Cekaj, odakle ovi postovi na moj racun? Ne kontam. Jel ti se svidja breskvica pa si se upecao ili?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cekaj, odakle ovi postovi na moj racun? Ne kontam. Jel ti se svidja breskvica pa si se upecao ili?
5G, sigurno si vakcinisan protiv koroneSheyi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:01Je li se kad kome desilo da kad nesto vidi ili kad o necemu misli da mu to iskace kao reklama negdje na mrezi? Razumijem kad pricas o necemu ili kad trazis nesto na googleu ili posebno kad si u fazi da nesto zelis kupiti, ali kod mene nije jednom bila situacija da mi iskacu reklame kad mislim o necemu ili vidim...kako li je to moguce?
Ja sam tako jednom razmišljao o životu u Sjevernoj Koreji, i odmah ujutro otvorim tiktok i izlaze mi propagandni uradci od nekog sjevernokorejskog vladinog računaSheyi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:01Je li se kad kome desilo da kad nesto vidi ili kad o necemu misli da mu to iskace kao reklama negdje na mrezi? Razumijem kad pricas o necemu ili kad trazis nesto na googleu ili posebno kad si u fazi da nesto zelis kupiti, ali kod mene nije jednom bila situacija da mi iskacu reklame kad mislim o necemu ili vidim...kako li je to moguce?
Suosjećam, danas sam bio cijeli dan na otvorenom na baušteli. Maloprije se vratio kući, trenutno čekam red za kupanje.
Vozio se kuci i mislio o nekoj masini sto sam trebao kupiti i kad sam dosao kuci na ig mi reklame o tome izbacujeSheyi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:01Je li se kad kome desilo da kad nesto vidi ili kad o necemu misli da mu to iskace kao reklama negdje na mrezi? Razumijem kad pricas o necemu ili kad trazis nesto na googleu ili posebno kad si u fazi da nesto zelis kupiti, ali kod mene nije jednom bila situacija da mi iskacu reklame kad mislim o necemu ili vidim...kako li je to moguce?
Sad će ti @Marsal objasniti .GermanyUnderground je napisao/la: ↑13 jul 2024, 20:30Koliku platu ima prosječan radnik u BHTelecomu?
Mora da si prvo vidio reklamu al nisi obracao paznju. Sigurno random bacali reklame i ti poceo razmisljati o njimaSheyi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:01Je li se kad kome desilo da kad nesto vidi ili kad o necemu misli da mu to iskace kao reklama negdje na mrezi? Razumijem kad pricas o necemu ili kad trazis nesto na googleu ili posebno kad si u fazi da nesto zelis kupiti, ali kod mene nije jednom bila situacija da mi iskacu reklame kad mislim o necemu ili vidim...kako li je to moguce?
Kakav agregat imas? Jer gore u Minnesoti nestane struje kad su teske zime. Neam struje vec 6i dan, uzeo ovaj agregat sto sam naso (raja pokupovala jebga), 3500 running watts, radi k'o doxa, frizider, svijetla, tv, fan, klima, masina za ves, sve fercera a ne trosi puno, 4 gallona za 12 sati (zavisno sta mi je sve ukljuceno).
Nemam. Ne znam da nam je ikad nestalo struje vise od 2-3 sata.alemsa je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:34Kakav agregat imas? Jer gore u Minnesoti nestane struje kad su teske zime. Neam struje vec 6i dan, uzeo ovaj agregat sto sam naso (raja pokupovala jebga), 3500 running watts, radi k'o doxa, frizider, svijetla, tv, fan, klima, masina za ves, sve fercera a ne trosi puno, 4 gallona za 12 sati (zavisno sta mi je sve ukljuceno).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.