Ko si ti botu i čime se baviš?Naručenim postovima i olajavanjem drugih. Niko tebi ne valja, osim ovih koje si nabrojao jer si ti kao relevantan da javno pišeš ko valja a ko ne. Bosna se sama dobila šta li, dobio je Delić (na kojeg očigledno padaš u trans) i Berberović zamisli.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 23:56Danas sam licno prisustvovao utakmici izmedju juniora BiH i razvojnog tima Bosne, BiH je dobila 10tak razlike, Bosna kao da nije dosla na utakmicu, brine me kako je vodio selektor danasnju utakmicu forsiranje svoja cetiri igraca iz igokee i koji su poceli u petorci uz njih Hrelja(koji je danas bio katastrofalan Djurovic i Delic za njega izmislili kosarku) najbolje je igrala petorka Bulajic Djurovic Delic Velic i Baberovic koja je igrala zajedno svega 2 minute, tu su jos Blakaj koji ne zna da li je dosao ili je posao, Suput koji nije pipnuo loptu, Jankovic solidan, Cegar ocajan po meni najbolja trojica danas Duvnjak, Delic i Baberovic.
Nemam ništa protiv nijednog od momaka, zajedno sa trenerom su svako na svoj način učestvovali u ovim pobjedama a ovakvi naručeni zlonamjerni komentari likova koji se razumiju ko Mara u kriv k.... zaista ne zavrjeđuju pažnju,pogotovo da se njihovo mišljenje uzima kao reper za nešto. .Usput, bio sam i ja na utakmici, svi su dobro igrali, pripremna je faza i ekipa ne izgleda loše, još 15 - tak dana priprema će se iskoristiti za njihovo uigravanje.Brzo ćete ovi koje si nabrojao demantovati i pitanje usput, koliko je Delić poena dao? Pitam za jarana....