Da...prije nekih 6 7 godina. Pukla mi sajba, prijavim u osiguranje, odem da napravim ali tamo gdje se izdaje fiskalni, odnio racun u osiguranje i dobio pare.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Re: Chat
Sad kad Trump dođe na vlast nakon isceniranog atentata počinje izgradnja zida za sigurniju Ameriku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja to plaćao prvih par godina kad sam tek kupio auto i kad sam vidio da su mi vazda stakla čitava, da mi to ne treba, prestao plaćati taj dio osiguranja...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Što bi reko Elvedin Pezić uzimanje imetka narodu bez razlogakraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:34Ja to plaćao prvih par godina kad sam tek kupio auto i kad sam vidio da su mi vazda stakla čitava, da mi to ne treba, prestao plaćati taj dio osiguranja...

Nije to baš ni jeftino, meni je 95KM na registraciju, nisam do sad plaćo, sad se evo usro zbog ovog grada, a beli sam bacio pare, mada vrijedi ono i u slučaju druge nezgode sa staklima, npr. kamenčić s kamiona i sl.
Uzmi jarane kako se zove ceradu, pa kad je nevrijeme pokrij i to je tocoelho41 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:43Što bi reko Elvedin Pezić uzimanje imetka narodu bez razlogakraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:34Ja to plaćao prvih par godina kad sam tek kupio auto i kad sam vidio da su mi vazda stakla čitava, da mi to ne treba, prestao plaćati taj dio osiguranja...
Nije to baš ni jeftino, meni je 95KM na registraciju, nisam do sad plaćo, sad se evo usro zbog ovog grada, a beli sam bacio pare, mada vrijedi ono i u slučaju druge nezgode sa staklima, npr. kamenčić s kamiona i sl.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidio sam, sta li ce mu Eminem reci na to

Ovako su govorili i za Dolpha da scenira pucnjave jer je nakon svake izdo album, na kraju coj'k pogide, pa onda svatise ozbiljno
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni je tad bilo 30 ili 50 KM dodatno na registraciju (poodavno je to bilo tad je to ko i bila neka para), ali živim u dijelu gdje je grad jako rijetka pojava, a i kad ga bude, to bude ko zrno riže, ništa opasno.coelho41 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:43Što bi reko Elvedin Pezić uzimanje imetka narodu bez razlogakraljttbvb je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:34Ja to plaćao prvih par godina kad sam tek kupio auto i kad sam vidio da su mi vazda stakla čitava, da mi to ne treba, prestao plaćati taj dio osiguranja...
Negdje na nekim dijelovima grad bude ko golf loptica, tamo treba to uzeti.
Inače kad vidim kakve pogodnosti imaju ljudi na zapadu sa osiguranjima, ja sam prava budala koliko sam love bacio od kako imam auto. Nikad nisam nikoga zagrebao, osiguranje radi mene ni fening nije isplatilo odštete, a nikakvih dodatnih pogodnosti nemam, vazda isto plaćam registraciju...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

rajvoSa se promijenilo.

Pa zid se je poceo praviti za prvi mandat.
Trump 2015 - ja kad budem na vlasti, Meksiko ce napraviti zid.
Mekse rekle ne.
Onda Trump, mi cemo napraviti - Meksiko ce platiti
Ni to se nije desilo.
Napravilo se zida, nesto isfuserili, ovi ilegalci sruse i prodju. I sto je najgore americki narod mora za to platiti
Napravili dio zida kraj neke rijeke, nije stabilna zemlja i izgleda da ce srusiti u rijeku.
U Americi kad odes po baustelama vecinom mekse radi i onako.
Nije fakt, al dosta ilegalaca radi na baustelama
Treba neki novi nacin naci da se to regulise al boli vladu, nije njima to bitno. Samo ljudima mazu oci.
Politicari, lazu i gledaju svoj djep
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je podatak za kompletnu Federaciju, nije samo za Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bas je granica bila sigurnija pod liberalimasoko je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:23Pa zid se je poceo praviti za prvi mandat.
Mekse rekle ne.
Ni to se nije desilo.
Napravilo se zida, nesto isfuserili, ovi ilegalci sruse i prodju. I sto je najgore americki narod mora za to platiti
Napravili dio zida kraj neke rijeke, nije stabilna zemlja i izgleda da ce srusiti u rijeku.
Treba neki novi nacin naci da se to regulise al boli vladu, nije njima to bitno. Samo ljudima mazu oci.
Politicari, lazu i gledaju svoj djep

Sad ce babo ne sikiraj se, jos nekoliko mjeseci ako ga miroljubivi i tolerantni liberali ne smaknu jer ne mogu prihvatiti poraz

I opet nece nista napravitialemsa je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:38Bas je granica bila sigurnija pod liberalimasoko je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:23Pa zid se je poceo praviti za prvi mandat.
Mekse rekle ne.
Ni to se nije desilo.
Politicari, lazu i gledaju svoj djep![]()
Sad ce babo ne sikiraj se, jos nekoliko mjeseci ako ga miroljubivi i tolerantni liberali ne smaknu jer ne mogu prihvatiti poraz![]()

Nista drugo od tebe nisam ni ocekivao
Tipicno

Od 2010(obama) do 2019(trump) skoro isto. Prije toga Bush, bilo lose i evo sad opet pocelo.
Ovo sad sto se tice imigrants se desava u citavom svijetu. Ne da mi se traziti al i BiH su pocelo tamo malo prije ili poslije korone.
Bolje ce samo biti ako se u svijetu situacija promjeni.

Sta kazes za 2015, obama babo napravio?

Btw nisam glasao za Obama, al vidim brojke. One ne lazu
Pa stas porediti Obamu, Obamin prvi mandat je bio extra, drugi je diskutabilan, a deportovo je vise ljudi od bilo kojeg predsjednika ikad. To gore sto sam napisao se odnosilo na zadnje 4 godine. Poredis Obamu s ovim budalamasoko je napisao/la: ↑17 jul 2024, 19:00
[url=https://postimg.cc/GB1tckjt][img]https://i.postimg.cc/tgsxNkZ3/Screensho
Od 2010(obama) do 2019(trump) skoro isto. Prije toga Bush, bilo lose i evo sad opet pocelo.
Ovo sad sto se tice imigrants se desava u citavom svijetu. Ne da mi se traziti al i BiH su pocelo tamo malo prije ili poslije korone.
Bolje ce samo biti ako se u svijetu situacija promjeni.
valjda to vidis
Sta kazes za 2015, obama babo napravio?
Btw nisam glasao za Obama, al vidim brojke. One ne lazu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.