Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Imali ga na nišanu i čekali da puca 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hahaha, pa sigurno, jedino nas nesrece ujedinjuju.Brokula je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:23Ujedinice nas ova borba protiv Litijuma na Majevicidscile je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:22@soko
Pa da, izgleda da smo bogati litijumom. Mislim da su cak sad nesto mijenjali zakone da se lokalna zajednica nista ne pita, da ne treba nikakva saglasnost da iskopavanja, sto znaci da pripremaju teren. Bukvalno ce sve zavisiti od tih nekih komisija koje ce procijenjivati stvari, sto znaci od Dodika i njegove vlastele.![]()

Kad se krenu zagadjivati rijeke, vise nije bitno jesi Marko, Josip ili Mirza. Ja stvarno vjerujem u masovne proteste, ako ikada dodje do toga da se treba kopati taj litijum.
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Ako ikada dođe?
Pa došlo je i kopat će se, a na tim masovnim protestima fino će vas gazit Despoti.
I Kinezi dolaze ulagat u ŽRS koji je najveći gubitaš ever? Pitam se što li? Što li će Kinezi dobit koncesiju na baš taj određeni period koji je potreban da se litijum iskopa i preveze željeznicom?
Pa došlo je i kopat će se, a na tim masovnim protestima fino će vas gazit Despoti.
I Kinezi dolaze ulagat u ŽRS koji je najveći gubitaš ever? Pitam se što li? Što li će Kinezi dobit koncesiju na baš taj određeni period koji je potreban da se litijum iskopa i preveze željeznicom?

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kad tad ce doci do toga, nemam ja 20 godina da budem nerealan.. ali svakako bih radije da me gaze despoti nego da se u glavi osjecam kao p*cka sto sam ostao kod kuce.
- Marsal
- Kontakt:
Povedi @jedanjeborac i @Kristijana sa sobom.
Vec su jednom bili protesti a stanovništvo RS-a je ostalo poslušno i u kućama 

Gdje god se može kopati litijum, to treba kopati 
A protesti u RSu se dese jedino kad Dodika privedu. Doduše, ni kod nas nije ništa bolje.

A protesti u RSu se dese jedino kad Dodika privedu. Doduše, ni kod nas nije ništa bolje.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Nece se kopati, potcjenjujes ti nas bosance sa sjeveraMarsal je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:45Ako ikada dođe?
I Kinezi dolaze ulagat u ŽRS koji je najveći gubitaš ever? Pitam se što li? Što li će Kinezi dobit koncesiju na baš taj određeni period koji je potreban da se litijum iskopa i preveze željeznicom?![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Potcjenjujete vi 1. kolika je tu para i 2. činjenicu da je to spas vladajućih strukturaBrokula je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:58Nece se kopati, potcjenjujes ti nas bosance sa sjeveraMarsal je napisao/la: ↑14 jul 2024, 11:45Ako ikada dođe?
I Kinezi dolaze ulagat u ŽRS koji je najveći gubitaš ever? Pitam se što li? Što li će Kinezi dobit koncesiju na baš taj određeni period koji je potreban da se litijum iskopa i preveze željeznicom?![]()
![]()
- numanumaye22
- Kontakt:
Amerika je fkt sa nekim smijesnim zakonima za Europu banana drzava i bas decenijama kaskaju.
Trump ce sigurno sada dobit izbore, ni najzagrizenije demokrate ne vide pobjedu dementnog covjeka, nikad takvom covjeku ne bi dao glas, lik ne zna gdje se nalazi.
Trump ce sigurno sada dobit izbore, ni najzagrizenije demokrate ne vide pobjedu dementnog covjeka, nikad takvom covjeku ne bi dao glas, lik ne zna gdje se nalazi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
BiH je miki maus drzava ali je i RS miki maus "kanton". Bukvalno jedan kanton gdje nema previse ljudi i gdje jedan covjek moze poklopiti sve.
Ko ce u Loparama da mu zabrani kada su Lopare same jedan gubitnik rata jer nisu vezane za TZ. Tako da su tamo ljudi davno otisli, imaju njive i spustene roletne na kucama.
Ko ce u Loparama da mu zabrani kada su Lopare same jedan gubitnik rata jer nisu vezane za TZ. Tako da su tamo ljudi davno otisli, imaju njive i spustene roletne na kucama.
Amerika je u nekim stvarima dosta iznad Europe. Evo me sad radim u Europi, vidim dosta razlike.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:03Amerika je fkt sa nekim smijesnim zakonima za Europu banana drzava i bas decenijama kaskaju.
Od mene sigurno nece ni jedan dobiti glas.
Hocu, ne brini se, icemo mi koji imamo samopostovanja i malo muda.
Ovo mi liči na isceniran atentat kako bi dobio izbore jer Trump je svakako lud i sposoban da ovako nešto izvede.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Svakako, ali u pet deka je to kad skontas, sigurnost, zdravstveni sistem, godisnje odmore i slicno. Meni je nezamislivo da neko u takvoj zemlji na godisnjem ne dobije placeno, ili da ti ne garantuju bar 25 dana godisnjeg ali eto svakom svoje.soko je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:09Amerika je u nekim stvarima dosta iznad Europe. Evo me sad radim u Europi, vidim dosta razlike.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:03Amerika je fkt sa nekim smijesnim zakonima za Europu banana drzava i bas decenijama kaskaju.
Od mene sigurno nece ni jedan dobiti glas.

Sto se tice prilika, mogucnosti i zarade to je svakako iznad, ali koja je cijena toga, ehh.
-
- Kontakt:
https://posao.klix.ba/oglasi/sportski-n ... obs_widget
Glavni uslov: objavljivati debilne naslove i Chat gpt generisane clanke koji nemaju veze sa sportom.
Glavni uslov: objavljivati debilne naslove i Chat gpt generisane clanke koji nemaju veze sa sportom.
Jel vucko gledo pokusaj atentata? Mani me gurkanja u Srebrenici.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Amerika je retardirana državanumanumaye22 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:29Svakako, ali u pet deka je to kad skontas, sigurnost, zdravstveni sistem, godisnje odmore i slicno. Meni je nezamislivo da neko u takvoj zemlji na godisnjem ne dobije placeno, ili da ti ne garantuju bar 25 dana godisnjeg ali eto svakom svoje.soko je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:09Amerika je u nekim stvarima dosta iznad Europe. Evo me sad radim u Europi, vidim dosta razlike.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:03Amerika je fkt sa nekim smijesnim zakonima za Europu banana drzava i bas decenijama kaskaju.
Od mene sigurno nece ni jedan dobiti glas.![]()
Sto se tice prilika, mogucnosti i zarade to je svakako iznad, ali koja je cijena toga, ehh.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma kad Alem bjezi glavom bez obzira znas u sta se USA pretvorila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.