FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobrodošao Roberte!
Dobrodošao
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Glup si ti noke da bi shvatio da sam ja govorio da su u klubu na kraju sezone rekli Rožmanu da žele da ostane ali da je on pod svaku cijenu želio otići.
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 13 jul 2024, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zar nije bilo pravilo, da se moze dodatno prijaviti jos 1 igrač izmedju dvije utakmice? Ili sam ja nesto pobrkao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Polako sa time, da ne bude poslije Ismir pipu zavrnuo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pripremite se na moguce razocarenje
- TurkishAirlines
Opet ti samo negativu siris
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
st31.10
Za kvalifikacijsku fazu i doigravanje, klub može prijaviti najviše dva nova kvalificirana igrača na Listu A nakon gore navedenih rokova, pod uvjetom da se poštuje kvota lokalno treniranih igrača. Ova registracija mora biti dovršena do 24:00 CET dan prije relevantne prve utakmice, a klupska udruga mora pismeno potvrditi da novi igrač trenutno ima pravo igrati na domaćoj razini. Ako registracija novog igrača uzrokuje da broj igrača na listi A premaši 25, klub mora ukloniti prethodno registriranog igrača kako bi se broj igrača na listi ponovno smanjio na 25.
Evo i original
st31.10
For the qualifying phase and the play-offs, a club may register a maximum of two new eligible players on List A after the above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. This registration must be completed by 24:00 CET the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is currently eligible to play at domestic level. If the registration of a new player causes the number of players on List A to exceed 25, the club must remove a player registered previously to reduce the number of players on the list to 25 again.ing
-
- Kontakt:
Rockov
Beganovic
Čelik
Djurickovic
Soldo
Jovic
Bubanja
Djordjevic
Guly
Francis
Hamza
Beganovic
Čelik
Djurickovic
Soldo
Jovic
Bubanja
Djordjevic
Guly
Francis
Hamza
Ma suti jedni ti jave zavrseno...drugi ti jave da je propalo...tacno da se syebes ko foka
Mali mašala napunio 1god a babuka vec i drugo pripremio

Opet ide mudonja

Pošto je tele insajder najavio možeš komotno računat' da je propalo. 

E hebiga sad, daj ba ohani malo, pa ne mere cijela familija na aerodromu raditi...ado-hz je napisao/la: ↑13 jul 2024, 11:38Ma suti jedni ti jave zavrseno...drugi ti jave da je propalo...tacno da se syebes ko foka
Mali mašala napunio 1god a babuka vec i drugo pripremio![]()
Opet ide mudonja![]()

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Google Adsense [Bot], keli, ronaldo99, ZmajOdBosne33 i 51 gost.