- BelminSamed Baždar će karijeru nastaviti u Real Zaragozi. Svi detalji transfera su dogovoreni i na račun beogradskog kluba bit će uplaćeno 3.5 miliona eura Ljekarski pregledi i zvanično predstavljanje zakazani su za četvrtak! Sretno majstore!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Semir Telalovic se vratio u Njemacku
Nesto nam porucuje BelminMaroon1946 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 08:55- BelminSamed Baždar će karijeru nastaviti u Real Zaragozi. Svi detalji transfera su dogovoreni i na račun beogradskog kluba bit će uplaćeno 3.5 miliona eura Ljekarski pregledi i zvanično predstavljanje zakazani su za četvrtak! Sretno majstore!

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Porucuje da ce Bazdar nastaviti karijeru u Zaragozi.DamirT je napisao/la: ↑17 jul 2024, 10:25Nesto nam porucuje BelminMaroon1946 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 08:55- BelminSamed Baždar će karijeru nastaviti u Real Zaragozi. Svi detalji transfera su dogovoreni i na račun beogradskog kluba bit će uplaćeno 3.5 miliona eura Ljekarski pregledi i zvanično predstavljanje zakazani su za četvrtak! Sretno majstore!![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dobar je Ifet, sad koliko je taj izvor pouzdan hehGhuraba je napisao/la: ↑17 jul 2024, 13:53Odakle ovaj brat iskoci?![]()
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... barbareza/
Pricalo se o njemu ovdje. Eto, onako, sto se kaze od viska glava ne boli. Mozda posluzi dok neko mladji ne izleti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gomilanje bezveze. Vec sada imas Buljubasica koji bi po svim parametrima trebao biti ispred ovog igraca.
-
- Kontakt:
Mogu misliti rekaciju ljudi da je Savo ili Rukfas doveo ovog Đakovca...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Civil War.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:47Mogu misliti rekaciju ljudi da je Savo ili Rukfas doveo ovog Đakovca...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Đakovac je dobar igrač, jedan od boljih u JSL, bio je najbolji igrač TSC-a u Europi (dva gola i asistencija protiv Olympiakosa), kad god sam TSC gledao odskakako je na terenu.
Vjerovatno pravi iskorak u Partizan (prošao njihovu školu), Antwerp ili Genk za oko 2-3 miliona eura, što bi bilo dobro i poslužio bi nam u rotaciji/širini klupe itrkako.
Buljubašić je još uvijek daleko od njega i bilo kakve rotacije u reprezentaciji, niti je odskakao u našoj ligi puno, niti je napravio neki iskorak s transferom, a vrijeme bi mu bilo ako planira razviti svoj potencijal kojeg ima. Pitari i njihova nerealnost...
Vjerovatno pravi iskorak u Partizan (prošao njihovu školu), Antwerp ili Genk za oko 2-3 miliona eura, što bi bilo dobro i poslužio bi nam u rotaciji/širini klupe itrkako.
Buljubašić je još uvijek daleko od njega i bilo kakve rotacije u reprezentaciji, niti je odskakao u našoj ligi puno, niti je napravio neki iskorak s transferom, a vrijeme bi mu bilo ako planira razviti svoj potencijal kojeg ima. Pitari i njihova nerealnost...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Po parametrima naših očekivanja, a realnost je obično drugačija.
Za razliku od Buljubašića, Đakovac je na vrlo konkretnom nivou pokazao kvalitet.
Bio bi pojačanje za naš vezni red u ovom trenutku, ali pitanje je može li igrati za nas. U nekom intervjuu za naše tviteraše, rekao je da postije administrativni problemi.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pa je li mi hocemo da napravimo smjenu generacije ili ne? U ostalom je li mi pravimo reprezentaciju za kvalifikacije 28 i buducnost ili trazimo neki instant rezultat? Ako nam je igrac iz Backe Topole sa uskoro 27 godina i igranja u Superligi Srbije pojacanje, onda se ja pitam a kakve su to nase zelje onda i dometi sa takvim pojacanjima. Bolje onda gurati svoje mlade igrace i vidjeti sta oni mogu doprinjeti.Horoz je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:54Po parametrima naših očekivanja, a realnost je obično drugačija.
Za razliku od Buljubašića, Đakovac je na vrlo konkretnom nivou pokazao kvalitet.
Bio bi pojačanje za naš vezni red u ovom trenutku, ali pitanje je može li igrati za nas. U nekom intervjuu za naše tviteraše, rekao je da postije administrativni problemi.
Da ne pravimo preveliku pricu od Djakovca, ovo je glasina za sada. Vidjetcemo. Nemam nista protiv da se traze pojacanja iz komsiluka, naprotiv, ali bojim se da cemo napraviti slicnu gresku kao za one kvalifikacije za SP 18. Po meni se mora ici all in na ovu smjenu generacije pa ako to znaci da ce tripiti rezultati onda neka trpe.
wow, ovo me raduje, ako je njega utefterio koga su samo entuzijasti odavde spominjali, vjerujem da je vec dugo na nekim bitnijim potencijalima.
Neka širine, nadam se da je istina, dobar je igrač
Neka širine, nadam se da je istina, dobar je igrač
Nelos igrac, ali uskoro vec 27 godina. Mislim da bi mladji trebali imati prednost da skupljaju iskustvo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko ti garantuje da će jedan talentovani momak (još uvijek samo, talenat) iz četvrtoplasirane ekipe najgore lige Europe napraviti karijeru takvu da može biti član reprezentacije za kvalifikacije 2028., da ga treba sada pozvati? Ne radi se o Zairre-Emeryju ili ne znam Gaviju.ReX2 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 15:03Pa je li mi hocemo da napravimo smjenu generacije ili ne? U ostalom je li mi pravimo reprezentaciju za kvalifikacije 28 i buducnost ili trazimo neki instant rezultat? Ako nam je igrac iz Backe Topole sa uskoro 27 godina i igranja u Superligi Srbije pojacanje, onda se ja pitam a kakve su to nase zelje onda i dometi sa takvim pojacanjima. Bolje onda gurati svoje mlade igrace i vidjeti sta oni mogu doprinjeti.
Trenutno on nema mjesta, sviđalo se to vama ili ne, ne kažem da neće u budućnosti imati, ali pored opcija u veznom redu i novih koje smo dobili iz dijaspore, neka se nametne prvenstveno u ovoj kaljuži od lige ili eventualno u Rizersporu, gdje već ide.
Đakovac je trenutno puno bolji igrač od njega, igrao je odličan fudbal u Europskoj Ligi (pitanje je, hoće li ga Buljubašić zaigrati u naredne 4 godine), te pravi iskorak sa transferom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AndreWilliams
- Kontakt:
Djakovac je odličan igrač. Box to box veznjak koji sve radi u punom sprintu. Snaga i brzina. Sudžuka vol 2
- katalinski
- Kontakt:
đakovca nisam gledao, i da nr bude nesto da je protiv njega, ali ovo kako ljudi koriste box to box igrac za sve igrače na forumu , izraz gubi značenje i značaj
Ajvatar
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], kakarut, Sheyi i 46 gostiju.