Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Djokaj servira mnogo bolje od polovine drugog seta
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dao bih platu sad da mi režiser nađe popišanu facu Viška negdje na tribinama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne znam samo sto u nekim situacijama ne rizikuje vise, gubis vec, poneki udarac probat jace i dublje gadjati a ne samo prebacivati i cekati gresku alcaraza koja danas nece doci, od 10 momak ce 9 udariti savrseno
Šta će rizikovat vidiš da ne može plasirati ni obične safe loptice a kamoli da gađa linije, izlazilo bi 4 metra u autQUARTERBACK je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:35ne znam samo sto u nekim situacijama ne rizikuje vise, gubis vec, poneki udarac probat jace i dublje gadjati a ne samo prebacivati i cekati gresku alcaraza koja danas nece doci, od 10 momak ce 9 udariti savrseno
Njegove gestikulacije i govor tijela sve govore, lik se pomirio s porazom nakon prva 2 gema, zna da nema ni blizu nivo za nešto ozbiljno
Identičan meč ko sa Sinerom na AO, sve precrtano od rezultata do Novakovog govora tijela i nikakvih emocija
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bas vala
Samo kuka i govori pa ovaj momak sve stize

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- AshburtonG
- Kontakt:
Spanci se dopingiraju. To je ocigledno. 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
[quote=bodi123 post_id=9864584 time=1720968140 user_id=28637]
[quote=QUARTERBACK post_id=9864574 time=1720967729 user_id=30928]
ne znam samo sto u nekim situacijama ne rizikuje vise, gubis vec, poneki udarac probat jace i dublje gadjati a ne samo prebacivati i cekati gresku alcaraza koja danas nece doci, od 10 momak ce 9 udariti savrseno
[/quote]
Šta će rizikovat vidiš da ne može plasirati ni obične safe loptice a kamoli da gađa linije, izlazilo bi 4 metra u aut
Njegove gestikulacije i govor tijela sve govore, lik se pomirio s porazom nakon prva 2 gema, zna da nema ni blizu nivo za nešto ozbiljno
Identičan meč ko sa Sinerom na AO, sve precrtano od rezultata do Novakovog govora tijela i nikakvih emocija
[/quote]
ma jasno nego kazem samo iz ugla ono vec gubim idem probati rizikovati pa sta bude, bilo je dosta situacija gdje je mogao probati malo agresivnije ali on se odluci za siguricu.. dobro on ne zeli da odustane od tenisa koji ga je doveo tu gdje jeste ali protiv alcaraza njegovi mlaki udarci i random prebacivanje loptice s mjenjanjem visine odskoka ne piju vode jer je momak stroj
da, bas lici ma mec sa sinnerom izgleda da ce 24 ostati broj koji ce se ganjati
[quote=QUARTERBACK post_id=9864574 time=1720967729 user_id=30928]
[/quote]
Šta će rizikovat vidiš da ne može plasirati ni obične safe loptice a kamoli da gađa linije, izlazilo bi 4 metra u aut
[/quote]
ma jasno nego kazem samo iz ugla ono vec gubim idem probati rizikovati pa sta bude, bilo je dosta situacija gdje je mogao probati malo agresivnije ali on se odluci za siguricu.. dobro on ne zeli da odustane od tenisa koji ga je doveo tu gdje jeste ali protiv alcaraza njegovi mlaki udarci i random prebacivanje loptice s mjenjanjem visine odskoka ne piju vode jer je momak stroj
da, bas lici ma mec sa sinnerom izgleda da ce 24 ostati broj koji ce se ganjati
Bas kao i protiv Civipasa na RG, Nole je pustio dva seta i sad ce preokrenuti.
- JayCatwright
- Kontakt:
-
- Kontakt:
On komentarise.Ovaj glas bih prepoznao svugdje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Govedarica komentariše a Viško je na tribinama htio da prisustvuje historiji valjda iako je radio svako Novakovo finale zadnjih 15 godina, nije nikad dao nikome drugom da komentariše. Zato kažem platio bih da ga hoće kamera uhvatiti, onako usranog i popišanog.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ni po cemu ne djeluje da se moze vratiti realno
- JayCatwright
- Kontakt:
Skontao sam ja tebe, nego manuel grijesibodi123 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:55Govedarica komentariše a Viško je na tribinama htio da prisustvuje historiji valjda iako je radio svako Novakovo finale zadnjih 15 godina, nije nikad dao nikome drugom da komentariše. Zato kažem platio bih da ga hoće kamera uhvatiti, onako usranog i popišanog.
- JayCatwright
- Kontakt:
Grijesis. Pa valjda bi cuo bar ono jednom "sjajno" njegovo. Plus je ova Govedarica dosadniji
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne bi bio prvi put da protivnik vodi 2:0 protiv Novaka i samo cekas da ubrzo zavrsi mec pa se desi da 2-3 sata kasnije i dalje budes pred TV-om i gledas peti set 

Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
Izbaci sebe malo iz ritma ovim bespotrebnim trazenjem challenga
Izvukao je sampionski ovaj gem
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.