Da, Demirović je kod Peteva dobijao šansu sa klupe, u eksperimentalnim sastavima i nekad pored Dzeke da kupi lopte šta ostanu iz duela sa stoperima.Sindikat12 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:38Ne znam sta ljudi ovdje pricaju?? Demirovic je bio treca opcija kad je nas Petev vodio (Prevljak ispred njega) pa su nam doveli Faruka koji je haos, i jos tri nova turnera u roku od 1 godine? Koji je to igrac briljirao u 2023? Jedino Dedic mozda? Ja tek sad ocekujem od njega golove i ostalo.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Moguce da propadne transfer Guirassya u BVB, nije prosao ljekarski, vidjecemo sta to znaci za Demirovica.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sto se tice Ibisevica i igre za repku.
Dok su tu bili Mujdza, Sejo, Lulic, Dzeko, Miske i Pjanic super ali onda kad je otisao Miske, teska taraba. Sjecam se kod Mese kad je Vedo trebao da glumi laznu desetku, uzas.
Bilo bi i Demirovicu dosta lakse da ima unu sredinu u eri Misketa, Pjanica i Rahimica/Besica
Dok su tu bili Mujdza, Sejo, Lulic, Dzeko, Miske i Pjanic super ali onda kad je otisao Miske, teska taraba. Sjecam se kod Mese kad je Vedo trebao da glumi laznu desetku, uzas.
Bilo bi i Demirovicu dosta lakse da ima unu sredinu u eri Misketa, Pjanica i Rahimica/Besica
Neće propasti, bilo je na Sky-u da ta povreda koju su otkrili nije ozbiljnije prirode i da će sve biti okej.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Demiroviću je najbitnije da ima mladog i pismenog trenera, koji će znati iskoristiti njegove prednosti, što Sebastian Hoeness svakako jeste.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Sretno 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odlican transfer, ako bi odradio dobru sezonu moze otici u jos jaci tim.
Samo da krene sad i za repku golovati zabijati i bice super.
Sretno mu bilo
Samo da krene sad i za repku golovati zabijati i bice super.
Sretno mu bilo

-
- Kontakt:
Dobar transfer! Mnogo stabilniji klub od Augsburga. Medjutim ne ocekujem Stuttgart da ce se borit za evropu, vec su prodali svoja 3 najbitniji igraca prosle sezone, plus Undav se vratio sa posudbe. Moraju se bas debelo pojacat, da bi se borili za evropu.
Za Undava jos nije sigurno nista, on hoce da ostane al Brighton koci stvar.Sindikat12 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 12:55Dobar transfer! Mnogo stabilniji klub od Augsburga. Medjutim ne ocekujem Stuttgart da ce se borit za evropu, vec su prodali svoja 3 najbitniji igraca prosle sezone, plus Undav se vratio sa posudbe. Moraju se bas debelo pojacat, da bi se borili za evropu.
15.10.2013.
Brujil njemacka
kakvi naslovi bokte haha ovo je transfer lvl da je otisao u bolognu, identično.
ne vjerujem da bi ovako pisali da je otisao u bolognu
ne vjerujem da bi ovako pisali da je otisao u bolognu
Drago mi je zbog momka kojem se nerealno otvorilo i igrat ce LP iduce sezone. Objektivno on je kvalitetom igrac izmedju prve i druge Farmerlige. Jedna sezona gdje mu je sve ulazilo i da se desi da jedan Stuttgart odigra iznenadjujuce dobro i eto.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Joj kao da je za City potpisao. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije mu se otvorilo nego je isključivo svojim radom zasluzio ovaj transfer i LP naredne sezone!
Od prvog dana se pisalo da za njega nikada neće biti zime u ligama 5 sve dok bude onoliko trčao i borio se. Rijetko zahvalan igrač.
A u boljim klubovima je očekivati i više golova.
Postici onoliko pogodaka u jednom Augsburgu je maltene ravno senzaciji. Povijest to također svjedoci.
Da li je mogao da "sporog" Milana i gdje bi se Demirovic nametnuo svojom trkom i borbenošću. Pitanje je. Lično sam mišljenja da je mogao. Doći će i taj dan kada ćemo ga gledati u nekom velikanu. Samo da ga zdravlje posluzi.
Stuttgart ce ove sezone boriti se za opstanak. Pazi sta sam ti rekao. Jednostavno nestabilan klub, jos ce im Liga prvaka biti samo dodatni teret. Najbolji igraci su vec napustili klub, a adekvatne zamjene nisu stigle.Sindikat12 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 12:55Dobar transfer! Mnogo stabilniji klub od Augsburga. Medjutim ne ocekujem Stuttgart da ce se borit za evropu, vec su prodali svoja 3 najbitniji igraca prosle sezone, plus Undav se vratio sa posudbe. Moraju se bas debelo pojacat, da bi se borili za evropu.
Bit ce kao Union Berlin kad su otisli u LP prosle, pretprosle sezone, kad vec. Na kraju jedva ostali u ligi. Tako ce i Stuttgart.mercurial je napisao/la: ↑15 jul 2024, 19:11Stuttgart ce ove sezone boriti se za opstanak. Pazi sta sam ti rekao. Jednostavno nestabilan klub, jos ce im Liga prvaka biti samo dodatni teret. Najbolji igraci su vec napustili klub, a adekvatne zamjene nisu stigle.Sindikat12 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 12:55Dobar transfer! Mnogo stabilniji klub od Augsburga. Medjutim ne ocekujem Stuttgart da ce se borit za evropu, vec su prodali svoja 3 najbitniji igraca prosle sezone, plus Undav se vratio sa posudbe. Moraju se bas debelo pojacat, da bi se borili za evropu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Suttgart ce ostati u vrhu
Novi ljudi rade sjajan posao, podjecam da je krajem 2023 Porsche postao glavni investitor koji zeli Stutgart u vrhu gdje i klub pripada
Stuttgart je milion stvari promijenio s Porsche
Citav klub je krenuo u dobrom pravcu, jer su doveli nove ljude
Seniori 3 na tabeli
U19 3 na tabeli
U17 2 na tabeli
Sigurno najveci klub za Demirovica u karijeri i nadamo se pozitivnim igrama u ligi prvaka i u narednoj sezoni Bundeslige
Zanimljivo da su u Stutgartu ponikli igraci poput Kimmich Rudiger, Kolasinac, Gnabry, Werner, Khedira, Gomez…
A igrali su legende poput Lahma, Klinsmana, Ibisevica..
Novi ljudi rade sjajan posao, podjecam da je krajem 2023 Porsche postao glavni investitor koji zeli Stutgart u vrhu gdje i klub pripada
Stuttgart je milion stvari promijenio s Porsche
Citav klub je krenuo u dobrom pravcu, jer su doveli nove ljude
Seniori 3 na tabeli
U19 3 na tabeli
U17 2 na tabeli
Sigurno najveci klub za Demirovica u karijeri i nadamo se pozitivnim igrama u ligi prvaka i u narednoj sezoni Bundeslige
Zanimljivo da su u Stutgartu ponikli igraci poput Kimmich Rudiger, Kolasinac, Gnabry, Werner, Khedira, Gomez…
A igrali su legende poput Lahma, Klinsmana, Ibisevica..
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️