Samo jedan u nizu igraca, koji je za mandata kod nas, najmanje igrao svoju poziciju.Oerde je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:44Bio sam i još uvijek sam mišljenja, da nije baš dobio pravu priliku i da nije baš pravilno korišten, a realno je bilo prostora za to. S druge strane slično sam primijetio kod njega da za razliku od onih koji su možda i netasluženo nosili trake itd. momak je uvijek nekako pozitivno se odnosio prema klubu, čak i kada je bilo izvjesno da ga ne žele, pa čak i sad kad više nije član kluba.
PS o čemu se sad tačno radi?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oerde je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:44Bio sam i još uvijek sam mišljenja, da nije baš dobio pravu priliku i da nije baš pravilno korišten, a realno je bilo prostora za to. S druge strane slično sam primijetio kod njega da za razliku od onih koji su možda i netasluženo nosili trake itd. momak je uvijek nekako pozitivno se odnosio prema klubu, čak i kada je bilo izvjesno da ga ne žele, pa čak i sad kad više nije član kluba.
PS o čemu se sad tačno radi?

- TurkishAirlines
By Photo Editor Online
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Preko kompijutera ce do utakmice bit prodano 15000 ulaza i 12 hiljada na trafiki
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Idu ulaznice ko halva
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Bravo, a gdje su tableti, iPadi itd.
Kad sa sjevera
Pjesmu cujes ti
Dole na terenu
Srce ostavi
A tvoje horde ce
Tebi pjevati
I na kraju svijeta
Tebe bodriti

Pjesmu cujes ti
Dole na terenu
Srce ostavi
A tvoje horde ce
Tebi pjevati
I na kraju svijeta
Tebe bodriti

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Ovom prilikom ako neko čita ovaj forum od "nadređenih" na sjevernoj tribini, zamolio bih da u cetvrtak ovo bude prva pjesma da izgrmi i izgori sve na Kosevu.
-
- Kontakt:
Ma merak je se i gurati do kontejnera da kupiš kartu a svi znojavi
pa kupiš nema sitno da vrati,praćeno sve uz pitarsku zezanciju i pošalice,neprocjenivo 

Napadne te brt ako nemaš sitno, kaže dabogda nikad nem'o hahahahhabordobijeli je napisao/la: ↑13 jul 2024, 18:00Ma merak je se i gurati do kontejnera da kupiš kartu a svi znojavi![]()
pa kupiš nema sitno da vrati,praćeno sve uz pitarsku zezanciju i pošalice,neprocjenivo
![]()
Ima i onaj red svoje čari.

-
- Kontakt:
Ima li negdje podatak gdje najveca posjeta bila u ovom kolu konf.lige?
Najveći kapacitet kod Tikveša, 34.000, najveća posjeta kod Aktobe -a 12.500.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:00Ima li negdje podatak gdje najveca posjeta bila u ovom kolu konf.lige?
Koliko sam mogao upratiti na rezultatima, upravo naša sa Aktobeom je bila najposjecenija sa preko 12k gledatelja.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:00Ima li negdje podatak gdje najveca posjeta bila u ovom kolu konf.lige?
Slijedi Torpedo Kutaisi - Tirana sa 8.5k
-
- Kontakt:
Moramo biti najposjeceniji u prvom koluhazarder je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:06Najveći kapacitet kod Tikveša, 34.000, najveća posjeta kod Aktobe -a 12.500.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:00Ima li negdje podatak gdje najveca posjeta bila u ovom kolu konf.lige?
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, InatSilniBosanski, riki46, rimljanin90 i 58 gostiju.