FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 30 mar 2011, 21:03

Mirza klosaru zelimo ti srecu drven sanduk drven sanduk i na njemu svijecu !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 30 mar 2011, 21:04

Megamon je napisao/la:
kirba je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Ovo je za nepovjerovati kako se odnose prema legendi kluba Mirzi Varešanoviću, koji je ovaj klub zadužio i kao igrač, sportski direktor i trener :cry:
nadam se da se salis
Dzeno stari ironicar :lol:
Kome je do šale u ovako veselim trenucima :mrgreen:
P.S. Bojim se da je ovo patka 99 %
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 mar 2011, 21:07

Na TV-u je receno da se spremaju "ostre" sankcije najvecim krivcima za ovo stanje,te da ce se preispitati strucni stab i kazniti krivci.Kako drugo nego otkazima :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 30 mar 2011, 21:11

Možda kazna za Mirzu bude šišanje naćelavo (kako bi ti jako izgledalo) :mrgreen: ili smanjena količina gela. U tom slučaju on bi sam napustio klub i spojili bi ugodno s korisnim ! :)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Drina Jedina
Kontakt:

Post Postao/la Drina Jedina » 30 mar 2011, 21:12

Dirk je napisao/la:Da Bog da ne docekao sutra ako lazem ... a najveca scena je bila prolazi Kojasevic po strani ubacuje a ovaj prazan gol sa dva metra prebacuje... 8-)

I jos neko kaze voli FKS, naslusao sam se ja ovih sto vole nas klub , a prvom prilikom se ispale kao da klub nije ni postojao i kada nemaju gdje vrate se i pricaju ja bi dao zivot za Sarajevo 8-)
@Dirk

Momka jebu već godinu dana, MV mu NEDA da igra, pa onda lafo povrijeđen i ti sad od njega očekuješ da je Mesi. Paša moj on i jeste Mesi za ovih pola što sad igraju i što hoće pare ni za što. On će uvijek biti igrač FKS koji je sa Alenom Škorom kao najmlađi nastupio za tim i A reprezentaciju, a imao je samo 17 godina.

Čitam komentare gdje pišete da ne zna, smotan, debel....... ma vi veze nemate. Pogledajte naše " žigošanih 11 " koji sad igraju i uporedite ih sa njim i još najmanje petorice ( Čampara, Čomor, Nuhić, Suljić... ), pogledajte koju utakmicu i koji trening i sve će vam biti jasno.

Gledaj i uči........
Ljubav za tebe mjere nema !!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 30 mar 2011, 21:15

Megamon je napisao/la:Na TV-u je receno da se spremaju "ostre" sankcije najvecim krivcima za ovo stanje,te da ce se preispitati strucni stab i kazniti krivci.Kako drugo nego otkazima :D
Jarane ako si gledao, to je rekao Prljača, a on je Mirzin guzni haver. Tako da se nemojte ložiti bezveze .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 30 mar 2011, 21:37

za sve ovo je kriv baljak

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 30 mar 2011, 21:52

Svi u subotu na Kosevo ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 mar 2011, 22:03

formance je napisao/la:Možda kazna za Mirzu bude šišanje naćelavo (kako bi ti jako izgledalo) :mrgreen: ili smanjena količina gela. U tom slučaju on bi sam napustio klub i spojili bi ugodno s korisnim ! :)
Otkaz mu nemogu dati tek tako,jel u tom slucaju mu moraju platiti naredni dio ugovora a ima jos kolko vec 3 godine mislim? mozda 2 nebitno,u ovom trenutku oni nisu u stanju to ispaliti,jedino da se dogovore nesto mada sumljam,al ovaj je fino zasticen tim ugovorima tako da mu puca neka stvar i ako mu daju otkaz njemu opet dobro,zato nevjerujem da ce u ovakvoj finansiskoj situaciji da mu daju otkaz...nema tu nista dok se on sam ne povuce,ili dok mu ne nadju drugo mjesto unutra ugl samo da ga otpuste taj film nazalost necemo gledati,ako bude iza toga ce biti neka pozadina eventualno ce se premjestiti sa jedne na drugu poziciju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 30 mar 2011, 22:11

miky_hz je napisao/la:Otkaz mu nemogu dati tek tako,jel u tom slucaju mu moraju platiti naredni dio ugovora a ima jos kolko vec 3 godine mislim? mozda 2 nebitno,u ovom trenutku oni nisu u stanju to ispaliti,jedino da se dogovore nesto mada sumljam,al ovaj je fino zasticen tim ugovorima tako da mu puca neka stvar i ako mu daju otkaz njemu opet dobro,zato nevjerujem da ce u ovakvoj finansiskoj situaciji da mu daju otkaz...nema tu nista dok se on sam ne povuce,ili dok mu ne nadju drugo mjesto unutra ugl samo da ga otpuste taj film nazalost necemo gledati,ako bude iza toga ce biti neka pozadina eventualno ce se premjestiti sa jedne na drugu poziciju
Nisam ja ni rekao da će oni njemu dati otkaz, jer ni ja sam u to nevjerujem a i same činjenice govore sasvim drugačije. Ovo gore sam u šali rekao. Zamisli samo njega ćelavog :mrgreen: šega prava. Što se tiće njega i otkaza, hmm, slažem se sa tim što si naveo, ali ipak još 3 godine koliko mu je preostalo u ugovoru je malo previše za sve nas. Neće njega raja još puno moći trpiti, vjeruj mi. On je džon-obraz, ali nema druge nego otpustit ga. Shvatam ja sve, i pare jesu problem, te ovo te ono, ali mi samo tražimo neki izgovor za nešto. Mišljenja sam da je moguće naći način i za to samo ako se ima volje. Kod nas očito toga fali, itekako !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 mar 2011, 22:53

Drina Jedina je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Da Bog da ne docekao sutra ako lazem ... a najveca scena je bila prolazi Kojasevic po strani ubacuje a ovaj prazan gol sa dva metra prebacuje... 8-)

I jos neko kaze voli FKS, naslusao sam se ja ovih sto vole nas klub , a prvom prilikom se ispale kao da klub nije ni postojao i kada nemaju gdje vrate se i pricaju ja bi dao zivot za Sarajevo 8-)
@Dirk

Momka jebu već godinu dana, MV mu NEDA da igra, pa onda lafo povrijeđen i ti sad od njega očekuješ da je Mesi. Paša moj on i jeste Mesi za ovih pola što sad igraju i što hoće pare ni za što. On će uvijek biti igrač FKS koji je sa Alenom Škorom kao najmlađi nastupio za tim i A reprezentaciju, a imao je samo 17 godina.

Čitam komentare gdje pišete da ne zna, smotan, debel....... ma vi veze nemate. Pogledajte naše " žigošanih 11 " koji sad igraju i uporedite ih sa njim i još najmanje petorice ( Čampara, Čomor, Nuhić, Suljić... ), pogledajte koju utakmicu i koji trening i sve će vam biti jasno.

Gledaj i uči........
Harise drago mi je zbog tebe, i cast nam je sto takva "igracina" sa nama pise po forumu :D

Buraz moj igrao je on prije odlaska i sta je pokazao zabio dva tri gola i trcanje kakvo nema niti jedan igrac koljenima se udara u bradu svaki put kad pocne da trci ... da Bog da on zabio 100 golova u narednom periodu ali od njega nema nista , dok su drugi trenirali on je po gradu bio glavni na motoru, a ako hoces vec da usporedimo te igrace Nuhic je za njega vanzemaljac to je i danas dokazao, a Suljic je za njega Messi ono sto sejtan moze sa loptom Haris nikad nece uspjeti napraviti ... mene on ne zanima samo ti kazem nije ni cudo sto ne igra kada ne moze pogoditi gola sa 2 metra !

Jesu ga i u Lechu tako zezali nisu mu dali da igra ili ne nesto drugo u pitanju :lol:

Mirza odlazi !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Drina Jedina
Kontakt:

Post Postao/la Drina Jedina » 30 mar 2011, 23:13

Buraz, izgleda tebi ko god da nešto napiše dobro za Hareta ispada on. Momka gotivim samo zato što je dijete, kinderče FKS, i zato što je primarius doktor za ove tvoje što ih ti nabrajaš. To što se on **** na motoru i sl, to je njegova stvar a ne moja, tvoja ili nekog trećeg. To što se on kurći ne znači da ne zna igrati fudbal.

Kurći se i Mesi, Ronaldo pa onda ovi naši Jaha, Piksi, Lede pa o njima niko ništa nepriča ili loše piše. Obrati malo pažnju na to i več jednom svi pokušajte da branite našu djecu a ne ove pridošlice koji jedva čekaju da se ispale jer je njima FKS samo usputna stanica. Ugledaj se malo na Šarana i igrače slične njemu koji žive za Sarajevo i nemoj da braniš kloceve koji su babini sinovi i igraju jer MV ima koristi od njih, a Sarajevo najmanje.

A što se tiče Harisa Handžića k0oliko ja znam da je on bio prvi strijelac FKS sa 10 golova ( Raščić II sa 9 ), prošao sve nogometne kategorije i u reprezentaciji i u FKS. Najbolji strijalac omladinskog pogona i dr na ne nabrajam bezveze jer ja pratim sve selekcije FKS ne samo ove koji se **** da su I tim. Vrati se koju godinu unazad i sve će ti biti jasno.A jedini razlog što ne igra kod MV je taj zato što " zalizani " ima svoje igrače koje treba prodati i uzeti koju kintu više.

Sve je to brate politika i sam si svjestan kako to kod nas funkcijoniše.

Koliko ja znam pisalo se da je bio najspremniji igrač Leha i ponajbolji sa Štilićem i Lawandovskim ( sad igra za Borusiju D. ) Pa eno ti sad i Štilić i Burić griju trebine stadiona a proglašeni su bili najboljim igračima Leh-a.

Umjesto da branite našu djecu, djecu Sarajeva ti po njima pljuješ, brukaš ih kod raje a znaš kakva je naša mahala....

poz............... :roll:
Ljubav za tebe mjere nema !!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 30 mar 2011, 23:21

Bog te vidio Biser dovodi igrace iz Afrike , a mi svoje ne mozemo platit :(

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 mar 2011, 23:24

Drina Jedina je napisao/la:Buraz, izgleda tebi ko god da nešto napiše dobro za Hareta ispada on. Momka gotivim samo zato što je dijete, kinderče FKS, i zato što je primarius doktor za ove tvoje što ih ti nabrajaš. To što se on **** na motoru i sl, to je njegova stvar a ne moja, tvoja ili nekog trećeg. To što se on kurći ne znači da ne zna igrati fudbal.

Kurći se i Mesi, Ronaldo pa onda ovi naši Jaha, Piksi, Lede pa o njima niko ništa nepriča ili loše piše. Obrati malo pažnju na to i več jednom svi pokušajte da branite našu djecu a ne ove pridošlice koji jedva čekaju da se ispale jer je njima FKS samo usputna stanica. Ugledaj se malo na Šarana i igrače slične njemu koji žive za Sarajevo i nemoj da braniš kloceve koji su babini sinovi i igraju jer MV ima koristi od njih, a Sarajevo najmanje.

A što se tiče Harisa Handžića k0oliko ja znam da je on bio prvi strijelac FKS sa 10 golova ( Raščić II sa 9 ), prošao sve nogometne kategorije i u reprezentaciji i u FKS. Najbolji strijalac omladinskog pogona i dr na ne nabrajam bezveze jer ja pratim sve selekcije FKS ne samo ove koji se **** da su I tim. Vrati se koju godinu unazad i sve će ti biti jasno.A jedini razlog što ne igra kod MV je taj zato što " zalizani " ima svoje igrače koje treba prodati i uzeti koju kintu više.

Sve je to brate politika i sam si svjestan kako to kod nas funkcijoniše.

Koliko ja znam pisalo se da je bio najspremniji igrač Leha i ponajbolji sa Štilićem i Lawandovskim ( sad igra za Borusiju D. ) Pa eno ti sad i Štilić i Burić griju trebine stadiona a proglašeni su bili najboljim igračima Leh-a.

Umjesto da branite našu djecu, djecu Sarajeva ti po njima pljuješ, brukaš ih kod raje a znaš kakva je naša mahala....

poz............... :roll:
Tu sam te cekao, pa ispade da je i on pridoslica jer se prvom prilikom ispalio iz FKS :lol:

Svoj kvalitet je pokazao u Ceskoj i zamolit cu te da mi ne pises o njemu,ja sam napisao sto sam vidio i ti mi neces promjeniti misljenje ;)

Cuj Saran zivi za FKS , a jednom prilikom se ispali u suprotni tabor , onda i Ihtijarevic voli nas klub jupiiii :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 30 mar 2011, 23:27

Hoce li ovih 8 suspendovanih igrati protiv Buducnosti
---Skinhedi oko mene skankuju...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 mar 2011, 23:29

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Hoce li ovih 8 suspendovanih igrati protiv Buducnosti
Lede , Kojasevic i Torlak hoce , oni su valjda potpisali ostali su i dalje pod suspenzijom ;)

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 30 mar 2011, 23:32

Dirk je napisao/la:
tarpi do bagro 2 je napisao/la:Hoce li ovih 8 suspendovanih igrati protiv Buducnosti
Lede , Kojasevic i Torlak hoce , oni su valjda potpisali ostali su i dalje pod suspenzijom ;)
Ok,hvala,sta se ovo spominju nekakvi afrikanci nisam u toku
---Skinhedi oko mene skankuju...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 mar 2011, 23:34

tarpi do bagro 2 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Ok,hvala,sta se ovo spominju nekakvi afrikanci nisam u toku
Nema to veze sa nama ;)

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 30 mar 2011, 23:41

Ma morat ce oni svi to potpisat,samo se bezveze glupiraju,necude me jahovic i hamzagic,al Arsenijevic i Belosevic :roll:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 mar 2011, 00:28

Aldinn je napisao/la:Ma morat ce oni svi to potpisat,samo se bezveze glupiraju,necude me jahovic i hamzagic,al Arsenijevic i Belosevic :roll:
Scepanovic nije Belosevic medju njima ... ni mene ne cude ova dva degena Jahovic i Hamzagic !

Usput Banetu i Vucini se duguje mislim najvise i mozda tu lezi problem ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, mnon46, rimljanin90, Samozdravlje, TheTruth34 i 48 gostiju.