Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sviraj sada Nole...qurcu! 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
na kraju najlaksi mec raza na turniru i najlosiji noleta. nije se pojavio. vjerovatno mu je bio plan da stalno izlazi na voleje a tu je odigrao ocajno. cijeli mec ocajni izlasci na mrezu. srecom pa ovakve meceve pratim sa mnogo manje nerviranja otkako je nole pocistio sve relevantne rekorde. steta ali trebace noletu i malo srece ako ce uzeti jos koji slem. a valjda se nece ni rafi posreciti pa da on uzme koji. kako god bravo za raza. nisam imao neka ocekivanja, da je igrao sa medom ili zverkom tu bi se svaki cas mogao ocekivati preokret. obojica bi se raspala nakon propustenih 40-0 pri servisu za pobjedu a raza sam i dalje smatro favoritom ne samo u mecu nego i u 3. setu i u TBu.
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 14 jul 2024, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT
Alcaraz samo ako zdrav ostane visoka mu je granica za broj osvojenih GS titula. Sinner ce biti tu da poneki pokupi (10-ak bi rekao) , a ako se uskoro niko ne pojavi bgm tesko da ovome malom na ovim GS turnirima iko ista moze
Novak da nije imao ovakav zrijeb kakav je imao isapo bi u prvoj sedmici
Novak ove godine nije dobio niti jedam mec protiv top10 igraca ako sam dobro upratio
Novak da nije imao ovakav zrijeb kakav je imao isapo bi u prvoj sedmici
Novak ove godine nije dobio niti jedam mec protiv top10 igraca ako sam dobro upratio
Nek se zahvali operaciji koljena inace bi danas Djokovic osvojio novi GS, ove nove generacije sto dolaze nisu ni do koljena velikoj trojci. Jedan Murray da se pojavio sad imao bi na kraju karijere 25+ slemova.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Bukvalno ga je i prosle godine uzeo u finalu tako da ti prica ne pije vode
-
- Kontakt:
Zasviraj violinu sad smetljaru
- QUARTERBACK
- Kontakt:
500 e ali nema veze, na OI ću ovo vratiti, uzece Nole bez izgubljenog seta. Na WB je dosao rovit, planirao je odirati samo jedan ili dva meča.
-
- Kontakt:
A šta misliš da je Nadal bio zdrav ko Đoković a Đoković imao operacija i problema kao Nadal?GoatNo1 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:47na kraju najlaksi mec raza na turniru i najlosiji noleta. nije se pojavio. vjerovatno mu je bio plan da stalno izlazi na voleje a tu je odigrao ocajno. cijeli mec ocajni izlasci na mrezu. srecom pa ovakve meceve pratim sa mnogo manje nerviranja otkako je nole pocistio sve relevantne rekorde. steta ali trebace noletu i malo srece ako ce uzeti jos koji slem. a valjda se nece ni rafi posreciti pa da on uzme koji. kako god bravo za raza. nisam imao neka ocekivanja, da je igrao sa medom ili zverkom tu bi se svaki cas mogao ocekivati preokret. obojica bi se raspala nakon propustenih 40-0 pri servisu za pobjedu a raza sam i dalje smatro favoritom ne samo u mecu nego i u 3. setu i u TBu.
Odnos u GS bi bio 35:10 u odnosu Nadala, ovo što Đoković pobjeđuje posljednjih 10+ godina nije ni 85% Nadala
Ne pričaj gluposti i vidi šta je prošle godine bilo. Kad je bio zdrav, a godinu završio sa 3 slema.
GOAT u nastajanju, ako ostane ova konkurecija, ne vidim da mu iko može zaprijetiti na WB.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bilo bi lijepo, a ne vjerujem da je nesto komplikovano, da se neko pozabavi lokacijama bombardovanja i mjestu gdje je Djokovic živio.
Vec vidim da nemaju nikakve veze Nato ciljevi i urbana područja Beograda. Mitoman.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Strašan tenis Alcaraza a djeluje da je još imao u rezervi. Izuzme li se ono zatvaranje meča na 5-4 40:0, savršeno kontrolisan meč. Opet je pokazao muda kao i u meču protiv Tiafoea gdje su ga 2 poena dijelila da izgubi. Jednostavno igračina.
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Alcaraz prvi teniser kojem se stavljaju ocekivanja da uzme 25 GS-a, prije kad uzmes 5-6 komada, to wow, dovoljno, legenda da si sporta a 10+ bila druga dimenzija rezervisana samo za par najvecih
Don't believe the hype.
Glupost, da je igrao u vrijeme velike trojke ne bi imao 5 slemova a ovako ce na kraju karijere vjerovatno imati 30ak jer nema konkurenciju uopste.CAGarfia je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:52Ne pričaj gluposti i vidi šta je prošle godine bilo. Kad je bio zdrav, a godinu završio sa 3 slema.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Ma nema frajer konkurencije mozda se u međuvremenu pojavi još neko, al' 20 GS titula i slicno tome pa dao bi sad zivot na liniju da ce to ostvariti bez problema.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:58Alcaraz prvi teniser kojem se stavljaju ocekivanja da uzme 25 GS-a, prije kad uzmes 5-6 komada, to wow, dovoljno, legenda da si sporta a 10+ bila druga dimenzija rezervisana samo za par najvecih
Al kakva je to glava da nakon sto ispustis 3 mec lopte,frajer ti okrene razultat na 6-5 i ti svejedno nastavis da igras kao da se nista nije desilo.99,9% tenisera bi lagano ispusili ovaj treci set,ali Alcaraz je cudo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.