Maska
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ovakve ko alem u Bosni zovemo ovca
Pa donirao je 15 dolara demokratama 

Najjaxi su srbi koji kontaju da ce pod Trumpom radit sta hoce na Balkanu
a onda Orandzina posadi Vucica na hoklicu

a onda Orandzina posadi Vucica na hoklicu
Re: Re: Chat
Mislim da su oni swifties manje idolizuju Taylor nego alem Trumpa
Ako dodje do nuklearne katastrofe, nemoj misliti da ces prezivit u tom podrumu u kom te rodjena mater drzi na povocu.
Ti , justin, goretzka, greivis i ovaj incel sto je pucao, ste indigo iste osobe
-
- Kontakt:
A trump sebi nije mogao prosuti malo kecapa po uhu ili licu? Pa eto recimo ti pravis svoj atentat, rizikovaces da te neki snajperista gadja u uhu? Pa nisu ni oni ludiWinters je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:31Ovo je valjda post godine, ti si svjestan da su milimetri odlučivali da čovjek ne bude pogođen u glavu i smaknut? Najbolji sharpshooter na svijetu ti neće garantirati hitac u uho sa AR-15 sa udaljenosti od 150m. Da je isceniran atentat valjda bi ga gađao u tijelo jer Trump na ovakvim skupovima najvjerojatnije nosi pancirku pa hitac kalibra 5.56 nebi bio fatalan. Reakcija tajne službe je komična malo je reći, ne znam jesu se ikakvi sigurnosni protokoli poštovali na skupu, od žene koja ne zna gdje joj je futrola od pištolja do čovjeka koji popravlja kravatu usred svega a atentator im je na krovu nekoliko minuta sa automatskom puškom dok su upozorenja lokalnih ljudi prije atentata su potpuno ignorirana. Trumpu bi bolje bilo da si uzme privatnu firmu za osiguranje jer je ovim tempom samo pitanja dana kada će negdje izginuti.
Neka smo mi u Europi zato pametni pa u 110 godina pokrenemo dva svjetska rata zbog kojih strada 100 mil. ljudi a onda zovemo te iste retardirane Amerikance da nas spašavaju i pomažu.
Ne tvrdim da je bio atentat
- feniksptica
- Kontakt:
Radi l ovdje ko s klimama ??
Jesu l Mitsubishi klime tolike bolje da vrijede skoro duplo vise nego ove standardne tj sto vecina raje ugradjuje
Jesu l Mitsubishi klime tolike bolje da vrijede skoro duplo vise nego ove standardne tj sto vecina raje ugradjuje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Što se vi Tuzlaci ne dignete i izađete na proteste? Nemate pravo ili mislite da vam ti rudnici u blizini neće nauditi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:06
Ko ce u Loparama da mu zabrani kada su Lopare same jedan gubitnik rata jer nisu vezane za TZ. Tako da su tamo ljudi davno otisli, imaju njive i spustene roletne na kucama.
Najlakše bi bilo neko polupusto mjesto žrtvovati. Ali ide to dosta šire i ne treba biti stručno potkovan da vidiš koje bi katastrofalne posljedice to bile.
Za nadati se da će Kinezi ( ili neko drugi) izmisliti drugi način, npr. Natrium baterije ili nešto gdje neće biti potreban Litijum.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Moj prvi komsija demokrata. Bio lik u armiji, pa policajac. Sad ima firmu samoodbrana. Ja i on ispijamo viski, svasta lik prica.
Valja imati takvog komsiju.
Dodje mu raja na poker, sve vojnici. Zove mene da sa njima igram pokera, reko ne hvala
Ma malo

Čak i da uspiju izmanipulisati te proturiti upitne studije uticaja rudarenja litijuma po okoliš koje opravdavaju proces, pa da i donesu zakon u korist iskopavanja, narod je taj koji će sve spriječiti.dscile je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:22
Pa da, izgleda da smo bogati litijumom. Mislim da su cak sad nesto mijenjali zakone da se lokalna zajednica nista ne pita, da ne treba nikakva saglasnost da iskopavanja, sto znaci da pripremaju teren. Bukvalno ce sve zavisiti od tih nekih komisija koje ce procijenjivati stvari, sto znaci od Dodika i njegove vlastele.
Evo ti primjer pokušaja gradnje mini hidrocentrala na rijeci Neretvici.
Općina potpisala ugovor sa Elektroprivredom o koncesiji, a Služba za prostorno uređenje Konjica donijela rješenje kojim se odobrava gradnja mHE. Ipak do gradnje nije došlo, iako su mašine nekoliko puta izlazile na teren i to sve zbog protesta mještana te nekih udruženja, onda blokiranja puteva itd.
I pored tehničkih mjera tipa korištenja naprednih tehnologija kod kontrole zagađenja, pa tehnologija za oporavak zemljišta nakon završetka procesa, eksploatacija litijuma će uvijek ostati teško prihvatljiva. Jedino da ljudima prodaju priču.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 14 jul 2024, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Sto da ne ? Druzi se, znam ih i ja hejbet ex military, kad ih je vise onda im spoznas ptsd, pa znas o cemu se radi da ti ne budu cudni

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Koliko si siguran da je pogođen u uho od ovog nazovimo terorista ? Znaš kako ide mrtva usta ne govore.
Predsjednički kandidat tj bivši predsjednik ima govor a od njega 200m čovjek hoda po krovu sa puškom u rukama.

Očevidci koji su vidjeli ovog čovjeka su upozorili policiju i tajne službe tj osiguranje predsjednika 3-4 min prije pucnjave da se čovjek sa puškom nalazi na krovu.Šta su oni uradli bukvalno ništa.
Znači na krov može otići ako ga neko pusti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.