AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
E sunce ti poljubim Ramos i Pepe, a lika, jesi ti pogledao jednu tekmu Pavlovica?
Kad sam ti govorio Buengiornio je zavrsen u napoli smijao si se i govorio nema od toga nista sto ne bi njega doveli, evo ti predstavljen je kod njih, Conte je pametan gradi ekipu oko talijana,a mi samo neke francuze ganjamo gedne rane
Kad sam ti govorio Buengiornio je zavrsen u napoli smijao si se i govorio nema od toga nista sto ne bi njega doveli, evo ti predstavljen je kod njih, Conte je pametan gradi ekipu oko talijana,a mi samo neke francuze ganjamo gedne rane
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam jel' Morata vise od 1x isporucio 20+ golova po sezoni, eventualno 2 puta max.
Ali hajde da vidimo na sta ce to liciti. Da isporuci 15 golova to bi bilo vrhunski, mada sumnjam i u toliko.
Ali hajde da vidimo na sta ce to liciti. Da isporuci 15 golova to bi bilo vrhunski, mada sumnjam i u toliko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sto se tice Morate, za tu mizeriju od 14 mil e obestecenja boljeg a jeftinijeg nismo mogli naci, sto se Rabiota tice covjek zaboravio fudbal igrati od trenutka kad ga je psg poslao na hladjanje godinu dana na tribine, od tada se nikad u formu nije vratio, na evropskom uzas zivi...forfanu nisam gledao ne poznajem....
U sustini vrhunski igraci idu u vrhunske timove, prosjecni i ispodprosjecni idu u takve prosjecne timove....
U sustini vrhunski igraci idu u vrhunske timove, prosjecni i ispodprosjecni idu u takve prosjecne timove....
Sta fali Pepeu. Covjek jos uvijrk igra na zavidnom nivou. To za Biongiorna i Napoli ne spinuj. Znam dobro sta sam ti napisao. Rekao sam dok ne bude official nista nije gotovo, znamo i sami koliko je igraca sa nama tako bilo dogovoreno pa na kraju nista od toga nije bilo. Citiraj mi taj posto sto kazes da sam se smijao, da i ja vidim. Ajde bogati.ronaldo99 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 11:03E sunce ti poljubim Ramos i Pepe, a lika, jesi ti pogledao jednu tekmu Pavlovica?

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 13 jul 2024, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sa tobom ne vrijedi raspravljati, ti si zivotni kontras tebi nista ne valja, zbog tebe i jos par ova tema je postala smece, a nekad je fina raja bila na pdfu Milana
Ja kontriram uvijek, ali zato vi, ili par vas laze, ili uvijek nastoji prikazati nesto sto se nije reklo. Kao maloprije kada si rekao da sam se smijao za Nopoli i Boungiorna, ja ti samo napisao da nista nije gotovo dok ne bude zvanicno. Ali izgleda da je to tesko razumjeti.
Isti mogu i ja za par ljudi ovdje reci da je tema postala smece, ali necu, nek pise ko sta hoce. Meni sto godi procitam, sto ne preskocim.....
Isti mogu i ja za par ljudi ovdje reci da je tema postala smece, ali necu, nek pise ko sta hoce. Meni sto godi procitam, sto ne preskocim.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Buraz nisi ti u vinklu izgleda.
Nije nikad ni više od 15, 2x15 mu je plafon. **** ga malo realizacija, valjda ga zato većina raje i cijeni dovoljno. Ali nije to igrač 16erca koji će samo zabijati, imao on i drugih kvaliteta. Nije baš vrhunski napadač. Ali dovoljno dobro, pogtovo za 13M€.
Fullkrug kao backup je još bolji transfer. Ali mi to malo teško povjerovati.
Edit: Neka milanista, da nije njega, tema nebi bila ni u pola aktivna ko sad, ovako dok se svatko uhvati s njim u kolo raspravljati živne malo tema. Šteta što ga svi počmu ignorirati kad skontaju kakav je.
Izgleda da se na treninzima ozbiljno radi na odbrani.
Fonseca je odmah shvatio da ne smije dozvoliti još jednu sezonu sa 50 primljenih golova.
Ok to je poznato da će Fonseca utegnuti odbranu. Ali ostaje problem organizacije igre u polju, kako igrače uklopiti u neki razuman i logički sistem. Jer prošle godine se igrao onaj kamikaza sistem. 5-0-5, gdje nije se znalo šta ko igra i gdje igrači treba da stoje. Druga solucija je šutni Theu/Leaou pa ako šta bude.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Yamal sa (danas) 17 godina nosi i klub i reprezentaciju a nasem biseru Camardi i forumasi preporucuju posudbu. Eto kao rano mu je da igra za Milan.
Grdne rane...
Grdne rane...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Igrao je, odnosno branio je, i Dollarboy sa 16 god, pa ne znači to sad da će svi debitovat sa 16 god. Mislim da će kod Fonsece igrat i sa 15 god ako zaslužuju, jer nije na Vi sa Primaverom, kao što je bio Pioli. Čak je jedan od glavnih razloga zbog čega su i doveli Fonsecu baš to, razvijanje mladih igrača.
Ono malo što smo vidjeli od Camarde je da više liči na Pippa Inzaghija, nego na centarfora koji će nešto sam stvoriti. Dok Yamal izmišlja golove svojim raketama sa parkinga, tako nešto je malo reć, preambiciozno, očekivat od Camarde. Ovaj mali Yamal više miriše na legitimnog nasljednika Messija, CR-a i takvih vanzemaljaca, nego na recimo wonderkid-a poput Krkića, Pato ili sl.
Svakako se nadam da će Camarda biti jedan od ta tri napadača u squadri, i da će dočekat svoje minute u najdražem dresu, a ne da se kali po Monzi i sl.
Ono malo što smo vidjeli od Camarde je da više liči na Pippa Inzaghija, nego na centarfora koji će nešto sam stvoriti. Dok Yamal izmišlja golove svojim raketama sa parkinga, tako nešto je malo reć, preambiciozno, očekivat od Camarde. Ovaj mali Yamal više miriše na legitimnog nasljednika Messija, CR-a i takvih vanzemaljaca, nego na recimo wonderkid-a poput Krkića, Pato ili sl.
Svakako se nadam da će Camarda biti jedan od ta tri napadača u squadri, i da će dočekat svoje minute u najdražem dresu, a ne da se kali po Monzi i sl.
Ni manje ni više

Da bi doveo vrhunskog igrača, treba biti spreman izdvojiti preko tih famoznih 20, 25 miliona eura, a u klubu kad dovedu igrača imaju ogromna očekivanja kao da je plaćen 80 miliona. I onda se čude što su rezultati tanki. Dovesti igrača za tu svotu pottebni su sposobni ljudi koji su maheri i znalci, a i pare naravno.
Pa dobro nije svaki 15-16-to godisnjak vanzemaljac kao sto se ovaj Yamal pojavio, gdje su ostali biseri svih drugih klubova sa 16 godina yebem ga ja.
Brzo se zaboravljaju Krkic i Fati
La liga nije toliko takticki zahtjevna liga kao Seria A. Mimo Yamala u zadnjih 10 godina je debitiralo bruku igraca od 16-19 godina pa cak i Romero koji je sad na Milanovom platnom spisku. Neki od tih igraca su imali obecavajuce karijere ali rijetko ko je uspio. A usput Barcelona ima sistem u koji moze uvesti igrace od 16+ godina. Nema garancije da ce Yamal za 5-6 godina biti to sto mu se predvidja za sad ide po planu.

Skinem te sa crne liste kad ono puuuf, post koji me sokirao....nakon toliko godina normalan post od tebe, ne mogu da vjerujem, upisujem danasnji dan u teftere...meepo je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:11Brzo se zaboravljaju Krkic i FatiLa liga nije toliko takticki zahtjevna liga kao Seria A. Mimo Yamala u zadnjih 10 godina je debitiralo bruku igraca od 16-19 godina pa cak i Romero koji je sad na Milanovom platnom spisku. Neki od tih igraca su imali obecavajuce karijere ali rijetko ko je uspio. A usput Barcelona ima sistem u koji moze uvesti igrace od 16+ godina. Nema garancije da ce Yamal za 5-6 godina biti to sto mu se predvidja za sad ide po planu.
Svaka cast na postu....

Onakvi kao Yamal se rode jednom u 10 godina.
Ne shvaćam ove pojedince što navaljuju da se Camarada prebaci u prvi tim, kad vidiš pojedine upise, rekao bi da dečko razvaljuje u ketegoriji gdje trenutno igra i da je vrijeme da napravi iskorak. A tamo kad pogledam statistiku, vidim da je u 30 utakmica zabio 7 golova za Primaveru. Da ne bude zabune, ne mislim da je to loše, uspijeh je to s obzirom da igra s igračima koji su 2-3 godine stariji od njega, a svi znamo koliko i 1 godina znači u razvoju tijela u tim godinama. Ali ta statistika pokazuje da je ta razina taman za njega, i da tu ima još prostora za napredak. I da sljedeću godinu ostane u Primaveri, neće mu to zaustaviti razvoj.
Ne shvaćam ove pojedince što navaljuju da se Camarada prebaci u prvi tim, kad vidiš pojedine upise, rekao bi da dečko razvaljuje u ketegoriji gdje trenutno igra i da je vrijeme da napravi iskorak. A tamo kad pogledam statistiku, vidim da je u 30 utakmica zabio 7 golova za Primaveru. Da ne bude zabune, ne mislim da je to loše, uspijeh je to s obzirom da igra s igračima koji su 2-3 godine stariji od njega, a svi znamo koliko i 1 godina znači u razvoju tijela u tim godinama. Ali ta statistika pokazuje da je ta razina taman za njega, i da tu ima još prostora za napredak. I da sljedeću godinu ostane u Primaveri, neće mu to zaustaviti razvoj.
Ma veliki je hype oko Yamala. Jest talentovan ali opet treba vidjeti u narednim godinama sta ce uraditi. Bio je i hype oko Fatia. Damsgard je sa 19-20 godina nosio Dansku na Euru i bio fantastican igrac tad , a danas jad i cemer.ik0ik0 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 13:12Onakvi kao Yamal se rode jednom u 10 godina.
Sto se Camarde tice isto vazi. Obecava , ali treba jos hljeba da jede da bi se kao 9ka mogao nositi s razno raznim grubijanima u Seria A. Samo je potrebno da ga neko polomi i karijeru mu zavrsi.
Slazem se, ali je ta ista ekipa zadnjih godina izbacila Pedrija, Gavija, Fatija, Yamala, i jos nekoliko njih...
Nasi malci mogu pomirisati prvu ekipu tek kad se povrijedi 2/3 prve ekipe i kad odigraju super, daju gol ili asistiraju, u odbrani razvale..za nagradu ga ceka povratak u juniore da se napravi mjesto za 36-godisnjaka kojem istice ugovor za dva mjeseca.
Govorim o odnosu kluba do mladih igraca.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.