Od ponedeljka otkako je naletio uragan nema, govore da bi danas ili sutra mogla. 15 hiljada elektricara iz cijele Usa radi u Houstonu trenutno. Radio 80 milja od grada, tamo sve radi i naso agregat, u Hou ga ne mos ni naci, i onaj sto je bio $500 sad je $1300 i to ako ga nadjes gdje ima (rijetko). Nikad me vise nece zafatiti bez agregata, life saver.soko je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:41Nemam. Ne znam da nam je ikad nestalo struje vise od 2-3 sata.alemsa je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:34Kakav agregat imas? Jer gore u Minnesoti nestane struje kad su teske zime. Neam struje vec 6i dan, uzeo ovaj agregat sto sam naso (raja pokupovala jebga), 3500 running watts, radi k'o doxa, frizider, svijetla, tv, fan, klima, masina za ves, sve fercera a ne trosi puno, 4 gallona za 12 sati (zavisno sta mi je sve ukljuceno).
6 dana jbt? Moracu pogledati da uzmem nesta.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Re: Chat
Sladicu de najavi kakvo zahladjenje, slazi me ako treba, samo da se bar psihicki bolje osjecam. Gledam na mobitelu onu tamo sedmicu, pokazivalo 28 stepeni, sad preko 30. Na kraju ce biti gore nego sad.
Ovo je samo budalama merak.
Ovo je samo budalama merak.
Ja sranj.a . U Mn puno kise. Bilo je par dana da je iznad 80.alemsa je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:34Kakav agregat imas? Jer gore u Minnesoti nestane struje kad su teske zime. Neam struje vec 6i dan, uzeo ovaj agregat sto sam naso (raja pokupovala jebga), 3500 running watts, radi k'o doxa, frizider, svijetla, tv, fan, klima, masina za ves, sve fercera a ne trosi puno, 4 gallona za 12 sati (zavisno sta mi je sve ukljuceno).
Ja sam u europi evo vec 8 dana, radim. Bio u Poljskoj, ubija vrucina, evo me sad u engleskoj, ovdje pohladno.
soko je napisao/la: ↑13 jul 2024, 22:35Ja sranj.a . U Mn puno kise. Bilo je par dana da je iznad 80.alemsa je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:34Kakav agregat imas? Jer gore u Minnesoti nestane struje kad su teske zime. Neam struje vec 6i dan, uzeo ovaj agregat sto sam naso (raja pokupovala jebga), 3500 running watts, radi k'o doxa, frizider, svijetla, tv, fan, klima, masina za ves, sve fercera a ne trosi puno, 4 gallona za 12 sati (zavisno sta mi je sve ukljuceno).
Ja sam u europi evo vec 8 dana, radim. Bio u Poljskoj, ubija vrucina, evo me sad u engleskoj, ovdje pohladno.

samo baterije i plus kombinacija sa solarom

- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Ma no, generac ili cu uzeti agregat sto moze na sve troje (gorivo, plin i propane), a ovaj nek mi stoji.
I ovaj radi dobro, upaljeno mi je sve sto treba a ne trosi puno. I to nonstop radi, ugasim samo da naspem gorivo, provjerim ulje i da predahne 10 minuta i deri.
Je li samo mene iritira ovaj Sladić?
-
- Kontakt:
kralj šoka..
Eo pucali na Trumpa
Ma sad uzima definitivno, ako ga ne ubiju do izbora 
Desperate times call for desperate measures

Desperate times call for desperate measures

'Merica

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.