Ovaj ce da radi aBd u klubu da tare nove Poture i AjleVanja8 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 11:43E hebiga sad, daj ba ohani malo, pa ne mere cijela familija na aerodromu raditi...![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovaj ce da radi aBd u klubu da tare nove Poture i AjleVanja8 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 11:43E hebiga sad, daj ba ohani malo, pa ne mere cijela familija na aerodromu raditi...![]()
![]()
Ovo procitati pred svaki upis na forumu a posebno prije utakmice, i ne nisam pesimistican ali ovi ljudi su zajedno 20 dana, imamo par odrona u ekipi i bas sposobnog trenera. I onda par likova pise mogli bi mozda i do grupne uz par pojacanja"Očekivao sam da će biti teška utakmica u Aktobeu, s obzirom na podršku domaćih navijača. Upravo smo započeli novu sezonu, tako da nismo u najboljoj formi. Čestitam mom timu na pobjedi, a posebno bih čestitao i zahvalio svim navijačima Aktobea koji su našu pobjedu učinili još ljepšom. Nakon ove utakmice mogu reći da je završeno samo prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme počinje za sedam dana u Sarajevu i bit će mnogo teže. Nemamo nikakvu prednost", rekao je Zekić
jes al malo morgen.
Zivi bili pa vidjeli, do cetvrtka nece biti istoka.muhamedhulk je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:33jes al malo morgen.na dan utakmice ce se "tuci" za ulaznice ispred stadiona pred onim kontejnerima umjesto da samo odu u naredna 3, 4 dana do Kluba ili fan shopa i lagano kupe kartu.
Mozda 5000 maraka u kartama
Nece vjv biti, ali sigurno nisu za dan prodali 5k ja mislim max od 1k do 2k da je otisloamypitar je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:36Zivi bili pa vidjeli, do cetvrtka nece biti istoka.muhamedhulk je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:33jes al malo morgen.na dan utakmice ce se "tuci" za ulaznice ispred stadiona pred onim kontejnerima umjesto da samo odu u naredna 3, 4 dana do Kluba ili fan shopa i lagano kupe kartu.
Bio sam i još uvijek sam mišljenja, da nije baš dobio pravu priliku i da nije baš pravilno korišten, a realno je bilo prostora za to. S druge strane slično sam primijetio kod njega da za razliku od onih koji su možda i netasluženo nosili trake itd. momak je uvijek nekako pozitivno se odnosio prema klubu, čak i kada je bilo izvjesno da ga ne žele, pa čak i sad kad više nije član kluba.
Ako je ovaj gore rekao razočarenje znaj da su momci potpisali i slikali se.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Armija1987, DzemoSmjecanin, HariTz, imekorisnicko, laznokrilo, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Pena, SilaMoc1946, zagorski, ZaZelju i 137 gostiju.