rabiot has stopped all contacts with Juventus. It seems destined that his career with Juventus is over (@cmdotcom )
Sretno ti
Sretno ti
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ove klošare **** zbog Kalafiorija
MANIJACI JUG 1987
Na YT nema nijedan njegov centarsut.

Ovo je bas incognito prinova. S Weahom i nije pogodio.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako je bek, dobar je, jer mi nemamo beka osim cambiasa koji to tek treba da postane na nekom ls nivou ili sampionskom nivou. Drugi je danilo koji je u ozbiljnom zenitu karijere.
Mds, weah, gatti je vic pricati da su bekovi na tom nivou a kamoli ozbiljni bekovi.
Mds, weah, gatti je vic pricati da su bekovi na tom nivou a kamoli ozbiljni bekovi.
Valjda je West Ham dogovorio odštetu s Nicom, ali igrač bi radije u Juve, pa se čeka ponuda Juventusa
Lik je hladno dosao sam vozom

Ima par centarsuteva.. onako za svoju visinu malo izgledaju "ruzno".
Max Allegri
Pretpostavljao sam da mu to nije forte, to se vidi i po nacinu trcanja, djeluje mi jako zeleno jos, ali evidentno da su vidjeli potencijal za rad. A i vjerovatno su i željeli nekog dobrog nazad.
Fina i konkretna presica Giuntolia i Motte, Giu kaze da ce sedo kraja dovesti po 1 igrač na svakoj poziciji.
Fina i konkretna presica Giuntolia i Motte, Giu kaze da ce sedo kraja dovesti po 1 igrač na svakoj poziciji.
#MaxOUT
#MaxOUT
Defanzivno je masina, pogotovo u skoku! Motta je mnoge igrace nahvalio, malo cudno?! obicno ne vidjamo da jedan sportski direktor najavi dovodjenje igraca, nas je danas najavio trojicu... Vidjet ćemo..
Max Allegri
Sad mnogo zavisi od prodaja (mck, arthur kostić ili ko već...) jer je bas rekao prodali smo 4, došla su 4...znači dok ne prodamo još nema novih dolazaka.
min cilj plasman u LŠ....očekujem komentare allegrijavaca
min cilj plasman u LŠ....očekujem komentare allegrijavaca

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Onaj klošar francuski tražio 8,5 miliona godišnje i kapitensku trku 

MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.