Ako je tako sigurno lijepa ponuda, ljepsa od zahvalnice. Trebamo takvog covjeka u klubu i volio bih da prihvati ponudu
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ako se onaj Bajrić vrati za PR-a bolje da se ubijemo.
One patetične objave mi nimalo ne fale…
One patetične objave mi nimalo ne fale…
-
nebeskasila
- Kontakt:
Novi golman Benjamin Colakovic
Uf prosle sezone ovi iz Kaknja vecinom njega pljuvali od citave ekipe...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
U koliko sati je prozivka?
Nadam se da ce Igor ostati kondicioni, njegov kvalitetan rad se bas vidio, hvalili su ga i igraci i rekli da nikad spremniji nisu bili.
Nadam se da ce Igor ostati kondicioni, njegov kvalitetan rad se bas vidio, hvalili su ga i igraci i rekli da nikad spremniji nisu bili.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ostaje Igor Abdihodžić na mjestu kondicionog trenera.
Doksa je trener golmana, a Ijo Šušnjar će biti pomoćni trener.
Doksa je trener golmana, a Ijo Šušnjar će biti pomoćni trener.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
nebeskasila
- Kontakt:
U 18:00, bice live na Fikro boss.
Valjda ce tad iznijeti sve informacije, jer zvanicna stranics i dalje nista nije objavila. Nadam se da cemo saznati sve vezano za klub i kakvi su planovi dalje.
A neko je pisao za Bajrica da ne bi volio da je tu, meni iskreno on ne smeta. Momak je radio dobro svoj posao, barem smo bili informisani svako par dana, prije svake utakmice je bila presica. Sta sad znamo. Aljo kad vodi stranicu, saznamo vijest svako mjesex dana. Prvo objave prva liga, fikro, ovdje forum pa tek onda Aljo stigne
Valjda ce tad iznijeti sve informacije, jer zvanicna stranics i dalje nista nije objavila. Nadam se da cemo saznati sve vezano za klub i kakvi su planovi dalje.
A neko je pisao za Bajrica da ne bi volio da je tu, meni iskreno on ne smeta. Momak je radio dobro svoj posao, barem smo bili informisani svako par dana, prije svake utakmice je bila presica. Sta sad znamo. Aljo kad vodi stranicu, saznamo vijest svako mjesex dana. Prvo objave prva liga, fikro, ovdje forum pa tek onda Aljo stigne
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
u 18h
p.s NK Celik potpisao ugovor sa Macronom za dresove i opremu, kakav potez za prvoligasa, ovo im je mozda jos testna sezona kad odluce da hoce sigurno ce uci, a neka i trebaju.
ti yebeni dresovi mi najvise idu na qurac, to je para koja se sama nudi, a mi je redovno odbijamo, prvaci smo u kukanju samo nam to ide od ruke, Nanin nista postici nece jel nemamo zdrave temelje i organizovan klub nazalost…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
daj Neri sapni nam hoce li nas danas neko ime na prozivci posebno obradovati, a da ga jos nismo culi ?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Izvinite na upadu, Celiku ce ovo biti druga sezona u Macronovoj opremi, osposobljen je i fan shop u okviru stadiona i moram priznati da sve to djeluje bar 40% vise da klub izgleda ozbiljnije. Sad je i na tribinama dosta vise raje u Celikovim obiljezjima, shop fino zaradjuje, a time i klub. Jedinstvu sa srecom u daljem radu i dobro dosli u Zenicu 24.08.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2024, 12:26
p.s NK Celik potpisao ugovor sa Macronom za dresove i opremu, kakav potez za prvoligasa, ovo im je mozda jos testna sezona kad odluce da hoce sigurno ce uci, a neka i trebaju.
ti yebeni dresovi mi najvise idu na qurac, to je para koja se sama nudi, a mi je redovno odbijamo, prvaci smo u kukanju samo nam to ide od ruke, Nanin nista postici nece jel nemamo zdrave temelje i organizovan klub nazalost…
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Svaka cast, mora neko znati evo mi vec 30 godina radimo isto u sportskoj radnji lokalnoj uzmemo dres i isprintamo grb i brojeve.phillies je napisao/la: ↑18 jul 2024, 13:26Izvinite na upadu, Celiku ce ovo biti druga sezona u Macronovoj opremi, osposobljen je i fan shop u okviru stadiona i moram priznati da sve to djeluje bar 40% vise da klub izgleda ozbiljnije. Sad je i na tribinama dosta vise raje u Celikovim obiljezjima, shop fino zaradjuje, a time i klub. Jedinstvu sa srecom u daljem radu i dobro dosli u Zenicu 24.08.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2024, 12:26
Nevjerovatno jelde za klub renomea Jedinstva, Bog zna koliko dresova prodali sada jel grad breci od domace raje pa do turista a konkurencije Jedinstvo nema.
To mi je predobro da u prvoj ligi imas ugovor sa Macronom bas zvuci ozbiljno, ja se nadam da ce Nanin i Bajric makar dogovoriti sa No1, ili GBT da se krene sa prodajom dresova, tipa ja sam godinama ovdje u Svedskoj suradjivao poslovno sa jednim momkom iz Sarajeva koji je navijao za FKS, svake sezone mi je poklonio dres Sarajeva jel zna da volim dresove iako ne mirisem bas Sarajevo kako nas je one godine poslalo u nizi rang ja njemu nikad nisam mogao pokloniti normalno dres i more je takvih primjera od baustelaca nasih kojih bi 80% kupilo dres reda radi.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Jedan igrac mi je jucer rekao da ce biti dresova na prodaju, moja velicina je L da znas
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa ja takodjer nemam dres kluba, to je sramota. Nikad vidjwti neko dijete ili nebitno stariju osobu da prodje kroz grad u dresu kluba. Jbt ne rszumijem, to su zive pare i opet ne mogu to uraditi.
Fikro Boss objavio da nece biti live prijenos. Ne znam zasto....
Fikro Boss objavio da nece biti live prijenos. Ne znam zasto....
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
posteno taman sa na tebe narucim, sto nece prijenosa biti de ga pitaj, jel to sad i prozivka iza zatvorenih vrata, ili ovaj nas intelektualac Fikro Boss ima predavanje na temu Pravopis maternjeg jezika, pa ne moze stici
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Celik je sa NUMBER1 imao saradnju mislim tri godine, cini mi se od kantonalne lige, pa dvije sezone Druge Federalne Lige Centar. Dvije garniture izmjenjali. Sto se tice dresova, sasvim zadovoljavajuci odnos cijene i kvaliteta, fino dizajnirani. Mislim da bi i Jedinstvo dobilo mnogo kad bi ugovorilo saradnju s njima, ako vec ne moze neko "vece ime". Ljudi su zeljni tako tih artikala koji manifestuju povezanost sa klubom. Ne samo dresova, jer su radjeni i duksevi, majice, upaljaci, privjesci, maske (za vrijeme kovida), zimske kape...ma sve sto moze donijeti paru klubu, ljudi su kupovali.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 jul 2024, 15:36
Svaka cast, mora neko znati evo mi vec 30 godina radimo isto u sportskoj radnji lokalnoj uzmemo dres i isprintamo grb i brojeve.
Nevjerovatno jelde za klub renomea Jedinstva, Bog zna koliko dresova prodali sada jel grad breci od domace raje pa do turista a konkurencije Jedinstvo nema.
To mi je predobro da u prvoj ligi imas ugovor sa Macronom bas zvuci ozbiljno, ja se nadam da ce Nanin i Bajric makar dogovoriti sa No1, ili GBT da se krene sa prodajom dresova, tipa ja sam godinama ovdje u Svedskoj suradjivao poslovno sa jednim momkom iz Sarajeva koji je navijao za FKS, svake sezone mi je poklonio dres Sarajeva jel zna da volim dresove iako ne mirisem bas Sarajevo kako nas je one godine poslalo u nizi rang ja njemu nikad nisam mogao pokloniti normalno dres i more je takvih primjera od baustelaca nasih kojih bi 80% kupilo dres reda radi.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Brate ako je upaljac marka i klub ima zaradu od te marke, znaci da je ta marka velika . A da ne pricamo o dresovima, salovima, duksama, zastavama itd .
Jedinstvo 20 godina nije napravilo jednu marku zarade. Sve sto klub zivi su donacije, grad i kao neki sponzori.
Ugovor sa BHT je proslu sezonu bio 3000KM. Mislim da je to dokaz koliko su ljudi sposobni, a i koliko se klub srozao. Sa najjacom firmom u drzavi dogovoris sponzorski ugovor za 3000KM.
Bio je cilj unistiti klub, ugled kluba, da se smanji zainteresovanost pa da lakse kradu iz kluba. Sve sto je ikad valjalo unistili su, i tako bi i vi prosli, a i Velez, ali dokaz da ste veci klubovi od nas, sa vecom bazom navijaca, i uspjeli ste se izboriti. Iako kod vas isto treba rada i rada da se vratite na svoje, ali barem imate temelje
Mi kucu pravimo od krova jer i dalje ne znamo nista od kluba. Nova uprava, a sta sa njom. Vidjecemo, mozemo sanjati o dresovima, fan shopu, PL...
Bas nigdje prenos nema? Bravo za pocetak...
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma nuzno je da se sazna neka informacija jbt, prije dodje info iz palestine nego Bihaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.