NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 17 jul 2024, 09:20

Moj prvi prijedlog Ismetu Naninom sa kojim bi uradio vise nego citava protekla garnitura racunajuci i period kad je on bio je otvaranje FAN Shopa, kakvog god online, u restoranu, u TZ, na Korzu bilo gdje, ja cu mu prvi uzeti 10 dresova i majica, pun je grad ljudi i para se moze obrnuti na svakom cosku samo treba znati.

Ja Demirovica znam licno, iako ga vidio nisam sigurno preko 20ak godina, rodom je iz Klise davno je bas nekada otisao, sad je vise Turcin nego nas, imao je ovaj Hatayspor koji je mozemo reci poznat ostalo sve mikimaus ekipe, ja ipak vjerujem da ce znati dobro posloziti ovu ekipu, a vjerujem i da ce Ismet se fino pojacati i da u pocetku nece biti lose, a da ce na kraju se desiti raspad, volio bih da nisam upravu…

daj @Lloris baci nam jos koje ime, svoji smo nece ti niko fulu zamjeriti, da ovi momci @harden, @Neri, @sila i ostali krenu praviti sastave i analize, to mi je najdrazi dio sezone jel kad starta ista kod nas je spasavaj se ko moze…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 jul 2024, 09:49

Cuj Celebica direktor kluba, a u pm :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 17 jul 2024, 10:24

Dobar mlad momak posten

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 17 jul 2024, 10:29

Navijači i simpatizeri su previše razočarani u sve ono što se u klubu dešavalo zadnjih godina, ali s druge strane veliki broj istih je totalno nerealan i uopće nisu dovoljno upoznati sa prilikama u BH nogometu, a pogotovo u Prvoj ligi FBiH.

Svaka konstruktivna kritika je dobrodošla, ali prije iste treba imati ako ništa osnovno poznavanje o trenutnoj situaciji u klubu i oko kluba.

Enis Čelebić je naše dijete, školovan, aktivan u svim segmentima društva, svaku utakmicu je na tribinama i sigurno prije svega voli ovaj klub. Gdje god nas bude predstavljao siguran sam da nas neće osramotiti.

S druge strane Ismet Hadžimuratović nosi tu ljagu oko afere stolice, ali poznavajući naš narod koji te osudi prije suda i to će sve izići na vidjelo.

Svi mi moramo znati da niko ne želi da se uhvati u koštac sa svim problemima sa kojima se ovaj klub nosi, pogotovo da neko daje svoj novac, tako da i nemamo baš izbora.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 jul 2024, 10:42

RiNo je napisao/la:
17 jul 2024, 09:49
Cuj Celebica direktor kluba, a u pm :lol:
A sta je tu problem?

Momak mlad, skolovan, posten, voli Jedinstvo i od malih nogu je uz klub.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 jul 2024, 11:06

Ono što je plan ovog Upravnog odbora je borba za Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Fikro Boss objavio, bice live prozivka. Sutra u 18:00.
Ne znam Enisa, mozda ovako iz vidjenja zato sam pitao ko je, da ne bi isto rekao sta lose.
Treba nam neko mlad, skolovan i nadam se da to jeste kao sto kazete. Treba izbjegavati negativnost u svakom smislu. Pokusavati napraviti dobru pricu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 jul 2024, 11:16

Imena koja su spomenuta nisu nivo borbe za PL. Meni se cini da ce biti da se prvu polusezonu izgura ovim i ako se bude pri vrhu, onda se pojacati i ici na PL.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 jul 2024, 11:17

harden je napisao/la:
17 jul 2024, 11:16
Imena koja su spomenuta nisu nivo borbe za PL. Meni se cini da ce biti da se prvu polusezonu izgura ovim i ako se bude pri vrhu, onda se pojacati i ici na PL.
Vidjecemo sta ce se desiti sutrs brate, kakvi igraci ce biti tu. Cisto sumnjam sa ovim da se moze na PL.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 17 jul 2024, 11:19

Ma ova liga je postala preskupa, a ništa nam ne donosi, dok Premijer liga ima niz benefita. Prije svega bili bi sigurno u top tri kada je posjeta u pitanju, jer naš narod voli nogomet i realno malo nam fali, dobar primjer je MNK Bubamara gdje se traži karta više.

Neko je i napisao da Nani želi da ganja Premijer ligu što je i logično, ne vidim razlog zašto mu treba sredina tabele ili opstanak u ligi gdje sve više gledamo umjetnih klubova bez tradicije i bez navijača.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 jul 2024, 11:34

NeRi_K je napisao/la:
17 jul 2024, 11:19
Ma ova liga je postala preskupa, a ništa nam ne donosi, dok Premijer liga ima niz benefita. Prije svega bili bi sigurno u top tri kada je posjeta u pitanju, jer naš narod voli nogomet i realno malo nam fali, dobar primjer je MNK Bubamara gdje se traži karta više.

Neko je i napisao da Nani želi da ganja Premijer ligu što je i logično, ne vidim razlog zašto mu treba sredina tabele ili opstanak u ligi gdje sve više gledamo umjetnih klubova bez tradicije i bez navijača.
Pa eto sigurno si cuo imena sto se spominju, nijedan nije igrac prevage nit neki kvalitet, teski prosjek ove lige. Najgore je sto su ti igraci skupi za nas a nista posebno nisu, ti moras strancu placati stan, hranarinu, svakako imaju vecu platu od domacih...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 jul 2024, 11:45

Na fb nema ni jedan jedini komentar koji podrzava Ismeta.
Njegov prvi posao je trebao biti postavljanje stolica na tribinu. Da je to uradio, svi bi drugacije mislili.
U komentarima ga svi vrijedjaju, ponizavaju. Gdje god sta otvorim isto je sve.

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 17 jul 2024, 11:59

Boli ga racku šta pisu za njega ljudi koji u zivotu nisu zaradili 6 plata,lik je napravio ozbiljnu lovu za svog života i zna kako se živi!
Sačekaćemo i objasnjenje za stolice plako pa cemo sami prosuditi.

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 17 jul 2024, 12:46

Treba napasti premijer ligu. Ako Jedinstvo bude u prvih 5 kola u top 3 sve je moguce. Idemo svi uz Jedinstvo sad!

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 17 jul 2024, 13:14

harden je napisao/la:
17 jul 2024, 11:34
NeRi_K je napisao/la:
17 jul 2024, 11:19

Pa eto sigurno si cuo imena sto se spominju, nijedan nije igrac prevage nit neki kvalitet, teski prosjek ove lige. Najgore je sto su ti igraci skupi za nas a nista posebno nisu, ti moras strancu placati stan, hranarinu, svakako imaju vecu platu od domacih...
Ne znam brate iskreno ko su onda imena koja prave razliku, Poturalic je sigurno top 3 spica ove lige, imamo Zaru sigurno najboljeg veznjaka, Ljuca je isto jako kvalitetan ofanzivac za ovu ligu.

Sigurno treba desetak pojacanja dovesti, Llorisa napadnite za imena :mrgreen: mozda vas i iznenadi
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 jul 2024, 13:17

InatSilniBosanski je napisao/la:
17 jul 2024, 13:14
Ne znam brate iskreno ko su onda imena koja prave razliku, Poturalic je sigurno top 3 spica ove lige, imamo Zaru sigurno najboljeg veznjaka, Ljuca je isto jako kvalitetan ofanzivac za ovu ligu.

Sigurno treba desetak pojacanja dovesti, Llorisa napadnite za imena :mrgreen: mozda vas i iznenadi
Ma nije on toliko dobar, mozda bi bio da nije teski alkos.

Lloris suti ko da je on uzeo stolice i kuci odnio :rol:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 17 jul 2024, 13:23

Gradina u prvom kolu, poklopi se Naninom sve za dobar start
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 17 jul 2024, 13:29

harden je napisao/la:
17 jul 2024, 13:17
InatSilniBosanski je napisao/la:
17 jul 2024, 13:14

Ma nije on toliko dobar, mozda bi bio da nije teski alkos.

Lloris suti ko da je on uzeo stolice i kuci odnio :rol:
ko onda valja eto za spica konkretno, valja li Ljuca?

to alkos ili shisha boy mozes reci za 80% lige, a ima ih dosta i njonjara boys, taj Poturalic je u zadnje 3 sezone u top 5 strijelaca lige i to u timovima koji nisu bilu u vrhu tabele…
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 17 jul 2024, 13:34

Prva 4 kola , 3 kuci ... Odlicno za bodove i posjetu..

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 jul 2024, 13:45

Poturalic sigurno jak igrac, nismo pet sezona ni imali takvog napadaca. Sad hoce li se njemu dopustiti hodanje po gradu to je to uprave. Ako bude igrao kako zna sigurno ce nam dobro doci.
Prvo kolo
Jedinstvo : Gradina

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 jul 2024, 13:45

Bice dresova u prodaji :salut:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.