Jbg, malo je on kriv malo mi. Nama ocito puno 5m a njemu ispod casti! Drugo, jako tesko je reci Alvaru da je druga spica.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Max Allegri
Znas da je predsezona cim se Berardi spominje. 10 godina već, nešto kao Gilardino i sl.Sky Sport - Berardi piace alla Juventus
Mozda je sad vrijeme da dodje, 30 godina i nakon teške povrede.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakva smijurija, zaboraviti na tu pricu, zaključno s 30.06 on je slobodan agent.
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nadam se da je desetka.
P.s ne treba nam sponzor. Beskrajno ljepsi od lani.

P.s ne treba nam sponzor. Beskrajno ljepsi od lani.
#MaxOUT
#MaxOUT
Pedulla:
"Allegri was open to take on a new club this summer but wasn't expecting total silence from clubs. Only a Saudi club reached out for him and a mid-table(Lazio) club in Italy.
Allegri was shocked about this"
Ne znam sta je ocekivo. Real Madrid mozda ?
Giuntoli has decided not to sell Soulé to Roma.
Leicester's offer, if they make €30m + bonus, will be accepted.
[@LaStampa] #Juventus
"Allegri was open to take on a new club this summer but wasn't expecting total silence from clubs. Only a Saudi club reached out for him and a mid-table(Lazio) club in Italy.
Allegri was shocked about this"
Ne znam sta je ocekivo. Real Madrid mozda ?
Giuntoli has decided not to sell Soulé to Roma.
Leicester's offer, if they make €30m + bonus, will be accepted.
[@LaStampa] #Juventus
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I ja sam za Voja, ali klub je odlučio i podrška ide DiGreu, ušteda i na plati Voj je imao sedam miliona.
Dušanu isto smanjiti platu previše je za njega 12 miliona realno
Dušanu isto smanjiti platu previše je za njega 12 miliona realno
MANIJACI JUG 1987
Smanjenja plata su generalno utopija. Da li bi ti sutra pristao da ti direktor smanji platu?
Oko Woja je nažalost ispalo ružno, to je momak koji je na terenu svoje i vise nego zaradio, umjesto da je jos odlaskom Bonnucia postao kapiten, traka se davala Juanu, Danilu. A sada ga još tjeraju da ode. Istovremeno kleče pred Rabiotom. Ocajno.
Dusan ima bitnu sezonu ispred sebe, lani je bio ok, ali moze to dosta bolje, s Mottom ćemo znati nakon ove sezone da li ce ostati dugoročno ili biti prodat.
Sto se tice mercata, nisam zadovoljan brzinom dešavanja, i dalje je tu puno posla, praktično mi nemamo 2 napadača, bekove, jos jedan vezni najmanje, krila, stoper, 5-6 igrača.
Oko Woja je nažalost ispalo ružno, to je momak koji je na terenu svoje i vise nego zaradio, umjesto da je jos odlaskom Bonnucia postao kapiten, traka se davala Juanu, Danilu. A sada ga još tjeraju da ode. Istovremeno kleče pred Rabiotom. Ocajno.
Dusan ima bitnu sezonu ispred sebe, lani je bio ok, ali moze to dosta bolje, s Mottom ćemo znati nakon ove sezone da li ce ostati dugoročno ili biti prodat.
Sto se tice mercata, nisam zadovoljan brzinom dešavanja, i dalje je tu puno posla, praktično mi nemamo 2 napadača, bekove, jos jedan vezni najmanje, krila, stoper, 5-6 igrača.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne bih pristao, ali ovdje klub gledam kao krivca koji sada mora ispravljati krivu Drinu.Pogba je napisao/la: ↑16 jul 2024, 22:43Smanjenja plata su generalno utopija. Da li bi ti sutra pristao da ti direktor smanji platu?
Njemu dati 12 miliona je za zatvora, tu je klub baš glupost napravio, njemu je maksimum 22-25 golova po sezoni i to realno treba mu jedno 4 prilike da robije i da prvi gol, nekad i više, s druge strane stvarno je nekad ubica sa golovima u 90 plus.
Ali kad se sve sabere 8 miliona je plafon za njega po sezoni, nadam se da će ga Mota forsirati do krajnjih granica pa da vidimo na čem smo s njim
MANIJACI JUG 1987
Roma have reached an agreement with Matias Soule.
[@DiMarzio]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Wojo je jedna od najvećih prevara koja je prosla kroz klub! Placa od preko 6m je horor! Sta sve znamo o njemu osim sto je uzasan golman? Ne voli trenirati, pusac, srcani bolesnik itd...
Jedva čekam dan kada ce otici iz kluba! Naravno problem je sto ga niko ne želi!
Jedva čekam dan kada ce otici iz kluba! Naravno problem je sto ga niko ne želi!
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Odlično ako je istina nisam nikako za Sanča
Mada bi više volio nekog crnca na krilu iz Francuske
Mada bi više volio nekog crnca na krilu iz Francuske

MANIJACI JUG 1987
Arsenal have been pushing for Calafiori for weeks, but the deal is blocked, Bologna could cancel the negotiations.
Evo sanse
Evo sanse

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kojim parama?
Mi ganjamo 2 igrača (Koop-Sancho-Adeyemi) koji zajedno kostaju 90-100, a Calafiori je jos 40-50.

Mi ganjamo 2 igrača (Koop-Sancho-Adeyemi) koji zajedno kostaju 90-100, a Calafiori je jos 40-50.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.