Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Re: Chat
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Re: Chat
Zamisli biti punoljetan i uzimati zaozbiljno Andrew faking Tatea 
btw. kud nije headshot

btw. kud nije headshot

Jel puco iz legalno kupljenog oruzja 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nije to shooter, on je ubijen na nekom krovu blizu.
Al na milimetar izbjegnes smrt i onda par sekundi kasnije sjetis se da dignes stisnutu pesnicu,normalan covjek bi bio u stanju šoka vjerovatno par sati,ali politicar...pa steta bi bilo ne iskoristiti ovakvu priliku.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- JayCatwright
- Kontakt:
Nema sta strasno je namjestio ovo, da ga neko gumenim metkom "rani", a da pri tom niko iz gomile ljudi iza njega ne bude povrijeđen
Mislim da je dvoje upucano u publici, jedno umrlo jednom se bore za životJayCatwright je napisao/la: ↑14 jul 2024, 02:29Nema sta strasno je namjestio ovo, da ga neko gumenim metkom "rani", a da pri tom niko iz gomile ljudi iza njega ne bude povrijeđen
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ovo je napravljeno samo da se skrene pažnja sa Nola, vrućina kod nas i EURA, toliko...
zar i ti sine Ivane!?
Ma ja fake
Ja reko the hate is real, vi nevjerujete
Ovako ce Amerika za jedno 100 godina imati svog Cezara

Ja reko the hate is real, vi nevjerujete

Ovako ce Amerika za jedno 100 godina imati svog Cezara

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svega mi, koliko neki Bošnjo mora biti poremećen da idolizuje Trumpa. I onda se neko čudi što smo zvezdegranda nacija.

Najmanje jedan bystander na tribinama je mrtav, još jedan navodno ranjen, tako da nisi u pravu. Ovdje je shooter bio debil i nažalost promašio. Vidjeli su ga prije nego je pucao tako da je možda i požurio i fulio. Kako god, narandžasti gmaz je preživio, a nas na Balkanu čekaju teška vremena kada Ukrajina padne.JayCatwright je napisao/la: ↑14 jul 2024, 02:29Nema sta strasno je namjestio ovo, da ga neko gumenim metkom "rani", a da pri tom niko iz gomile ljudi iza njega ne bude povrijeđen
Trump babo 

Nije mi jasno ko vas je toliko ubjedio da ce Balkan biti u qrcu ako Ukrajina padne?Oikamid je napisao/la: ↑14 jul 2024, 03:01Svega mi, koliko neki Bošnjo mora biti poremećen da idolizuje Trumpa. I onda se neko čudi što smo zvezdegranda nacija.![]()
Najmanje jedan bystander na tribinama je mrtav, još jedan navodno ranjen, tako da nisi u pravu. Ovdje je shooter bio debil i nažalost promašio. Vidjeli su ga prije nego je pucao tako da je možda i požurio i fulio. Kako god, narandžasti gmaz je preživio, a nas na Balkanu čekaju teška vremena kada Ukrajina padne.JayCatwright je napisao/la: ↑14 jul 2024, 02:29Nema sta strasno je namjestio ovo, da ga neko gumenim metkom "rani", a da pri tom niko iz gomile ljudi iza njega ne bude povrijeđen
Prvo, Rusi su do 2014. kontrolisali Ukrajinu. Kod nas se ni tada nije mjenjalo nista, cak sta vise...
Drugo, Rusi i ako rijese Ukre nemaju sigurno kapaciteta da osvoje cijelu Evropu ko sto neki misle da su krenuli. A Balkan je prilicno daleko.
Trece, Zasto mislite da ce vracanje Trampa znaciti propast zapadnog svijeta?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ko god prati američku i evropsku politiku jasno mu je šta će se desiti dolaskom Trumpa. Project 2025 i čitaj planove.
Ko uopšte kaže da će krenuti Rusi na Balkan? Mi smo protektorat, bez UK & US mi samo možemo čekati da novi Karadžić krene u pohod, i tako će i biti.
Ko uopšte kaže da će krenuti Rusi na Balkan? Mi smo protektorat, bez UK & US mi samo možemo čekati da novi Karadžić krene u pohod, i tako će i biti.
Pa brate mili kazes "nazalost" sto coj'k nije pogino. Haj da se radi o tim lokalnim politicarima, Hitleru, ovom Benjaminu Izraelskom ratnom zlocincu, ali trenutnim akterima Americke politike nije mi logicno da neko zeli smrt i to na ovakav nacin, i onda pises kao ozbiljan post nakon toga.Oikamid je napisao/la: ↑14 jul 2024, 03:28Ko god prati američku i evropsku politiku jasno mu je šta će se desiti dolaskom Trumpa. Project 2025 i čitaj planove.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 jul 2024, 03:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.